- 15 Şubat 2008
- 997
- 87
- 118
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
slm kizlar ben dün dolandirilmakdan ucuz kurtuldum. üniverste ögrencisi bir kizla tanisdim bi süre önce. ve bana coook samimi davraniyordu.görseniz agzindan bal damliyordu neler neler... sen üniverste bitirdin bende senin ayni derslere yazilacagim dedi (ben 3 sene önce mezun oldum). sanki örnek aliyor da dansiacak bi büyüge ihtiyaci var gibisindendi. megersem maksadi baskaymis. tüm tezlerimi notlarimi herseyimi alip ayni ödevleri teslim etmek yani emegime konmak. bende dedim bunlar kendi emegim git de kendin yap diye bana güvenerekmi üniversteye yazildin ne kadar sacma bisey dedim. bari o zaman özel ders ver dedi verdim...özel derslerin parasini ödemedi...tezlerini bana yazdirmak icin para teklifi etti kabul etmedim. kendin yaz üzerinden bakip hatalarini düzeltecegim dedim ve öyle de yapdim. ben ödevini okurken paypalden bana anlasdigimiz fiyati eksik yollamis. neyse bari hic biseyden daha iyi ayrica ögrenci yazik diye düsündüm. arkadaslar üniverste tezlerini profesyonel olarak sayfa basi belirli bi fiyata okuyup kontrol edip düzelten kurumlar var almanyada. bu da sen ögretmensin sen yap sana verim parasini diyince kabul etmisdim..neyse tüm gün emek harcayip yolladim buna ödevini ve ertesi gün bakdim ki bu yolladigi parayi geri cekme talebinde bulunmus parada eksilmis hesabimda. hemde bide sikayet etmis paypale beni ödevimi kontrol etmedi diye birde birsürü yalan yanlis seyler yazmis bana hakaret iceren seyler yaziodu(onun savunmasini ben okuyabiliyorum oda benimkini)...orayi da telefonla aramis üstelik. bende bunun üzerine itiraz edip savunma yazdim ve sahtekarlik yapdigini ispat ettim ve yalanini ortaya cikardim. paypal beni hakli buldu ve parami geri aldim...
insanlar neden böyle bir seye basvururlar anlamis degilim. resmen dolandiricilik. beni kullanip parayi da sessizce geri almaya calisdi. haddini bildirmek lazim hep böyle bunlara.
insanlar neden böyle bir seye basvururlar anlamis degilim. resmen dolandiricilik. beni kullanip parayi da sessizce geri almaya calisdi. haddini bildirmek lazim hep böyle bunlara.

Son düzenleme: