dolandiriliyordum ve pacayi yirttim. pabuc birakmayin böylelerine...

xxxCanKizxxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
997
87
118
slm kizlar ben dün dolandirilmakdan ucuz kurtuldum. üniverste ögrencisi bir kizla tanisdim bi süre önce. ve bana coook samimi davraniyordu.görseniz agzindan bal damliyordu neler neler... sen üniverste bitirdin bende senin ayni derslere yazilacagim dedi (ben 3 sene önce mezun oldum). sanki örnek aliyor da dansiacak bi büyüge ihtiyaci var gibisindendi. megersem maksadi baskaymis. tüm tezlerimi notlarimi herseyimi alip ayni ödevleri teslim etmek yani emegime konmak. bende dedim bunlar kendi emegim git de kendin yap diye bana güvenerekmi üniversteye yazildin ne kadar sacma bisey dedim. bari o zaman özel ders ver dedi verdim...özel derslerin parasini ödemedi...tezlerini bana yazdirmak icin para teklifi etti kabul etmedim. kendin yaz üzerinden bakip hatalarini düzeltecegim dedim ve öyle de yapdim. ben ödevini okurken paypalden bana anlasdigimiz fiyati eksik yollamis. neyse bari hic biseyden daha iyi ayrica ögrenci yazik diye düsündüm. arkadaslar üniverste tezlerini profesyonel olarak sayfa basi belirli bi fiyata okuyup kontrol edip düzelten kurumlar var almanyada. bu da sen ögretmensin sen yap sana verim parasini diyince kabul etmisdim..neyse tüm gün emek harcayip yolladim buna ödevini ve ertesi gün bakdim ki bu yolladigi parayi geri cekme talebinde bulunmus parada eksilmis hesabimda. hemde bide sikayet etmis paypale beni ödevimi kontrol etmedi diye birde birsürü yalan yanlis seyler yazmis bana hakaret iceren seyler yaziodu(onun savunmasini ben okuyabiliyorum oda benimkini)...orayi da telefonla aramis üstelik. bende bunun üzerine itiraz edip savunma yazdim ve sahtekarlik yapdigini ispat ettim ve yalanini ortaya cikardim. paypal beni hakli buldu ve parami geri aldim...

insanlar neden böyle bir seye basvururlar anlamis degilim. resmen dolandiricilik. beni kullanip parayi da sessizce geri almaya calisdi. haddini bildirmek lazim hep böyle bunlara.:47:

Son düzenleme:
Ders notlarını verseniz ne olacaktı ki..ben bu yıl mezun oldum bir sürü ders notum vardı birilerine verecektim herkes gitmişti malesef atmak zorunda kaldım çok içim yandı onlardan birileri faydalansaydı çok mutlu olurdum..

Madem notlarınızı vermek istemediniz neden para alış verişine girip derslerine yardım ettiniz ,o zamanda kendi emeğiyle yapsaydı!! para olunca işler değişiyo ne de olsa..kızın nasıl biri olduğu önceden belliymiş böyle bir konuyla yüz göz olmamalıydınız..

Ben olsam bende vermem.
Hatta vermeyeceğimde.
Arkadaşım benden sonra başladı.
Bana yaptığım programların durup durmadığını sordu.
Yok sildim dedim.
Eğer versem benim yaptığım otomasyonla ders geçecek.
Ohh ne ala.
Ben o programları yapcam diye gözlük numaram arttı.:51:

Hiçbir emek sarf etmeden, çaba göstermeden senın emegıne konmak istesın sende kabul et valla yok oyle bır dunya iyikide vermemıssın
ve zararın buyuk yerınden donmussun belkıde daha farklı seyler olacaktı
verilmıs sadakan varmıs
:34:

Ders notlarını verseniz ne olacaktı ki..ben bu yıl mezun oldum bir sürü ders notum vardı birilerine verecektim herkes gitmişti malesef atmak zorunda kaldım çok içim yandı onlardan birileri faydalansaydı çok mutlu olurdum..

Madem notlarınızı vermek istemediniz neden para alış verişine girip derslerine yardım ettiniz ,o zamanda kendi emeğiyle yapsaydı!! para olunca işler değişiyo ne de olsa..kızın nasıl biri olduğu önceden belliymiş böyle bir konuyla yüz göz olmamalıydınız..

o notlar portfolyo seklinde duruyor ve profesör inceleyip not verdi. simdi ben onlari bu sahtekar kiza versem gidecek belki de ayni pröfersöre ayni portfolyoyu verecek. bu da benim basimi agritir cünki yeni mezun oldum sayilir...yani tamam 3 sene ama mezuniyetten 5 sene sonrasina kadar bile bisey ortaya ciktiginda sizi geri cagrip diplomanizi sorgulayabilyiorlar veya geri cekebilyiorlar (almanyadayim). kendimi onun icin riske atmam.
hazira koncagna gitsin kendisi hazirlasin biseyler ögrensin.

galiba pek anlamadiniz konuyu. portfolyoya bin lirada verse satmam ama onun yapdigi biseyi kontrol ederim ve ayrica para talebindee bulunurum tabii. cünki sonucda vakit haricagim onun icin, belese oturmam elalemin ders kontrolu icin!

Son düzenleme:
Ben olsam bende vermem.
Hatta vermeyeceğimde.
Arkadaşım benden sonra başladı.
Bana yaptığım programların durup durmadığını sordu.
Yok sildim dedim.
Eğer versem benim yaptığım otomasyonla ders geçecek.
Ohh ne ala.
Ben o programları yapcam diye gözlük numaram arttı.:51:

aynen bende bu yüzden kimseye öylece bisey vermem. o yazilari yazacagim diye elimi mahvetmisdim sinavdan önceki son gün kas kirişi kılıfının iltihaplanmasıni bile yasadim. o bunlari nerden anlyicakki.anca alip hazira koncak belkide tsk bile etmicek

vermek zorunda degil kimse kimseye bisey ayrıca belese de kontrol yapmak zorunda degil elalemin dersini.

ne mi olcakdi? nasıl bi soru bu allahim ya kiz dolandırıcıya bide bedava hizmet mi etseydi! Tanımadıgım birine ne veririm ödev mödev nede yardm ederim.

hem ona acıyıp yardim etmiş yinede ve iyiniyeti suistismal edilmis. şimdi tabiii iyiniyetli olduğu icin birde dolandırılmayı hak ediyor öylemi? yapmayın allahaşkına ne sacmalık yazdığınızdan haberiniz bile yok anlaşılan..biraz kendinizi başkalarının yerine koymaya çalısın

Kızın niyeti en baştan belliymiş ki zaten onu fark edince ödev işi içince girmeseydiniz..ayrıca "beleş " kelimesi hiç hoş bir tabir olmamış..baktım kız kötü niyetli uzak tutarım,kötü niyetli olmayan birine de para almadan yardım ederim

Son düzenleme:
ne mi olcakdi? nasıl bi soru bu allahim ya kiz dolandırıcıya bide bedava hizmet mi etseydi! Tanımadıgım birine ne veririm ödev mödev nede yardm ederim.

hem ona acıyıp yardim etmiş yinede ve iyiniyeti suistismal edilmis. şimdi tabiii iyiniyetli olduğu icin birde dolandırılmayı hak ediyor öylemi? yapmayın allahaşkına ne sacmalık yazdığınızdan haberiniz bile yok anlaşılan..biraz kendinizi başkalarının yerine koymaya çalısın

Alakasız bir şekilde bana yorum yapmışsın,seninle tartışmaya girmicem,konu dışısın tartışmak için yazmışsın

Son düzenleme:

Çok doğru..

İşin içine para girince emek falan unutulmuş :27:

Bence notları vermekle bir şey kaybetmezdin aksine sen kazanırdın.

Bizim sınıfta da bir tane kız hiç derse gelmemiş not istemişti herkes sırtını döndü ben verdim notlarımı.

Sonra anneannem vefat ettiğinde yarım dönem gidemedim okula kız gitti benim yerime not tuttu üstelik o dersi almıyordu sırf bana yardımcı olmak için yaptı.

Emek harcamak başka bencillik başka bana göre..

arkadaşlar bazılarınız konuyu yanlış anlamış konu sahibi arkadaşın vermek istemediği ders notu değil hazırlamış olduğu altında kendisinin hazırlamış olduğuna dair imza attığı tezler. ... Burda aynı hocaya aynı tezi bu dolandırıcı kız da verseydi ve hoca bunu farketseydi arkadaş diplomasından olurdu
bence ucuz kurtulmuşsun arkadaşım çok geçmiş olsun

Çok doğru..

İşin içine para girince emek falan unutulmuş :27:

Bence notları vermekle bir şey kaybetmezdin aksine sen kazanırdın.

Bizim sınıfta da bir tane kız hiç derse gelmemiş not istemişti herkes sırtını döndü ben verdim notlarımı.

Sonra anneannem vefat ettiğinde yarım dönem gidemedim okula kız gitti benim yerime not tuttu üstelik o dersi almıyordu sırf bana yardımcı olmak için yaptı.

Emek harcamak başka bencillik başka bana göre..

Kesinlikle doğru..bizim bölümde de dersler zordur,kimse kimseye de not vermez ama en yakın arkadaşımla ben hep yardım ederdik gelenlere,sonuçta geçmisiz ne işimize yarıyacak,o yardımlar bi şekilde dönerdi karşılık beklemezdik tabi..kötü niyetli insanların, kendi niyetlerinin ayaklarına dolandığını gördük..kötü niyetlisiyle yüz göz olmaya gerek yok ki zaten..

Allahım herkesin kalbine göre versin,insanlar birbirlerine yardım etmek yerine aciz durumda görmek istiyor ama bir gün o aciz duruma kendileri düşebilir..bugün ders notu yarın başka bişey..

arkadaşlar bazılarınız konuyu yanlış anlamış konu sahibi arkadaşın vermek istemediği ders notu değil hazırlamış olduğu altında kendisinin hazırlamış olduğuna dair imza attığı tezler. ... Burda aynı hocaya aynı tezi bu dolandırıcı kız da verseydi ve hoca bunu farketseydi arkadaş diplomasından olurdu
bence ucuz kurtulmuşsun arkadaşım çok geçmiş olsun

Hayır canım yanlış anlamadım,portfolyo farklı bişey tezden..zaten portfolyosunu versin demedim ki,ders notu dedim,nerden nasıl çalışmış,ne yapmalı onları verebilirdi diğerini veremiyorsa,portfolyosunu istediği zaman,başının belaya gireceğini açıklayarak vermezdi bunda bişey yok..kaldi ki ben tezimi verdim arkadaşıma konumuz da aynıydı biraz değişiklikle teslim ettti bi sıkıntı olmadı..hoca da biliyordu benim yardım ettiğimi zaten..

Son düzenleme:
ünide not isteyip yavşaklık yapanların hepsi aklımda :) öyle insandan fayda gelmıyor zaten.sen ne kadar ıyı nıyetlı olursan başkası da senı kullanmaya o kadar meraklı oluyor

bazilari hicbisey anlamadan yazmis yok isin icine para girince emek unutulmus mus...hayir parayla olsada vermedigim yazdiklarimdan belli degilmi. sadece okuma düzeltmeyi parayla yapdim. onun da icine etti. ayrica o kiz o aldigi notlari kendisi satiyor. yani benden belese alip satiyor bu haksiylik degilmi. bana dolandiriciyi karaktersizi savunmayin. eminim savunanlarda kendisi farkli degildir

Back
X