- 15 Şubat 2008
- 997
- 87
- 118
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
Ders notlarını verseniz ne olacaktı ki..ben bu yıl mezun oldum bir sürü ders notum vardı birilerine verecektim herkes gitmişti malesef atmak zorunda kaldım çok içim yandı onlardan birileri faydalansaydı çok mutlu olurdum..
Madem notlarınızı vermek istemediniz neden para alış verişine girip derslerine yardım ettiniz ,o zamanda kendi emeğiyle yapsaydı!! para olunca işler değişiyo ne de olsa..kızın nasıl biri olduğu önceden belliymiş böyle bir konuyla yüz göz olmamalıydınız..
Ben olsam bende vermem.
Hatta vermeyeceğimde.
Arkadaşım benden sonra başladı.
Bana yaptığım programların durup durmadığını sordu.
Yok sildim dedim.
Eğer versem benim yaptığım otomasyonla ders geçecek.
Ohh ne ala.
Ben o programları yapcam diye gözlük numaram arttı.
Ders notlarını verseniz ne olacaktı ki..ben bu yıl mezun oldum bir sürü ders notum vardı birilerine verecektim herkes gitmişti malesef atmak zorunda kaldım çok içim yandı onlardan birileri faydalansaydı çok mutlu olurdum..
Madem notlarınızı vermek istemediniz neden para alış verişine girip derslerine yardım ettiniz ,o zamanda kendi emeğiyle yapsaydı!! para olunca işler değişiyo ne de olsa..kızın nasıl biri olduğu önceden belliymiş böyle bir konuyla yüz göz olmamalıydınız..
ne mi olcakdi? nasıl bi soru bu allahim ya kiz dolandırıcıya bide bedava hizmet mi etseydi! Tanımadıgım birine ne veririm ödev mödev nede yardm ederim.
hem ona acıyıp yardim etmiş yinede ve iyiniyeti suistismal edilmis. şimdi tabiii iyiniyetli olduğu icin birde dolandırılmayı hak ediyor öylemi? yapmayın allahaşkına ne sacmalık yazdığınızdan haberiniz bile yok anlaşılan..biraz kendinizi başkalarının yerine koymaya çalısın
Çok doğru..
İşin içine para girince emek falan unutulmuş
Bence notları vermekle bir şey kaybetmezdin aksine sen kazanırdın.
Bizim sınıfta da bir tane kız hiç derse gelmemiş not istemişti herkes sırtını döndü ben verdim notlarımı.
Sonra anneannem vefat ettiğinde yarım dönem gidemedim okula kız gitti benim yerime not tuttu üstelik o dersi almıyordu sırf bana yardımcı olmak için yaptı.
Emek harcamak başka bencillik başka bana göre..
arkadaşlar bazılarınız konuyu yanlış anlamış konu sahibi arkadaşın vermek istemediği ders notu değil hazırlamış olduğu altında kendisinin hazırlamış olduğuna dair imza attığı tezler. ... Burda aynı hocaya aynı tezi bu dolandırıcı kız da verseydi ve hoca bunu farketseydi arkadaş diplomasından olurdu
bence ucuz kurtulmuşsun arkadaşım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?