- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
-
Aynen öyle gardropsta takipçiler kendiliğinden geliyor.. Ben dolap 100 TL altına da komisyon aldığı için onu kullanmıyorum . Gardrop 100 TL altına komisyon almıyor bence daha kullanışlıDolapta kimse takipçi olmuyor arkadaşlar . Ama gardropsta baya takipçi oldu neden kimse takip etmiyor anlayamadım ?
Selam kızlar.. aranızda bu uygulama vasıtasıyla kıyafet satan var mı ? Sorun yaşadınız mı? İlk defa bu uygulamayı kullanarak kullanmadığım eşyalarımı netten satışa sundum... netten eşya satmaya dair en çok kafama takılan şey kullanıp kullanıp beğenmedim vs deyip iade etmek isteme ihtimalleri alıcıların... bu konudaki tecrübeli kızlar.. deneyimleriniz Nasıl? Bu uygulama üzerinden kıyafet satmak iyi bi fikir mi ?
ben defalarca sattım da aldım da hiç sorun yaşamadım
İyipara kaxanan oldu mu kızlarGüzel uygulama hepsi . Hiç bir sıkıntısını görmedim
Canım ben iki uygulamadan 5 ayda toplamda 4 bin TL’ye yakın bir para kazandım. Yaklaşık 100 ürün sattımİyipara kaxanan oldu mu kızlar
Canım ben iki uygulamadan 5 ayda toplamda 4 bin TL’ye yakın bir para kazandım. Yaklaşık 100 ürün sattım
Sağolun kızlar. Parayı TL olarak fiziken çekebiliyoruz değil mi? İade ederlerse kargo ücretini biz mi ödüyoruz? Eski, defosu olanları kabul ediyorlar mı? Ek ücret vb yok değil mi? Bi de kargoya nasıl veriyoruz? Örneklendirir misiniz?Bende satıyorum ,alıyorum ,iade ettim ama hiç iade eden olmadı bana...sorun yok yani..
Evet fiziken çekebiliyorsun paranı. kargoyu alıcı ödüyor. iade ederlerse, yani iade kabul olursa satıcı ödüyor..Eski defolu ürün satmanı tavsiye etmem. kimse eski püskü, defolu bir şeye 01 TL bile vermek istemez.. yanlışlıkla olsa bile iade etmek ister haliyle.. bir de profiline negatif yorum olarak bunları yazar.. Ürünün bir kusuru varsa onu açıklamada belirtmen ve fotoğraflarla da göstermen gerekiyor.. yani alıcı hoş olmayan Bir sürprizle karşılaşmamalı.. Kargo kısmı zaten işin en kolay kısmı ürün satılırsa uygulama seni yönlendirecek.Sağolun kızlar. Parayı TL olarak fiziken çekebiliyoruz değil mi? İade ederlerse kargo ücretini biz mi ödüyoruz? Eski, defosu olanları kabul ediyorlar mı? Ek ücret vb yok değil mi? Bi de kargoya nasıl veriyoruz? Örneklendirir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?