Dolap uygulamasi

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
Dolap uygulamasından bir satıcıya pasta örme siparişi verdim 2 hafta icinde bitirecegini soyledi ama 3 hafta oldu hala bitiremedi bende o siparişi dogum gunu hediyesi olarak verecektim. Sinirlendim iptal ettim hala zaman istemesine. Engelledim. Satıcı instagramimdan whatsabimdan bana yazmaya basladı bana nasil ulasmiş olabilir asıri rahatsız oldum.

Tarih zaman vermistim cumartesine kadar elime ulasması gerekiyordu

Sadece dolap uygulaması üzerinden mi iletişim kurdunuz?

Evet sipariş oluşturduysanız alıcının ismi gözüküyor. Ama numarayı nasıl bulmuş olabilir?

Dolapla mı iletişime geçti acaba, alıcıyla iletişim kurmam lazım gibi.

Ama siz sipariş oluşturmuş olamazsınız, çünkü 3 günde Kargoya vermezse otomatikman iptal olur. Siz yorumlarda mı konuştunuz?

Maalesef numaraya ulaşmak okadar basitki.
İsim soyisim yada mail adresiyle herhangi bi mağaza veya biryerde çalışan arkadaşı varsa adrese kadar görünüyor.

Ama siz sipariş oluşturmuş olamazsınız, çünkü 3 günde Kargoya vermezse otomatikman iptal olur. Siz yorumlarda mı konuştunuz?
Otomatikman iptal olmuyor. Alıcıya isterseniz iptal edebilirsiniz hakkı sünüyor uygulama. İsterse 20 gün bile bekleyebilir.

Eğer sipariş ödemesi yapıp, kargo bekleme dönemindeyseniz, kargoya gidip, o kargo etiketinden numaranızı ve adresi almış olabilir.

Bunun dışında başka yolu yok uygulamada.
Anladim bu sekil almiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…