Dolap uygulamasından bir satıcıya pasta örme siparişi verdim 2 hafta icinde bitirecegini soyledi ama 3 hafta oldu hala bitiremedi bende o siparişi dogum gunu hediyesi olarak verecektim. Sinirlendim iptal ettim hala zaman istemesine. Engelledim. Satıcı instagramimdan whatsabimdan bana yazmaya basladı bana nasil ulasmiş olabilir asıri rahatsız oldum.
Evet sadece ordan iletişim kurdumSadece dolap uygulaması üzerinden mi iletişim kurdunuz?
Dolap ismimle instagram ismim cok farkli o yuzden sasırıyorumDolaptaki isminizi instagramda aratmıştır ama watsabınızı bulamaz ki
Sipariş kaydınızda ad soyad görünüyor. Ordan görmüş olabilir.Dolap ismimle instagram ismim cok farkli o yuzden sasırıyorum
Telefon numaramda gozukuyormu whatsaptan da yazdı çünkuSipariş kaydınızda ad soyad görünüyor. Ordan görmüş olabilir.
Hayır telefon ve adres görünmez. Onları kargocu görebilir. Siz iptal etmeden belki kargo kodu oluşturdu, o kodla bir kargocudan rica etmiş olabilirTelefon numaramda gozukuyormu whatsaptan da yazdı çünku
Telefon numarası gözükmüyor. Ad soyad görünüyor ama çok enteresan numaraya ulaşabilmesiTelefon numaramda gozukuyormu whatsaptan da yazdı çünku
Otomatikman iptal olmuyor. Alıcıya isterseniz iptal edebilirsiniz hakkı sünüyor uygulama. İsterse 20 gün bile bekleyebilir.Ama siz sipariş oluşturmuş olamazsınız, çünkü 3 günde Kargoya vermezse otomatikman iptal olur. Siz yorumlarda mı konuştunuz?
Telefon numaramda gozukuyormu whatsaptan da yazdı çünku
Olusturdum bekleme hakki veriyorAma siz sipariş oluşturmuş olamazsınız, çünkü 3 günde Kargoya vermezse otomatikman iptal olur. Siz yorumlarda mı konuştunuz?
Bu nasıl bir şey, ben onu anlamadım.pasta örme siparişi verdim
Anladim bu sekil almiş olabilirEğer sipariş ödemesi yapıp, kargo bekleme dönemindeyseniz, kargoya gidip, o kargo etiketinden numaranızı ve adresi almış olabilir.
Bunun dışında başka yolu yok uygulamada.
Oyuncak pasta ama örülüyorBu nasıl bir şey, ben onu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?