Nasıl bulmuş olabilir ki çok ilginçDolap ismimle instagram ismim cok farkli o yuzden sasırıyorum
Whatsaptan hic irtibata gecmedik hicte resim almadım sadece dolap uzerinden satiş yaptıgıni soyledi. Bana aciklama yapmadi sadece neden iptal ettigime dair laf soyluyordu pazartesi kargolarim falan dedi ama bana cumartesi lazımBende bu şekil siparis üzerine satis yapıyorum. Amigurumi ve ceyizlik patik üzerine. Ben watsapla irtibatta oluyorum ve ürüne başladığıma ve bittiğine dair resim atıyorum. Hatta kargoya gidince bile resim atıyorum aklı kalmasın die. Ama kapora almadan başlamiyorum. Bi kac kez iptal eden oldu elimde ürün kaldığı için mağdur edildim kaporayi kabul etmeyenlere yapmıyorum. Yani şunu demek istedim size madem watsaptan ulaştı ürünün resmini falan atti mi. Ya da bitmiş halini falan insanlık hali geç kalmış olabilir ama size açıklama yaptı mı
Hem suçlu hem güçlü bide laf söylüyor masallah.Whatsaptan hic irtibata gecmedik hicte resim almadım sadece dolap uzerinden satiş yaptıgıni soyledi. Bana aciklama yapmadi sadece neden iptal ettigime dair laf soyluyordu pazartesi kargolarim falan dedi ama bana cumartesi lazım
Oyuncak pasta ama örülüyor
Bana da saçma geldi ama sorgulamayayım dedim.Bu örme pastayı küçük bir çocuğa minhediye edecektiniz ?Örme yüzlerce oyuncak varken, oynarken gördüğünde birinin canının çekebileceği bir hediye seçmek ilginç olmuş. Hediyenin yetişmemesi, hediye sahibi için iyi, ören için kötü olmuş.
Yok hayır o bilgiler saklı göremez Gardropsta gözüküyor ama Dolapta gizli düzeltiyorum şimdi baktım kullanıcı adı altında yazıyormuş ad soyadSipariş kaydınızda ad soyad görünüyor. Ordan görmüş olabilir.
watsap kişisel bişey dolapta gözükmez yönetici falan tanıyor muhtemelen oradan ulaşmış olabilir deli mi ne zorla satacakDolap uygulamasından bir satıcıya pasta örme siparişi verdim 2 hafta icinde bitirecegini soyledi ama 3 hafta oldu hala bitiremedi bende o siparişi dogum gunu hediyesi olarak verecektim. Sinirlendim iptal ettim hala zaman istemesine. Engelledim. Satıcı instagramimdan whatsabimdan bana yazmaya basladı bana nasil ulasmiş olabilir asıri rahatsız oldum.
Telefon numaraları gizli şu güne kadar bir kez numaramdan kimse ulaşmadı banaben vinted kullanıyorum, türkiyede var mı bilmiyorum ama dolap gibi bişe. orada kullancıı doğrulamak için kayıt esnasında alınıyor cep telefonu. ben acıkcası kayıt esnasında alınan gizli bilgilerin gizli kaldığını düşünmüyorum artık, hele de tr de.
Belki konu sahibinin böyle bir hediye vermek istemesinin bir nedeni vardir. Herseyide bu kadar surgulamak bana sacma geldi. Yok elinde biri görür ve cani ceker falan biraz gereksiz. Amigurumi yapan biri olarak gayet güzel bir fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?