- 15 Haziran 2022
- 896
- 785
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Alıcıya yazdınız mı sıze geri aktarılmıs para diye?Gönderdiğim ürün birkaç gün şubede bekledi, sonra kargoda geri gönderiliyor yazdı. Bende bekliyorum ki geri gelecek. Sonra alıcı yorum yazdı çok teşekkür ederim ürünü aldım diye. Ben şaşırdım.
Sonra dolaba yazdım. Ürün gitmiş param yok diye. Bunlar hemen parayı alıcıya aktarmışlar. Diyor ki adresinizi yazın alıcı size KARŞI ÖDEMELİ göndersin. Ben defalarca yazıyorum anlatıyorum, yok diyor yapabileceğimiz başka bir işlem bulunmuyor diyor.
Ben karşı taraf göndermezse nolacak hem ben kullanılmış ürünü istemiyorum.
Napıcağımı şaşırdım ya yeminle zaten kendi derdim bana yetiyor bu nedir ya
Evet kargodan kaynaklı ama parayı daha geri gönderiliyor derken iade ediyolar demek ki durun bi bana ulaşsın yani saçmalık ordaTüketici hakem heyeti ilgilenir belki konuyla.
Kargonun sistemlere yanlış bilgi girmesiyle oluşmuş gibi
Alıcı en son dolaba yazmış teslim aldım diye ama sisteme girmiyor 24 saatte bi anca giriyor çözüme ulaşamadım, en fazla iban yazmaya çalışıp kendisi parayı gönderir diye düşünüyorum ama gönderirse o da sisteme girdiği yokAlıcıya yazdınız mı sıze geri aktarılmıs para diye?
Yuklediği ürün varsa altına yorum yazın.Alıcı en son dolaba yazmış teslim aldım diye ama sisteme girmiyor 24 saatte bi anca giriyor çözüme ulaşamadım, en fazla iban yazmaya çalışıp kendisi parayı gönderir diye düşünüyorum ama gönderirse o da sisteme girdiği yok
Ürünü yok çok nadir giriyor girerse, onda da dolap uygulamasına teslim aldığını yazmış, dolapta biz alıcıyla iletişim halindeyiz siz adresinizi yazın ürünü göndersin diyor alıcının öyle bişey dediği yok göndermez yani kullanıyor ürününüYuklediği ürün varsa altına yorum yazın.
Inns cok pahalı bısey değildir yaÜrünü yok çok nadir giriyor girerse, onda da dolap uygulamasına teslim aldığını yazmış, dolapta biz alıcıyla iletişim halindeyiz siz adresinizi yazın ürünü göndersin diyor alıcının öyle bişey dediği yok göndermez yani kullanıyor ürününü
Yok artıkkBilerek yapmıştır, artık hırsızlığı normalleştiriyorlar sosyal medyada. Daha geçen gördüm nasıl bedava yemek yiyebiliriz diye video atmışlar; kurye yemeği getirmek üzereyken iptal edin diye söylüyordu bir de.
Neler var başka görseniz… Marketten bakkaldan bir şey çalmak da komik bir şey sosyal medyadaki ergenlere göre. Şu an unuttuğum başka şeyler de vardır.Yok artıkk
Kuryeden cıkacak parası.Nasıl bukadar dusebılıyor ınsanlar ya:S
Dun haberlerde gordum bufeden ayran alıp tırnakcılık yapıyor bı cıft.Gayette baksan normal ınsana benzıyorlar,97 tl para ustu alıp gıdıyorlar.97 tl ıcın rezıllık duz boyu.Neler var başka görseniz… Marketten bakkaldan bir şey çalmak da komik bir şey sosyal medyadaki ergenlere göre. Şu an unuttuğum başka şeyler de vardır.
Dun haberlerde gordum bufeden ayran alıp tırnakcılık yapıyor bı cıft.Gayette baksan normal ınsana benzıyorlar,97 tl para ustu alıp gıdıyorlar.97 tl ıcın rezıllık duz boyu.
Izmırde gıysı kumbrasını patlatmıs 5 kısı ,esyaları tasıyolar yine gayet ınsana benzeyen tipler.Sasırdıgıma sasırıyorum artık.
Ne hale geldik ya.. Belki de hep böyleydi ama artık sosyal medya, kameralar vs derken daha görünür mü oldu bilmiyorumDun haberlerde gordum bufeden ayran alıp tırnakcılık yapıyor bı cıft.Gayette baksan normal ınsana benzıyorlar,97 tl para ustu alıp gıdıyorlar.97 tl ıcın rezıllık duz boyu.
Izmırde gıysı kumbrasını patlatmıs 5 kısı ,esyaları tasıyolar yine gayet ınsana benzeyen tipler.Sasırdıgıma sasırıyorum artık.
Bende onu sorguladım ya çok pahalı bir ürün gönderseydim düşünemiyorum millet orada güvenip milyarlık elektronik eşya, marka çanta satıyor. 200 tl ama benim için önemli hem eşyam gidiyo hem param gelmiyor. Kargo hatası varsa da parayı iade ediliyor yazdığı gibi aktardıkları için onlarında hatası var teslim edildi demiyor ki sonuçtaInns cok pahalı bısey değildir yaKendı sattıgınız urunun altına etiketleyin alıcıyı oyle yorum yazın.Bı bu aklıma geldı.
Ben g.dolapsda satıs yapıyorm.En azından msj ozellıgı var.Alıcı ya ulasabılme ımkanı var.Dolapta asla ulasamıyorsun.Bı de orda 10 teklifin 1 ı gercek alıcı.Almıcagı seye teklif atıyor ınsanlar orda.Sacmalık.Bak sınırlendım yıne:)Bende bayram öncesi yüklü b8r satış yapmıştım , bayramdan bir gün önce teslim edildi , alıcı bir güzel kullandı ürünümüz bayramda sonra sahte bu ürün deyip bayramdan sonra iade etti
Dolapla yazmıştım sahte değil kanitlarim diye fotoğrafını attım falan kabul etmedi dolap ve ürün geri geldi bana
Zaten içime sinmemisti alıcı, şimdi artık içime sinmeyen kimseye satış yapmıyorum, doğru dürüst yazanlara yapıyorum
Bu arada ürün bana geldikten bir hafta sonra satildi tekrar ve alıcı 5 yıldız verdi harika orijinal bir ürün diye
Dolap destek gerçekten çok kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?