- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- 323
- Konu Sahibi Evreka1800
şöyle sütten ağzı fena ynmış. Önceden bir kızdan hoşlanıyormuş kız bununla dalga geçmiş ve çok konuşulmuş bu olay. Çekiniyorsa ondan çekiniyordur. Normalde diğer kızlarla rahat. Ama bir tek bana böyle titizleniyor. Diğer kızlarla foto da çektiriyor, odasında yalnız da kalıyor. Ama bana gelince ekstra korkuyor dedikodu çıkmasından. Bir arkadaşım diğer kızlar onunla alakasız sen ona evlilik için uygunsun ondan senden çekiniyordur demişti.
Bana sevgilisi var gibi geldi. Diğer kızlarla foto atınca açıklaması var demek ki (kızlar zaten evli vs.) senin için rahatlatıcı bir açıklaması olmayacak kız arkadaşı kıskançlık yapacak. Başkası görür yetiştirir diye baş başa kalmak istemiyordur. Arabada tek kalmaması falan bu yüzdendir diye düşünüyorum.
Ofis sınırları-arkadaş grubu içerisinde flört ediyor ama bunun dışında ilgi göstermiyor çünkü yakalanmaktan korkuyor bence.
Bazı insanlar sevgilileri olduğunu saklıyorlar herkesten. Burda da durum aynı gibi.
Sevgilisi olmasa bile bir insanın birine ilgisi varsa onunla yalnız kalmak istememesi, uzak durması, mesajlara cevap vermemesi falan çok anlamsız.