Dolaylı olarak reddedildim ama çok seviyorum. Şimdi ne yapayım sizce?

şöyle sütten ağzı fena ynmış. Önceden bir kızdan hoşlanıyormuş kız bununla dalga geçmiş ve çok konuşulmuş bu olay. Çekiniyorsa ondan çekiniyordur. Normalde diğer kızlarla rahat. Ama bir tek bana böyle titizleniyor. Diğer kızlarla foto da çektiriyor, odasında yalnız da kalıyor. Ama bana gelince ekstra korkuyor dedikodu çıkmasından. Bir arkadaşım diğer kızlar onunla alakasız sen ona evlilik için uygunsun ondan senden çekiniyordur demişti.

Bana sevgilisi var gibi geldi. Diğer kızlarla foto atınca açıklaması var demek ki (kızlar zaten evli vs.) senin için rahatlatıcı bir açıklaması olmayacak kız arkadaşı kıskançlık yapacak. Başkası görür yetiştirir diye baş başa kalmak istemiyordur. Arabada tek kalmaması falan bu yüzdendir diye düşünüyorum.
Ofis sınırları-arkadaş grubu içerisinde flört ediyor ama bunun dışında ilgi göstermiyor çünkü yakalanmaktan korkuyor bence.
Bazı insanlar sevgilileri olduğunu saklıyorlar herkesten. Burda da durum aynı gibi.

Sevgilisi olmasa bile bir insanın birine ilgisi varsa onunla yalnız kalmak istememesi, uzak durması, mesajlara cevap vermemesi falan çok anlamsız.

Bana sevgilisi var gibi geldi. Diğer kızlarla foto atınca açıklaması var demek ki (kızlar zaten evli vs.) senin için rahatlatıcı bir açıklaması olmayacak kız arkadaşı kıskançlık yapacak. Başkası görür yetiştirir diye baş başa kalmak istemiyordur. Arabada tek kalmaması falan bu yüzdendir diye düşünüyorum.
Ofis sınırları-arkadaş grubu içerisinde flört ediyor ama bunun dışında ilgi göstermiyor çünkü yakalanmaktan korkuyor bence.
Bazı insanlar sevgilileri olduğunu saklıyorlar herkesten. Burda da durum aynı gibi.

Sevgilisi olmasa bile bir insanın birine ilgisi varsa onunla yalnız kalmak istememesi, uzak durması, mesajlara cevap vermemesi falan çok anlamsız.
Sevgilisi yok kesinlikle. Ama burda bizi ima eden çok olmuştu ondan sanırım adımız çıksın istemiyor. Hatt görevli bir bayan bir keresinde sizin yaşınız çok uyuyo olur bu iş filan dedi. Der demez hemen onu susturdu. Diğer kızlar çok alakasız yani ya evliler ya yaşları küçük ya tarzları çok alakasız. Evlilik için uygun olan benim ondan bana karşı tedbirli.

İlgini bir anda kes. Buz gibi ol(olmaya çalış) ona karşı.
Erkekler üzerlerindeki ilginin kalkmasını kolay kolay hazmedemezler. Muhtemelen o senin peşine düşecektir eğer gerçekten ilgi duyuyorsa.
Kestim ilgimi. Bugünden itibaren o yokmuş gibi davranıcam. Ama gerçekten sallar mı bilmiyorum yani.

Her zaman soğuk davransa tamam da, arkadaş grubundayken yanaşmak ne alaka? Çok saçma bir adama benziyor, hiç tutmadım. Ayrıca sevmiyorsun sana öyle geliyor.
Bana mı öyle geliyor? Belki de bilemiyorum ama bence biz olurduk yani. Ham mantıken de çok uyuyoruz ayrıca çok hoş biri bence :p ama dediğim gibi beni böyle kendinden uzaklaştırması zoruma gidiyor. Çok mu çirkinim, çok mu huysuzum neden beni istemiyor ki diyorum içimden.

Öncelikle hemen ilgiyi kes çok havalara girmiş,çok iyi bilirim..
Sevgiyi ilgiyi anlamak için bir bakış bile yeterli...
Ne kadar zor olsa da görmezden gel..
Yoksa nereye kadar böyle devam edebilirsin ki?
Tamam dediğinizi yapıcam. Aslında anlamıyorum o da yalnız. Dün instagram da filan baktım hep öyle yalnız takılıyor. Hatta evlenemedim filan işte yalnızım gibi imalarda da bulunuyordu.

Sicak soguk taktigi uygula:)
Bi sure sicak davran ilgilen filan
Sonra birden kes ilgilenmeyi noluyo deyip soracaktir
ilgilenmeye basladigindada hemen yuz verme arkadasmissiniz gibi davran sordugu sorulara ilgileniyorum seklinde cevap verme ilk o acsin konuyu falan filan
Aslında onu yapıyorum. Mesela cuma pek ilgi göstermedim, geldi bir kere odama laf attı gitti. Ama onun dışında kendi işleriyle ilgili gibi.

şimdi sana nolcağını söliyim. sen kendini geri çektin ya, bunu farkedecek, net olmayan bir şekilde, yavaştan yavaştan yanaşacak. bunlar şirin gülümsemeler, hafiften flörtöz haller, bahaneyle konuşmaya çalışmalar falan olabilir. sen yelkenleri indirdiğin an tekrar eski haline dönecek. duygularımı bilsin diye aynı hataya ben de düştüm ama sonunda çok fena kazık yedim.hem de öyle böyle değil. adam net olmadıkça sakın yeme numaralarını :(

Hiçbir şey!
Yapmanız gereken bu.
Herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Reddedile de biliriz.
Bunu kaldırmamız lazım.
Eğer daha fazla üstelerseniz sizin duygularınızı istismar edebilir sizi kullanabilir.

bence gerçek anlamda bir ilgisi yok.Siz yeterince adım atmışsınız zaten.ilgi duyan biri başkasına kaptırmamak için zaten hızlı davranır.Ayrıca şöyle bir durumda var iki insan dışardan ne kadar birbirine uygun görünürse görünsün,herkes yakıştırsa da siz de kendinize yakıştırsanız dahi evlilik düşünmek çok başka bir olay.sizinle evlilik düşünmüyorsa yani o ilk elektriği almamışsa zaten sevgili olupta bi deneyelim demez işyeri ortamında.Normal bu

İlgini kes, ilgini kendine yönelt, daha önce de bir çocuk tarafından reddedilmişsin. Acaba neden seni reddediyorlar? Şöyle bir boy aynasının karşısına geç, kendinde bulduğun eksikliklere odaklan, kilo sorunun varsa ver, saç baş, makyaj, giyim kuşam, davranışların mı çok ezik? bunlarla meşgul ol. Az önce bir üyeye daha verdim bu tavsiyeyi, eğer kendine odaklanırsan çocuk gelmese bile alternatifi gelir :)

İlgini kes, ilgini kendine yönelt, daha önce de bir çocuk tarafından reddedilmişsin. Acaba neden seni reddediyorlar? Şöyle bir boy aynasının karşısına geç, kendinde bulduğun eksikliklere odaklan, kilo sorunun varsa ver, saç baş, makyaj, giyim kuşam, davranışların mı çok ezik? bunlarla meşgul ol. Az önce bir üyeye daha verdim bu tavsiyeyi, eğer kendine odaklanırsan çocuk gelmese bile alternatifi gelir :)
Benim herkes sert duruşlu büri olduğumu söylüyor. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor ondan yanına gelmiyor diyordu ama bu saattten sonra değiştiremem ki bu durumu

bence gerçek anlamda bir ilgisi yok.Siz yeterince adım atmışsınız zaten.ilgi duyan biri başkasına kaptırmamak için zaten hızlı davranır.Ayrıca şöyle bir durumda var iki insan dışardan ne kadar birbirine uygun görünürse görünsün,herkes yakıştırsa da siz de kendinize yakıştırsanız dahi evlilik düşünmek çok başka bir olay.sizinle evlilik düşünmüyorsa yani o ilk elektriği almamışsa zaten sevgili olupta bi deneyelim demez işyeri ortamında.Normal bu
Bugün hiç yokmuş gibi davrandım. Özel bir gün ondan takım giymişti ama onu bile görmemiş gibi davrandım. İlk başta bana uzun uzun baktı. Bir tepki vermemi bekledi sanki. Bir de koridorda filan gördüğümde hiç slm bile vermedim. Bugün şaşkın bir halde yani.

Back
X