Dolaylı olarak reddedildim ama çok seviyorum. Şimdi ne yapayım sizce?

Şöyle biz beraber çalışıyoruz. Ben mesela taa diğer uçta bir arkadaşla konuşurken uzaktan dinliyor ve laf atıyor bana. Beraber çalışırken sürekli kazara dokunuyor. Benimle dalga geçiyor. Ama kötü anlamda değil uğraşmak için. Bir olayda beni savunuyor. Ona baktığımı görünce bana göz kırpıyor. Mesaj attığında utana sıkıla atıyor. Bazen sabahın köründe çok alakasız bir mesaj atıyor. Ben yanına gittiğimde çenesi düşüyor, salak salak espriler ypıyor. Diğer arkadaşlarında ilgisini çekmişti bir ara senden hoşlanıyor demişlerdi. Ama adım atmaması ve bu işin uzaması sonucu dedikodular da sustu. Mesela internette ikimizin fotosunu asla koymaz, benimle yalnız kalmaz. Buna çom dikkat ediyor sanırım laf söz olmasın diye. Bilmiyorum ben de anlamıyorum.

Konudaki mesajınızla bu yazdığınız farklı sonuçta siz yanına gittiğinizde ikiniz konuşmuyor musunuz ozaman iyi konuşuyorsa gozlerinizin içine bakıp sizi kırmamaya çalışıyorsa ilgisi olabilir ancak bir ilişki için hazır değildir henuz. Ama gözünüzün içine bakmadan arkadaşlarıyla konuşur gibi konuşuyorsa arkadascadir.

Seni ümitlendirmek istemem ama utanıyor olabilir mi yalnız kaldığınızda? Belki arkadaş grubundayken kendini daha rahat hissetti.öyle davranıyordur . Genel olarak çekingen. Bir yapısı var.mı karşı cinse karşı?
şöyle sütten ağzı fena ynmış. Önceden bir kızdan hoşlanıyormuş kız bununla dalga geçmiş ve çok konuşulmuş bu olay. Çekiniyorsa ondan çekiniyordur. Normalde diğer kızlarla rahat. Ama bir tek bana böyle titizleniyor. Diğer kızlarla foto da çektiriyor, odasında yalnız da kalıyor. Ama bana gelince ekstra korkuyor dedikodu çıkmasından. Bir arkadaşım diğer kızlar onunla alakasız sen ona evlilik için uygunsun ondan senden çekiniyordur demişti.

Bakın son çalıştığım yerde böyle bir işverenimiz vardı, anlattıklarınıza çok uyuyor, kız arkadaşlarımızdan biriyle sürekli yanımızda flörtöz şekilde konuşur, özel ilgi filan gösterirdi. Kızda epey etkileniyordu bu ilgiden, hergün gelip bizimle heyecanını paylaşıyordu, sonra birgün toplantıya giderken bu kız arkadaşımızda onunla birlikte gitti, işverenin özel arabasıyla gittiler toplantıya, o gün orada ne oldu bilmiyorum, kız intihar etmiş geldikten sonra, ben çalışanların şefiydim, işverenimiz , bir sıkıntısı yokmu bu kızın varsa hiç çekinme at gibisinden bana alttan alta kızı işten çıkarmamı filan istedi.Benim odam üst kattaydı ve boydan boya cam kaplıydı, birgün alt kattan konuşmalar duydum, kız beni eve bırakır mısın diyordu, bizim işverende " ben bırakamam, ben bırakamam" diye tepki gösteriyordu, sonrasında kızın oturup ağladığını gördüm.O işyerinde kız ve işverenimiz arasında ne oldu da böyle şeyler yaşandı inan bilmiyorum, ama bu tarzda davranan insanlar sonrasında çok kırıcı olabiliyorlar, boşverin ciddi söylüyorum, bence siz boşluktan takmışsınız bu adama, dışarıda sizi sevebilecek bir sürü insan var, kendinizi küçük düşürmeyin ve boşuna üzülmeyin.
Yok ya öyle bür durumumuz olmaz. En kötü adımız çıkar o kadar. Öyle gizli saklı bir ilişki yaşayacak kişiler değiliz. Hayat tarzımıza uymaz.
Ilgisi olsa 2 ayda ışık yakardi, adim atardi diye dusunuyorum..
Arkadas grubuyla beraberken kur yapıyorsa, ilgiyi kaybetmemeye calisiyor olabilir..
ilgiyi kaybetmemek derken anlayamadım dediğinizi.

Eşimle başlarda arkadaştık eski sevgililerimizi konuşmuşluğumuz bile var teselli ederdik birbirimizi ama zamanla baktım benim duygularım değişmeye başladı bide o kadar çok görüşüyoruz ki her bulduğu fırsatta buluşuyoruz beraber plan yapıyoruz falan ama o ara bunun şehir dışından biri var telefonla görüştüğü deli gibi kıskanıyorum bi yandan kendine gel saçmalama diyorum ama yok duygularıma engel olamadım aldım karşıma bak ben seni artık arkadaşım olarak görmüyorum senden hoşlanıyorum hatta çok kıskanıyorum sana karşı duygularımı bil bana karşı ona göre tavrını koy hayatında yerimi bileyim ve kenara çekileyim dedim
Bu sene evliliğimizde 5 . Seneyi doldurucaz
Madem hislerinden eminsin al karşına konuş bazen herşeyi erkekten beklememek lazım hakkında hayırlısı ise olur zaten
ya ben yıllar önce başka bir çocuğa açılmıştım çocuk beni reddetti ve pislik muamelesi yaptı. Tövbeliyim daha birine açılmam. Ayrıca beni reddedip aramızınbozulmasından da korkuyorum.

Erkeklere azıcık ilgi göstermeye gelmiyor. Bulunmaz hint kumaşı zannediverirler kendilerini. Akışına bırak sen üstüne düştükçe o çekilir. Biliyorum severken zor ama biraz mantıklı hareket edersen en azından netleştirmiş olursun. O seni istemiyorsa istemiyordur dünyanın sonu da değil. Biz ne yollardan geçtik. Kaçan kovalanır bunu bil ve artık adımlarını daha dikkatli at.
ilgimi geri çekicem emin olabilirsiniz ama işe yarar mı bilmiyorum.

Konudaki mesajınızla bu yazdığınız farklı sonuçta siz yanına gittiğinizde ikiniz konuşmuyor musunuz ozaman iyi konuşuyorsa gozlerinizin içine bakıp sizi kırmamaya çalışıyorsa ilgisi olabilir ancak bir ilişki için hazır değildir henuz. Ama gözünüzün içine bakmadan arkadaşlarıyla konuşur gibi konuşuyorsa arkadascadir.
Yoo gayet gözümün içine bakıyor, hatta beni insan olarak sevdiğine eminim. Ama arkadaşça mı yoksa hoşlantı tarzında mı onu bilemiyorum. Konuşuyoruz tabi beraber çalışıyoruz.

Bakın bu da bir taktik olabilir, o kadar ilgi görürken birden ilgisiz kalınca şaşırıp merak eder belki..
İlgiyi kaybetmemek derken arkadaş sunu kastetmis sanırım sizden değil belki ama ilginizden hoşlanıyordur, egosunu hitap ediyorsunuzdur belki sadece..

Bakın bu da bir taktik olabilir, o kadar ilgi görürken birden ilgisiz kalınca şaşırıp merak eder belki..
İlgiyi kaybetmemek derken arkadaş sunu kastetmis sanırım sizden değil belki ama ilginizden hoşlanıyordur, egosunu hitap ediyorsunuzdur belki sadece..
Tabi bu da mümkün. İlgi göstermeyi kesicem artık.

şöyle sütten ağzı fena ynmış. Önceden bir kızdan hoşlanıyormuş kız bununla dalga geçmiş ve çok konuşulmuş bu olay. Çekiniyorsa ondan çekiniyordur. Normalde diğer kızlarla rahat. Ama bir tek bana böyle titizleniyor. Diğer kızlarla foto da çektiriyor, odasında yalnız da kalıyor. Ama bana gelince ekstra korkuyor dedikodu çıkmasından. Bir arkadaşım diğer kızlar onunla alakasız sen ona evlilik için uygunsun ondan senden çekiniyordur demişti.

Yok ya öyle bür durumumuz olmaz. En kötü adımız çıkar o kadar. Öyle gizli saklı bir ilişki yaşayacak kişiler değiliz. Hayat tarzımıza uymaz.

ya ben yıllar önce başka bir çocuğa açılmıştım çocuk beni reddetti ve pislik muamelesi yaptı. Tövbeliyim daha birine açılmam. Ayrıca beni reddedip aramızınbozulmasından da korkuyorum.

Senin ilgin hosuna gidiyordur, bunu kaybetmek istemiyordur, bazi insanlar boyledir, hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi, kendisi bi sey hissetmese de ilgi devam etsin isterler..
Ha belki sen hoşlandığın icin yanlis yorumluyorsundur adamin hareketlerini, onu bilemiyorum..

Senin ilgin hosuna gidiyordur, bunu kaybetmek istemiyordur, bazi insanlar boyledir, hem karnim doysun hem pastam dursun hesabi, kendisi bi sey hissetmese de ilgi devam etsin isterler..
Ha belki sen hoşlandığın icin yanlis yorumluyorsundur adamin hareketlerini, onu bilemiyorum..
ben de böyle düşünüyorum maalesef. Sen biraz geriye çek kendini olacakları izle gör. Ben şimdiki eşimle de sevgiliyken tuhaf bir haldeydik. ne sevgiliydik ne de değildik. resmen oynuyordu benimle. neyse ben çıktım karşısına birgün sen başkasıyla ilgileniyorsun bunu biliyorum dedim. o da inkar etti ama neyse ben buna hoşçakal dedim ayrıldım. Ondan önce beni bir köşede tutmaya çalışıyordu. Yürürken benimle gelmeler, benimle ilgileniyormuş gibi yapmalar. ama sonrası koca bir boşluk. neyse ben bunla böyle konuşup selamı sabahı kesince bu değişmeye başladı. 1 hafta sonra geldi özür diledi falan şimdi evliyiz.
senin durumun farklı ama demek istediğim, erkek gelmiyorsa sana istemiyordur, emin değildir ya da.. kendini geriye çek ki, durumu netleştir. Ama kendini geri çekmeyi de taktik olarak kullanma. yani ben geri çekilirsem o geri gelecek diye düşünme. gelmeyebilir...

İlgini bir anda kes. Buz gibi ol(olmaya çalış) ona karşı.
Erkekler üzerlerindeki ilginin kalkmasını kolay kolay hazmedemezler. Muhtemelen o senin peşine düşecektir eğer gerçekten ilgi duyuyorsa.

Birinden çok hoşlanıyordum. Ve yaklaşık 2 aydır ona ilgi gösteriyordum. Attığı mesajlara flörtöz cevaplar verdim ama cevap yazmadı. Bazen yalnız kalalım istedim kesinlikle bir bahane buldu ve beni gönderdi. Araba ile hepimizi bırakırken ilk beni bıraktı ki sona kalmiiim da arabada yalnız kalmayalım. Ama arkadaş grubumuzla iken benimle kendi flört eder, bana kazara dokunur, benimle uğraşır laf atar. Neyse ben reddedildiğimi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdi. Onu çok seviyorum.
Her zaman soğuk davransa tamam da, arkadaş grubundayken yanaşmak ne alaka? Çok saçma bir adama benziyor, hiç tutmadım. Ayrıca sevmiyorsun sana öyle geliyor.

Öncelikle hemen ilgiyi kes çok havalara girmiş,çok iyi bilirim..
Sevgiyi ilgiyi anlamak için bir bakış bile yeterli...
Ne kadar zor olsa da görmezden gel..
Yoksa nereye kadar böyle devam edebilirsin ki?

Birinden çok hoşlanıyordum. Ve yaklaşık 2 aydır ona ilgi gösteriyordum. Attığı mesajlara flörtöz cevaplar verdim ama cevap yazmadı. Bazen yalnız kalalım istedim kesinlikle bir bahane buldu ve beni gönderdi. Araba ile hepimizi bırakırken ilk beni bıraktı ki sona kalmiiim da arabada yalnız kalmayalım. Ama arkadaş grubumuzla iken benimle kendi flört eder, bana kazara dokunur, benimle uğraşır laf atar. Neyse ben reddedildiğimi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdi. Onu çok seviyorum.
Bence vazgeçmem hayrına.. Çünkü sevmediği halde simarmasi muhtemel.. daha çok üzer seni.

Ilgiyi kestikten sonra değişiklikleri merak ediyorum ben de mutlaka yaz

Sicak soguk taktigi uygula:)
Bi sure sicak davran ilgilen filan
Sonra birden kes ilgilenmeyi noluyo deyip soracaktir
ilgilenmeye basladigindada hemen yuz verme arkadasmissiniz gibi davran sordugu sorulara ilgileniyorum seklinde cevap verme ilk o acsin konuyu falan filan

Back
X