Dolaylı olarak reddedildim ama çok seviyorum. Şimdi ne yapayım sizce?

Hiçbir şey!
Yapmanız gereken bu.
Herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Reddedile de biliriz.
Bunu kaldırmamız lazım.
Eğer daha fazla üstelerseniz sizin duygularınızı istismar edebilir sizi kullanabilir.
Üstelemiyorum kesinlikle. Bıraktım zaten bugün hiç görmemezliğe getirdim. Sadece bir umut beni sever mi die bekliyorum. Kesinlikle onu rahatsız etme gibi bir durum yok.

Benim herkes sert duruşlu büri olduğumu söylüyor. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor ondan yanına gelmiyor diyordu ama bu saattten sonra değiştiremem ki bu durumu

Ya canım o yalan, ben de gayet mesafeli ve ciddiyimdir hatta benimle tanışan insanların meslek tahminleri savcı hakim müdür vs :) Yanaşan yanaşıyor gayet

bu kadar ezdirme kendini
adam resmen kaçıyor senden
sen kovalıyorsun

Bugün hiç yokmuş gibi davrandım. Özel bir gün ondan takım giymişti ama onu bile görmemiş gibi davrandım. İlk başta bana uzun uzun baktı. Bir tepki vermemi bekledi sanki. Bir de koridorda filan gördüğümde hiç slm bile vermedim. Bugün şaşkın bir halde yani.
:KK70::KK70:iyi olmuş. sonra o egolar bi dünya oluyo.

Ya canım o yalan, ben de gayet mesafeli ve ciddiyimdir hatta benimle tanışan insanların meslek tahminleri savcı hakim müdür vs :) Yanaşan yanaşıyor gayet
Çirkin bir kız da değilim. Hatta arkadaşlarım genel kültür hoş sohbet olduğumu söyler ama hep reddediliyorum. Hoşlandığım kişiler benimle genelde adı konulmamış bir ilişki yaşıyor. Ad koymaya gelince yanlış anladına geliyor.

Amacım onu ezmek, terslemek değil. Gerçekten onu çok seviyorum. İstediğim acaba benim kıymetimi biraz anlar mı?
ben çok iyi anlıyorum seni. şu an duygusal olarak yoğunsun ona karşı. tabi ki amacın terslemek ezmek değil, sen aslında net olmasını istiyorsun. çok da haklısın. duyguları olan insanı bir öyle bir böyle davranışlar çok yoruyor. ama inan bana o terslemeyeyim ezmeyeyim dediğin,gözünün içine baktığın,kıyamadığın adam seni birgün öyle bir eziyor ki neye uğradığını şaşırıyorsun.

Back
X