• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum taştım

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.165
548
29
Kv kp gorumceler ALLAH hepsinin belasini versin hepsinden nefret ediyorum.bugun buyuk gorumceyi aradim albumu naptiniz en son basiliyo demistiniz dedim "bilmiyorim karpuz en kucuk gorumce en son bakmisti ona sor " dedi resmen beni basindan saldi.albumde buarada benim gelinlik giydigim fotolarim oluyor fotocu onlarin evinin onunde.zaten dugunum kinam olmadi formalite icabi gelinlik giymistim bi fotografim vardi onu bile cikartmiyolar evleneli bi yil olcak neredeyse :'( cocugu dogurmak uzereyim benim bi fotom bile yok.ev tasidik paramiz yoktu yillik 3500 ev buldum saolsun annem 1000 verdi bende bebegime kumbara yapmistim icinden 500 cikti esimde maasini aldi bi 500 de ustune ekledik etti 2000.kalan para 1500 kv kp istedik vermediler.altinim desen borcumuz dediler ne yaptilar nede bigun olsun konusunu aciyolar :'( ev sahibiyle konustuk 2 ay bizi idare edin 750. 1 ay diger ayda bi 750 veririz biter kalan borcumuz dedik Allah razi olsun kabul ettiler.evde desen bi b.k hemen hemen kalmadi erzak v.s cooookkk sıkıstik. 29 gun sonra dogum yapcam elde avucta para yok. Bu kira falan bizi maffetti anlicaniz esim zaten asgari ucrete calisiyor. Buarada kv kp lokantalari ve kahvehaneleri var.esim distan gorunuste sanki zengin bi ailenin oglu gibi gozukuyo ama Allah sahit en ufak faydalari dokunmuyo esime.esim bide evin tek oglu 4 kizkardesi var.o 4 kiz kardes whatsaap vs fotolarini goruyom keyiflerine diycek yok tatillerinden kafelrinden barlarindan eksik kalmazlar ama gel gorki bize gelince koca bi " yoooooookkkkk"ve kp 280 bine kredi cekip oturdugu evi alicaklar kendilerine.benim altin borc dediler vermiyolar zaten Allah'indan bulsun hepsi ya yine beni triplere soktular

Son düzenleme:
keske bebek ıcın acele etmeseydın hos o nasıbıyle gelır ama sende calısabılırdın kımseye muhtaclıgınız olmzdı kacarak mı evlendınız?
Canim bebekten yana pisman degilim Allah pismanlikta vermesin insallah elbet onunda rizki vardir die dusunuyorum.olmadi bi kac ay buyutur anneme verir calisirim

Nişanlıyken durumları bilmiyor muydunuz?
Bu yoklukta evlenmenin, çocuğun ne acelesi vardı?
Size düğün bile yapmamışlar gidişat çoktan belliymiş.
İnsan tabiki aileden destek görmek ister en doğal hakkınız ama yapmıyorlarsada ne diyebilirsiniz.

Yaptıkları doğru değil evet, ama bence sizde çocuk için bekleyebilirdiniz. Evet çocuğu veren Allah rızkını verir, amenna. Ama gökten de para yağmıyor. Tek asgari ücretle, hayat o kadar kolay değil. Üstelik daha 21 yaşındasın, biraz daha durumları oturtup o şekilde çocuk düşünseydin.
En azından onun bunun 750-800'ünü hesaplamak zorunda kalmazdınız.
Siz evlenmişsiniz, sizi eşiniz ilgilendirir, görümcenlerin keyfini boşverin.

Cocuktan yanapisman degilim asla.kv kp bile can atiyolardi cocuk icin.cocugumda cocugumm diyip duruyolardi simdi noldu karnima cocuk girdikten sora sirtlarini donduler

Ben onlar ya da sizin için değil çocuk için üzüldüm. Bende çok yokluk içinde büyümüş bir çocuğum. Rızk ile gelir anne sütü için denmiştir bana göre. Umarım ileride o çocuk bu yokluğun zorluğunu çekmez.

Vermezler canım vermezler mesafe koyun zaten faydaları yok bari zaraları dokunmasın sizlere.
Fotografı siz almaya çalısın güvenmeyin onlara. o da uçup gider.
Benim de fotoları yandı diye vermediler nişnalıyken çok zoruma gitmişti.
Olmadı bir dogumunuzu yapın bebginizi büyütün gelinlik giyer yine fotograf çekinirsiniz.

Gorumcelerinin guzel bir hayat yasamalari seni ilgilendirmez. Onlar da ya calisiyorlar ya eslerinin durumu iyi. Bu devirde asgari ucrete ilk aydan cocuk yapmak buyuk cesaret, biz cift devlrt memuru maasina 4 yil beklemistik
Yok canim nie ilgilendirmezmis onlar benim elimde bi yuzuk vardi onu bile almicakmisiniz karpuzdan demislerdi.buarada hepsi bekar

Niye bela okuyorsun ki ?
Sen eşinden sorumlusun.
Kp kv görümceler ister tatile gider ister etrafa saçar parayı
Evin tek erkeği olması maddi açıdan el üstünde tutulmak için bir statü değil.
Eşin ailesinin durumunu bilip evlendi dimi ??
Boşuna insanlara bela okuma :KK66:

Sen evlimisin ?

Back
X