- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.165
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Kv kp gorumceler ALLAH hepsinin belasini versin hepsinden nefret ediyorum.bugun buyuk gorumceyi aradim albumu naptiniz en son basiliyo demistiniz dedim "bilmiyorim karpuz en kucuk gorumce en son bakmisti ona sor " dedi resmen beni basindan saldi.albumde buarada benim gelinlik giydigim fotolarim oluyor fotocu onlarin evinin onunde.zaten dugunum kinam olmadi formalite icabi gelinlik giymistim bi fotografim vardi onu bile cikartmiyolar evleneli bi yil olcak neredeyse :'( cocugu dogurmak uzereyim benim bi fotom bile yok.ev tasidik paramiz yoktu yillik 3500 ev buldum saolsun annem 1000 verdi bende bebegime kumbara yapmistim icinden 500 cikti esimde maasini aldi bi 500 de ustune ekledik etti 2000.kalan para 1500 kv kp istedik vermediler.altinim desen borcumuz dediler ne yaptilar nede bigun olsun konusunu aciyolar :'( ev sahibiyle konustuk 2 ay bizi idare edin 750. 1 ay diger ayda bi 750 veririz biter kalan borcumuz dedik Allah razi olsun kabul ettiler.evde desen bi b.k hemen hemen kalmadi erzak v.s cooookkk sıkıstik. 29 gun sonra dogum yapcam elde avucta para yok. Bu kira falan bizi maffetti anlicaniz esim zaten asgari ucrete calisiyor. Buarada kv kp lokantalari ve kahvehaneleri var.esim distan gorunuste sanki zengin bi ailenin oglu gibi gozukuyo ama Allah sahit en ufak faydalari dokunmuyo esime.esim bide evin tek oglu 4 kizkardesi var.o 4 kiz kardes whatsaap vs fotolarini goruyom keyiflerine diycek yok tatillerinden kafelrinden barlarindan eksik kalmazlar ama gel gorki bize gelince koca bi " yoooooookkkkk"ve kp 280 bine kredi cekip oturdugu evi alicaklar kendilerine.benim altin borc dediler vermiyolar zaten Allah'indan bulsun hepsi ya yine beni triplere soktular
Son düzenleme: