- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Facebookta bir sayfa var ev hanımları yapıp satıyor diye oralarda bir şeyler satabilirsin. Bazı kadınlar günleri için poğaça, börek, sarma vs yaptırıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
El iside bilmiyom ama nikah sekeri davetiye falan keske oyle bi is bulsaydimel işi yapabiliyorsan instagram da satış yapanlar var
kitle oluşturursan ayda 100-150 bile kazanırsan kardır
çünkü bebek olunca uzun süre çalışamayacaksın
Hangi sayfa oFacebookta bir sayfa var ev hanımları yapıp satıyor diye oralarda bir şeyler satabilirsin. Bazı kadınlar günleri için poğaça, börek, sarma vs yaptırıyor.
Evde taktilar esimin teyzesi kosa kosa geldi esiminustindekini direk soktu benimkini sokuyoduki allah var bitane gorumcem var o birakmadiO insanlar nerde taktı ki ya hiç görüntü yok mu
Ev hanımları yapıp satıyor olması lazım tam emin değilim ama o tarz bir şeydi. Bir şeyler yap bari en azından pazar paranızı çıkartHangi sayfa o
Yok kiz ben butun gorumcelere beddua etmedim bende gorumceyim .kendi gorumcemlere kizdim onlar ettm :) tobe tobe insallah kabul olmazAnamm kız bütün görümcelere neden beddua ettin bende bir görümceyim
Hem beddua etme canım gelir seni bulur sen genede sakin ol, allah yardımcınız olsun inş bu zor zamanları atlatıp ilerde güler geçersiniz. Bebek rızkıyla gelir derler bebeginizde size bolluk bereket getirir canım Allah rızkınızı kat kat verir sen için ferah tut
Benim derdim tartışmak değil. Kendi ayakların üzerinde durmani çok isterdim. Hamile oldugum icin sana yapılan şeyleri kendime yapılmış ta ezik kalmisim gibi algiladigim için sana kızıyorum.Once su konusmana dikkat et sen bana cemkiriyon diyemen
Geciktim gülüm kusura bakma, hemen kapadımMune normalde konulari kapattiran biri degilim.yonetici olarak bu en iyi sen bilirsin.ama 21 sayfa oldu kendimi ifade edicem die beynim uyustu vucuduma ates basti kendimi iyi hissetmiyorum.lutfem konuyu kilitle
Tamam iste takilarimz onuda vermiyolar ben anlatamiyorim sanirim. Fotograf albumi diyip geciyonuzda ben nelerdeb vazgectim insanlik yaptim hanginiz bu devirde boynunda bi kolye bile olmadan gelin gidersiniz durust olun bumuydi benim iyiligim karsiligi kv insanlrin icinde elime ceyrek katti sonra tekrar geri aldi.benim agrima gidiyo arkadasim demekki benim bi ceyrek degerim yokmus.bende donlarina kadar zamaninda isteseydim kiymeytli olurdim eminim.ama istemedigim icin kiymetsz oldim