• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum taştım

Ama suda var..kim ne ekerse onu bicer...bir zamanlar bizi hice sayani su an bende hice sayiyorum....yillar gecti .cok kötü durumdalar ama cokta tin ....benim zor günlerimde yanimda olmayanin bende yaninda olamam yok öyle bir dünya....Allaha havale ettim bitti...

Altınları nerde taktılar peki ?
Takmadilar nisanliyken dugune bi iki hafta var hemen hemn kayinbabam geldi anneme yalvardi gelinimizi verin iflas ettik sozumuz soz altinlari yapip vericez dediler kizi bana veriyosunuz bana guvenin dediler ailemde insanlik etti verdi .sonrada sıkıstik 1500 istedik onu bile vermediler anlicaniz kandirildik

Takmadilar nisanliyken dugune bi iki hafta var hemen hemn kayinbabam geldi anneme yalvardi gelinimizi verin iflas ettik sozumuz soz altinlari yapip vericez dediler kizi bana veriyosunuz bana guvenin dediler ailemde insanlik etti verdi .sonrada sıkıstik 1500 istedik onu bile vermediler anlicaniz kandirildik
Iste hiç alınmamış yani altınlar. O yüzden bir hakta talep edemezsiniz malesef. Artık onlara el açmaya bırakın karı koca kendiniz bir şeyler yapmaya çalışın. Yoksa boşuna hamile halinle kendini strese sokup durursun. Bebeğinede yazık boşver olan olmuş artık.

dur bakalım bebek kısmetıyle gelir derler hadi inşaallah.. ama biraz yardım etseydiler iyiydi yardımlaşmak sevaptır ya insan oğluna yardım etmez mi hamile bayan var ortada yemek ister beslenmek ister. eşin gelince otur ağla. bi akşam bak ben hamileyim doğum olacak evde bişey yok elde avuçta bişey yok. zoruma gidiyor de. en azından altınlarımızın bir kaçını versinlerde geçimimize bakalım de
Daha iki gun once morelim bozuktu esim anladi aglamaya basladim ben nutella cok seviyorum gece kalkar hep onu yerdim sora cikolatamiz kalmamisti esime dedim cok acim die nie yemiyosun dedi bende hicbisi yokki dedim agladim olanlarda hep kizartmalik seylerdi :)) esim baya uzulmustu sonra gitti bana aldi nutellami

Karpuz benim yazdiklarimi okudunmu..yani sen yanliz deyilsin bu gibi durumlari yaşayan maddi manevi sikinti yasayan...

karpuz boşu boşuna kendini yıpratıp üzme
değil sana yardım etmek hazır hakkın olan paranın üstüne yatacak bir ailenin içine düşmüşsün
az biraz vicdanları olsa yardım etmelerini geçtim şu kızın altınlarının bir kısmını verelim derler bu kadar zordayken
Allah büyük daha kızları bekarmış ettiklerini bulurlar belki

onları boş verip günü kurtarmaya çalışın eşin iş değişikliği yapsın daha yüksek maaşlı bir iş bulursa
bu zaman da kimse asgari ücretle kira da evde geçinemiyor
bir arkadaşın dediği gibi sen evden bir şeyler yapıp satmaya çalış avon oriflame falan ne bulursan yada bebek yelekleri ör hem kendi çocuğun için hem başkasına instagramdan sayfa açıp yaptıklarını sat
rızık bolluğu için dualar var onları oku evin içinde
Avonu kime sorsam o is bos hic girisme diolar

Çocuk doğunca 6 aylık masraflarını karşılayacak kadar elinizde var o zaman. Sen bir şeyler yapmışsın da eşin naptı peki ? Insan bari 1 senelik evini tutar evlenmeden önce. Bence sen eşini çok sevdiğin için farkında değilsin ama burda sorun eşinde. Evlenmeden önce belli bir birikimle gelmesi gerekirdi.
Ozmanlar esim onlarla calisiyodu vermiyodular ona keske ozamsn esim tavrini koysaydi ama is isten gectiktn sonra tavrini koymaus basladi

Ama suda var..kim ne ekerse onu bicer...bir zamanlar bizi hice sayani su an bende hice sayiyorum....yillar gecti .cok kötü durumdalar ama cokta tin ....benim zor günlerimde yanimda olmayanin bende yaninda olamam yok öyle bir dünya....Allaha havale ettim bitti...

Iste bzimde sonumuz boyle olcak canim onlarla olan bagimi tamamen koparcam

Ozmanlar esim onlarla calisiyodu vermiyodular ona keske ozamsn esim tavrini koysaydi ama is isten gectiktn sonra tavrini koymaus basladi
Eşin pasifmiş işte. Bedavaya niye çalışıyor gidip dışaxa çalışacaktı seni böyle ona buna muhtaç ettirmeyecekti. Bence hala eşinin pasifliğinden kaynaklanıyo bu durumlar. Altınları onlara vermek nedir ya ?

Back
X