- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Senin altınlarım dediğin sadece söz verilip alınmamış bir şey mi yoksa alınıp el koyulmuş mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el koymuşlar borcumuz var geri ödeyecez deyip söz vermişlerSenin altınlarım dediğin sadece söz verilip alınmamış bir şey mi yoksa alınıp el koyulmuş mu ?
Böyle hissettiğinizi bizde biliyoruz ama ileride o çocuk bi' arkadaşından gördüğünü istediğinde hani onu da geçin iş bulacağınız bile garanti değil, bu kadar borçtayken aç kaldığında o mutluluğunuz vicdan azabına dönmez umarım.Konusucak zaten o istesi o soylesin cunku cok doluyum ben konusursam kotu seyler olur.Allah razi olsun hepsinden yorumlari icin ama bunca hatayi ortbas edip cocugu nie yaptin die israr etmeleri beni kizdiriyor ben bebegimi gormeden koklamadan aramda bi bag olustu onu cok seviyorum konusuyorum bi hareket ederken bile butun dunya benim oluyo cok mutlu oluyorum.beni tek mutlu eden seyi hata ettin die suclamalari beni kizdiriyor
Size de yazdım yardım etseler iyi olur diye. Ama onların vicdanlarıyla alakalı dedim. Bir insan yapmıyorsa ne yapabiliriz? Size de üzüldüm, hamilesiniz iyi beslenmeniz lazım ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. Siz de belediyeden yardım falan alın.Iste bnde hemen hemen buna benzer durum yasiyom janek azcik bana da uzulsen nolur![]()
Düğünde takılan altın kızındır. Ben olsam dava ederim. Sanki araları çok iyiymiş gibi çekinmeye gerek yok diye düşünüyorum.el koymuşlar borcumuz var geri ödeyecez deyip söz vermişler
hoş klasik erkek tarafı yalanı bu düğünden sonra yapılan konu sahibi nasıl vermiş hayret
Benim anlamadığım şey 3 yıl nişanlı kaldıysanız neden birikim yapıp kendi düğününüzü kendiniz yapmadınız ?
Ayrıca bebeğin boyutları küçük diye masrafları da az sanıyorsunuz galiba. Küçücük bebeğe bakamayacak değiliz diyorsun ama bunun doğumu var giyeceği var belki maması var bezi var. Sen evde yalnızken bir şey yakmadan da oturursun ama bebek olunca mecbur yakacaksınız. Ekstradan bir de yakıt masrafınız çıkacak. Bebeğimi aç bırakmam diyorsun ama bir taraftan da erzak azaldı diyorsun.
Cahillik yapıp birikim yapmadan evlenip bir de bu sefaletimizi bebeğimiz de çeksin diye bebek yapmışsınız. Hem de karanbole belki bereketiyle gelir diyorsunuz. Artık yapabileceğiniz tek şey altınlarınız almak. Size kimse yardım etmez. Çocuk yapacak kadar aklınız varsa para biriktirmeyi de bilecektiniz. İnsanlar birbirlerini sevdikleri halde neden bekliyor evlenmek için hiç düşündünüz mü ? Yattığı yerden kimseye para gelmiyor. Herkes kendini düşünmek zorunda.
Şimdi burdan bir kelimeyi cımbızla çekip, bize yardım etmiyolar, 1500 lirayı vermiyolar, bebeği onlar istedi vs yazacaksın ama olsun ben yinede yorumumu yapayım.
Düğünde takılan altın kızındır. Ben olsam dava ederim. Sanki araları çok iyiymiş gibi çekinmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Ya yanlis anlamayin erzak hemen hemen yok dedim.tamamen yok demedim :) cok sukur karnimizi doyuruyoruz.aminSize de yazdım yardım etseler iyi olur diye. Ama onların vicdanlarıyla alakalı dedim. Bir insan yapmıyorsa ne yapabiliriz? Size de üzüldüm, hamilesiniz iyi beslenmeniz lazım ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. Siz de belediyeden yardım falan alın.
Düğünde video neyim çekilmedi mi?Kanitim yokki gelinlik giyerken altin takili degildi bi kolye bile yoktu nasil kanitlicam bunu
Çocuk doğunca 6 aylık masraflarını karşılayacak kadar elinizde var o zaman. Sen bir şeyler yapmışsın da eşin naptı peki ? Insan bari 1 senelik evini tutar evlenmeden önce. Bence sen eşini çok sevdiğin için farkında değilsin ama burda sorun eşinde. Evlenmeden önce belli bir birikimle gelmesi gerekirdi.Ceyizimi yapiyodum ozman gerisini ailemin durumu kotu oldugu icin onlara veriyodum
Ya ben abim evlendi 10 bin taksitini odedim bigun yengemle dertlestik bu kadin cok fena cektiriyo dedim bana dediki ozman isi birak bende ona dedim nasil birakayim taksiti var onu oduyom yenge dedim.kalkti abime beni sikayet etti karpuz minnet ediyo die :) bizde gorumce olduk annemde kv babamda kp annem oyle bi insanki evini gelinine birakti kiraya cikti :) neden ailem bukadar iyiyken kv kp gorumcelrim bukadar kotu bnde bunu anlamiyorum bi foto nekadar olabilirki 1 yilim doluyo ortada album yok demekki benim bi album.kadar degerim yokmus gozlerinde.cocugu gelincede dogumdan 6 ay sora calismayi dusunuyorum cocuguma bakarim kendime o konuda guveniyorim
Altınları nerde taktılar peki ?Kanitim yokki gelinlik giyerken altin takili degildi bi kolye bile yoktu nasil kanitlicam bunu
Yanlis anlasildi bizim borcumuz yok kv kp bize borcu var.is konusundada kendime guveniyorum bulurum o konuda sansliyim cok sukur 1 gun icinde is bulan biriyimBöyle hissettiğinizi bizde biliyoruz ama ileride o çocuk bi' arkadaşından gördüğünü istediğinde hani onu da geçin iş bulacağınız bile garanti değil, bu kadar borçtayken aç kaldığında o mutluluğunuz vicdan azabına dönmez umarım.
Takmadilar nisanliyken dugune bi iki hafta var hemen hemn kayinbabam geldi anneme yalvardi gelinimizi verin iflas ettik sozumuz soz altinlari yapip vericez dediler kizi bana veriyosunuz bana guvenin dediler ailemde insanlik etti verdi .sonrada sıkıstik 1500 istedik onu bile vermediler anlicaniz kandirildikAltınları nerde taktılar peki ?
Takmadilar nisanliyken dugune bi iki hafta var hemen hemn kayinbabam geldi anneme yalvardi gelinimizi verin iflas ettik sozumuz soz altinlari yapip vericez dediler kizi bana veriyosunuz bana guvenin dediler ailemde insanlik etti verdi .sonrada sıkıstik 1500 istedik onu bile vermediler anlicaniz kandirildikAltınları nerde taktılar peki ?
Takmadilar nisanliyken dugune bi iki hafta var hemen hemn kayinbabam geldi anneme yalvardi gelinimizi verin iflas ettik sozumuz soz altinlari yapip vericez dediler kizi bana veriyosunuz bana guvenin dediler ailemde insanlik etti verdi .sonrada sıkıstik 1500 istedik onu bile vermediler anlicaniz kandirildik