Dolgu (Restylane)

Jayjay Sensii yaptırdığı yerin adını yazmış . Sana yardımcı olur sanırım .

Son düzenleme:
Arkadaşlar dudak dolgusu yaptıranlar var mı?üst dudağım alt dudağıma göre ince,aynı kalınlıkta olmasını çok isterdim,fiyatlar hakkında bi bilginiz varsa sevinirim,bi de nerde tabiki?:kahve:

merhaba,

benim dudaklarımda dolgu var çok doğal duruyor, üst yada alt dudağına yaptırabilirsin tabiki ama bence komple yaptırman daha güzel durur. ben fizikom estetikte oldum fiyatı 500 civarı birşey şuanda .

kişinin bünyesine görede değişiyor. kimisinde 3 ay kimisinde 6 ay kimisinde 8-9 ay kalabiliyor ben enson 7 ay önce yaptırdım halen dolgusu duruyor. tabiki biraz incelme var ama eski dudağımla ilgisi yok.

yalnız benim tavsiyem ilk yaptırdıkdan 1 hafta sonra tekrar yaptırın daha kalıcı ve düzgün oluyor.

tşkler,

kendim yaptım dodaklara .. 1enjektor 30 tl ye aldım .. surgilips

Merhaba Selisha ben de 2 hafta önce üst dudağıma restilen enjekte ettirdim. Benim doktorum kalıcı dolgudan yana değil, zararlıymış. 1 yıl gidiyomuş bunlarda. İnanılmaz doğal ve güzel oldu, ördek dudağı gibi olacak diye çok korkuyodum walla. Kutusunu 400tl 'ye yaptırdım canım. Etiler Akmerkez karşısında, Dr Aylin hanıma yaptırdım

aylin hn ın soyisinide verebilirmisin canım.. bu sekilde bulamadım..

KAMPANYA
100 Adet alımınıza aynı üründen 50 Adet Ürün Hediye
50 Adet alımınıza aynı üründen 25 Adet Ürün Hediye
30 Adet alımınıza aynı üründen 15 Adet Ürün Hediye
15 Adet alımınıza aynı üründen 6 Adet Ürün Hediye
6 Adet alımınıza aynı üründen 2 Adet Ürün Hediye
Not: Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

boyle bı kampanya var.. 8 kusu olursak dudaklar ıcın olan resıtaly ı 300 tl ye alabılırız.. normalde 437tl...almak ısteyenler bana özelden msj atsın....7 kişiye ihtiyaç var.. benle 8 olucaz..

bu madde dudak kalınlaştırmada kullanılıyormu ben öyle balon gibi değil daha soft bir kalınlık istiyorum

juvederm daha mı uygun dudak için ankarada veya istanbulda tavsiye edeceğiniz biri varmı

Dolgu maddelerinin zararları üzerine yaptığı yayınlar nedeni ile FDA ye davet edilen Dr. Ziya Şaylan ın söylediklerini lütfen dikkate alalım

haberturkte yayınlanıyor!! nettede bulursunuz (ben link veremiyomuşum)

mutlaka bu sitedede yayınlanmıştır.

okumayanların okumasını rica ediyorum lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

özellikle kalıcı dokular ilerisi için risk, kemiğe kaynaşıp kemik erimesi yapabiliyormuş...
20-30 lar önemli ama 50 yaşta bize lazım olucak kızlar, bence çok risk almamak lazım

selam bayanlar, ben 3 kere resitalin ile dolgu yaptırdım ancak ne yazıkki etkisi çok ta denildiği kadar uzun değil ama şu anda araştırdım ve kendi vücut yağımdan dolgu yaptırma kararı aldım. En sağlıksı ve en doğalı bu tabi bu uygulamayı yapacak olan doktor da önemli. 3-5 ay için resitaline o kadar para vereceğime kendi yağımdan yaptırıp en az 2 yıl kullanırım diye düşünüyorum. böyle bir uygulama yaptıran varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Ben dudaklarıma dolgu yaptırdım ve çok memnunum ama yapan doktor ve kullandığı malzeme çok öenmli. Ben estetik ve plastik cerrah Bülent Cihantimur'a yaptırdım.Uzun süren bir işlem değil,acıda pek yok herkese tavsiye ederim çok güzel görünüyor:) Bazı arkadaşlar yüzlerinin çökük olduğunu yanaklarada dolgu uygulanıp uygulanmadığını sormuş.Yanaklarada dolgu uygulanıyor ama Bülent bey eğer dolgunun kurtarmayacağı bir durum varsa yağ transferi yapıyor kuzenime yapılmıştı ordan biliyorum.

Ben de yanak çizgisinde oluşan gülünce ortaya çıkan ince çizgilerin ilerde belirginleşmemesi için yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum...

Dolgu maddelerinin zararları üzerine yaptığı yayınlar nedeni ile FDA ye davet edilen Dr. Ziya Şaylan ın söylediklerini lütfen dikkate alalım

haberturkte yayınlanıyor!! nettede bulursunuz (ben link veremiyomuşum)

mutlaka bu sitedede yayınlanmıştır.

okumayanların okumasını rica ediyorum lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

özellikle kalıcı dokular ilerisi için risk, kemiğe kaynaşıp kemik erimesi yapabiliyormuş...
20-30 lar önemli ama 50 yaşta bize lazım olucak kızlar, bence çok risk almamak lazım

İnternetten araştırdım, Dr. Ziya Şaylan asla kullanmayın dememiş. Bir sürü dolgu maddesi hakkında uyarılarda bulunduktan sonra şöyle demiş (ben de link veremiyorum):

Son bir kaç yılda genellikle adını duyduğum dolgu maddesi olan Hyaluronik asit hakkında ne anlatabilirsiniz?

Yüze enjekte edilen maddelerin en az zararlı olanları bu maddelerdir. Insan vücudunda zaten bulunan hyaluronik asidin yapay olarak elde edilmiş halidir. Genellikle bu maddeler 3-9 ay arasında vücuttan atılır ve yok olurlar. Bu doktor ve hasta için bir garantidir ve eğer memnun kalınmaz ise zaten yok olacaktır. Fakat hastalar tek bir iğne ile hayat boyu güzellik peşinde koştuklarından ve fazla para harcamak istemediklerinden ve de zararlarını bilmeden daha uzun süre kalıcı maddelere yönelirler, Bu yanlış bir yaklaşımdır. Mutlaka sonuçları olacaktır ve ilk başta güzel gözükmesine rağmen ileride büyük bir ihtimalle sorunlara (Sertlik, deformite, mimik bozukluğu ve enfeksiyonlara) neden olacaktır.

Yağ enjeksiyonu bu maddelerden daha doğal değil mi?

Kendi yağınızın dolgu maddesi olarak kullanılması ve dondurulup saklanması doğal bir çözüm.
Hastanın kendi yağının dolgu maddesi olarak kullanılması bundan 100 sene kadar önce Almanya da başarı ile uygulanmıştır. O zaman Dr Lexer hastanın kolundan aldığı yağ ile yüzünü doldurmuş ve hatta yüzdeki ameliyat izlerini doldurmuştur. Daha sonraları silikon ve kolajen dolgu maddeleri yaygınlaşınca yağ enjeksiyonları unutulmuş idi. Ancak bu kimyasal maddelerin yan etkilerinin fazla olması nedeni ile bugün tekrar yağ enjeksiyonları önem kazanmıştır. Doktorunuz kalça veya karnınınızdan aldığı yağı kolaylıkla dolgu maddesi olarak kullanabilir ve hatta geri kalanını da ilerisi için dondurup saklar.
Yapılan yağ enjeksiyonları ile yüzünüz daha sağlıklı ve genç bir görünüm kazanacaktır. Unutmamak gerekir ki kendi yağınız size yabancı bir madde değildir ve herhangi bir yan etkiye sebep olmayacaktır. İstediğiniz zaman doktorunuza baş vurup dondurulmuş yağınızı dolgu maddesi olarak kullanabilirsiniz.

Hangi maddeler daha güvenceli, hangisini tavsiye edersiniz?

İnsanın kendi yağı doğal ve iyi bir alternatif. Ancak sıkılan yağ 6-9 ay kadar yüzde kalıp kaybolmaktadır. Hastanın herhangi bir yerinden alınan yağ yüzüne enjekte edilebilir. Ayrıca dudaklara veya yüze yağ sıkılınca çok uzun bir süre şiş kalmakta ve hastanın iş yerinde ve ailesinde sorunlara sebep olmaktadır. Halbuki hyaluronik asidi muayenehaneye gelen sekreterlere, iş kadınlarına öğle paydoslarında veya hafta sonlarında enjekte edilip arkasından tekrar iş yerlerine veya ailelerine dönmektedirler. Amerikan basını bu tür uygulamalara “Öğle paydosunda gelen güzellik” demektedir.

Eğer bir kırışık doldurulacak ise hyaluronik asit ürünleri en güvenceli olanlarıdır. Bunlar vücuda enjekte edildikten 6-9 ay sonra eriyip kaybolmaktadırlar. Bu sayede eğer herhangi bir uyumsuzluk veya komplikasyon olursa kendiliğinden düzelir. Bu hasta ve doktor için bir güvencedir. Bu maddeler Türkiye de Restylane, Juvederm, Puragen, Tyosal, Hylaform ve diğer adlar altında satılmaktadırlar. Diğer bir dikkat edilecek hususta bu adını verdiğimiz dolgu maddeleri daha koyu kıvamlarda piyasaya sürüldüler ancak bunlarda sertliğe ve dudak sertleşmelerine neden olabilmektedirler. Bu durumu göz önüne alın ve doktorunuzun size hangi ilacı enjekte edeceğini iyice öğrenin.

KAMPANYA
100 Adet alımınıza aynı üründen 50 Adet Ürün Hediye
50 Adet alımınıza aynı üründen 25 Adet Ürün Hediye
30 Adet alımınıza aynı üründen 15 Adet Ürün Hediye
15 Adet alımınıza aynı üründen 6 Adet Ürün Hediye
6 Adet alımınıza aynı üründen 2 Adet Ürün Hediye
Not: Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

boyle bı kampanya var.. 8 kusu olursak dudaklar ıcın olan resıtaly ı 300 tl ye alabılırız.. normalde 437tl...almak ısteyenler bana özelden msj atsın....7 kişiye ihtiyaç var.. benle 8 olucaz..

sertmece bu neyin fiyatı
ben alırım, ne dolgusu??bilmiyorumkismile yüz icin alırım dudaklarım ince degil
dolgunlastırıcı da kullanıyorum bayagı ıyı oluyor gerek yok bana dudak ıcın
ama yüz icinse alırım

selam bayanlar, ben 3 kere resitalin ile dolgu yaptırdım ancak ne yazıkki etkisi çok ta denildiği kadar uzun değil ama şu anda araştırdım ve kendi vücut yağımdan dolgu yaptırma kararı aldım. En sağlıksı ve en doğalı bu tabi bu uygulamayı yapacak olan doktor da önemli. 3-5 ay için resitaline o kadar para vereceğime kendi yağımdan yaptırıp en az 2 yıl kullanırım diye düşünüyorum. böyle bir uygulama yaptıran varsa ve paylaşırsa sevinirim.

merhaba lost,
kıme ve kaca yaptırdıgını yazabılır mısın?

dr.lar tabiki açık açık yaptırmayın demiyorlar.
böle bir piyasayı nasıl karşılarına alırlar?
fakat çok dikkat etmek lazım.
bence yinede onur erol gibi büyük ustalara gitmeli...
nereye nekadar ne enjekte ediceğini bilen drdan zara gelmez
benim resmimin üzerinde yağ transferini göstertmişti onur bey.
baya güzel olmuştum.
ama benim tam tatminim için
lifting+dolgu lazım...

Back
X