- 3 Ekim 2007
- 3.599
- 952
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar dudak dolgusu yaptıranlar var mı?üst dudağım alt dudağıma göre ince,aynı kalınlıkta olmasını çok isterdim,fiyatlar hakkında bi bilginiz varsa sevinirim,bi de nerde tabiki?![]()
Merhaba Selisha ben de 2 hafta önce üst dudağıma restilen enjekte ettirdim. Benim doktorum kalıcı dolgudan yana değil, zararlıymış. 1 yıl gidiyomuş bunlarda. İnanılmaz doğal ve güzel oldu, ördek dudağı gibi olacak diye çok korkuyodum walla. Kutusunu 400tl 'ye yaptırdım canım. Etiler Akmerkez karşısında, Dr Aylin hanıma yaptırdım
Merhaba Selisha özelden attım canım, şimdiden geçmiş olsun
Dolgu maddelerinin zararları üzerine yaptığı yayınlar nedeni ile FDA ye davet edilen Dr. Ziya Şaylan ın söylediklerini lütfen dikkate alalım
haberturkte yayınlanıyor!! nettede bulursunuz (ben link veremiyomuşum)
mutlaka bu sitedede yayınlanmıştır.
okumayanların okumasını rica ediyorum lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
özellikle kalıcı dokular ilerisi için risk, kemiğe kaynaşıp kemik erimesi yapabiliyormuş...
20-30 lar önemli ama 50 yaşta bize lazım olucak kızlar, bence çok risk almamak lazım
KAMPANYA
100 Adet alımınıza aynı üründen 50 Adet Ürün Hediye
50 Adet alımınıza aynı üründen 25 Adet Ürün Hediye
30 Adet alımınıza aynı üründen 15 Adet Ürün Hediye
15 Adet alımınıza aynı üründen 6 Adet Ürün Hediye
6 Adet alımınıza aynı üründen 2 Adet Ürün Hediye
Not: Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
boyle bı kampanya var.. 8 kusu olursak dudaklar ıcın olan resıtaly ı 300 tl ye alabılırız.. normalde 437tl...almak ısteyenler bana özelden msj atsın....7 kişiye ihtiyaç var.. benle 8 olucaz..
Jayjay Sensii yaptırdığı yerin adını yazmış . Sana yardımcı olur sanırım .
selam bayanlar, ben 3 kere resitalin ile dolgu yaptırdım ancak ne yazıkki etkisi çok ta denildiği kadar uzun değil ama şu anda araştırdım ve kendi vücut yağımdan dolgu yaptırma kararı aldım. En sağlıksı ve en doğalı bu tabi bu uygulamayı yapacak olan doktor da önemli. 3-5 ay için resitaline o kadar para vereceğime kendi yağımdan yaptırıp en az 2 yıl kullanırım diye düşünüyorum. böyle bir uygulama yaptıran varsa ve paylaşırsa sevinirim.