Dolgu (Restylane)

dr da onu erıten madde var, neden yapmıyor
madem kı hasta memnun degıl, kardesım de erıtıcem dıye tutturdu pis bi madde enjekte etmis kızın hosuna gıtmedı kalın dokulu boyle tomurcuk tomurcuk duruyor dudagında
ben bekle dıyorum cunku uzerınden bayagı zaman gectı
kardesım yok erıtıcem dıyor
ucret almaması lazım dogru madde koysaydı o da.. :mymeka:

sensii,mesajları kontrol ederken gördüm sen bana aquamid dolguyu sormuşsun canım ,herhalde yaptırdığın bu madde ...

peki bu kalıcı dolguların vücuda zararları oluyomuu? kalıcı fiyatları nasıll ?ben 2 ay önce yaptırdım tam birrr dolandırıcı çıktı güzellik saLONU 1 kere yaptılar sonra rütuş için para istediler dudaklarımdaDA bi değişiklik yokk 1cc kullanılmış ama yarım cc kullanıldı. bu konuda baya magdur oldum rosenoire .bana fiyatlar konusunda yardımcı olursan sevinirimma.s.
bu arada forumda gayet açıklayıcı biçimde yardımcı oluyosun bizlere .:dance:

dr da onu eriten madde varmış onu nasıl öğrenbiliriz yemin ederim kafayı yicem........arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız...........

bende mımık ıcın yaptırmak ıstıorum ıstanbulda bu konuda bı bılgım yok.yaptırdıgım yerınde kalıtelı we ısını bılen bı doktor olmasını ısterım.tawsıyelerınız war mı.bıde bunların kalıcısı war mı.cunku ben sureklı ugrasmak ıstemıyorum

dr.yusuf gödel'e bursada 1 sene önce dudaklarıma dolgu, annemse botox ve dolgu yaptırmıştı zafer plazadaki klinikte. birkaç arkadaşımda benim dolgumu beğenip yaptırdılar onlarda hiç sorun yaşamadı çok beğendiler.Dudaklarımdaki dolgu inanılmaz doğal ve güzel duruyor ,annemse kız kardeşim gibi duruyor,doktor işinin tam ehli yalnız çok kötü bir haber dolgumu yeniletmek için gittim dr. orada çalışmıyormuş artık :( nasıl yeni yerini bulacağım bilmiyorum giden varsa bana yardımcı olabilir misiniz?

arkadaslar dolguyu eriten maddenin adi hyaluroni-daz veya sonu das olabilir
dr yapıcak, dr a söyleyin aldırsın bir yerden
bu sadece gecici dolguları eritir
kalıcı dolguları bılemem
arkadaslar bızım baslıgımıza gelsenıze göz yüz vs yüz estetigi baslıgındayız
bu baslık neden buraya acılmıs kı bence bızım oraya tasınsın

kalıcı dudak dolgusuna göre geçici olanı tavsiye ediliyor.
peki dolgu malzemesi olarak içerik ve marka hakkında bilgi verebilir misiniz?

ben dolgı yaptırdım 2. seans yaklasık 3 seansta oturcakmış 750 tl verdim toplam. ince iğnelerle suratına delikler açıp içine enjekte ediyor :) biraz acısı var sonrasında bilgin olsun öyle bariz şişmiyorda

yanaklarını şiirirsen göz altı çukurları ndahada içeri göçer yaptırma göz altına hiçbirşey yapılamaz torbalar hariç bak onları alıyorlar aşkın nuryengi yaptırdı ya

Kızlar hiç böyle öncesi ve sonrası fotoğraflar yok mu? Bir doktora mail atmıştım bana birkaç tane hastasının fotoğrafını göndermiş fakat hastalık derecesinde çökük yüzler bunlar.Benim istediğim (ki sanırım çoğumuzun) yüzüme biraz canlılık vermesi.. Aramızda dolgu yaptıranlardan ya da bildiğiniz internette böyle fotoğraflar var mı?

Danışmaya gittiğim dr'da öncesi sonrası resimleri var.
Bizim istediğimiz gibi bir dolgunluk ASLA vermiyor geçici dolgular.Sadece cökük, zayıf ,çelimsiz , uzun ince yüzlere azıcık,varla yok arası biraz daha saglıklı bir ifade kazandırıyor.Ben cok kararlıydım ama vazgectim.Hem cok kısa bir süre için o kadar para vereceksin hemde istediğin dolgunlugun 4'te biri olacak.
Göz altına dolgu meselesine gelince, sitede de var.Kesinlikle tavsiye edilmiyor.Cunku riskli.Dolgu maddesi bir yerde toplanıp kalabiliyor.
Göz altı torbası aldırma işide bence 45 yas üzeri.Bir tanıdıgım aldırdı.Evet torbalar gitti ama kırısıklıklar duruyor ve eskisinden tek farkı kendisinin bildigi torbaları yok.Bence parasına yazık oldu...

ben dolgı yaptırdım 2. seans yaklasık 3 seansta oturcakmış 750 tl verdim toplam. ince iğnelerle suratına delikler açıp içine enjekte ediyor :) biraz acısı var sonrasında bilgin olsun öyle bariz şişmiyorda

dolguyu nereye yaptırdınız yüzünüze mi?
hangi doktora yaptırdınız?..tavsiye üzerine mi gittiniz?
birde hangi dolgudan?..

ewet dün yaptırdım msnysk güzel görünüyor yıllarca boşa vakit kaybetmeişim akşamdan beri elimde aynayla oturuyorum mucizeye bakmaya doyamıyorum

Kime yaptırdınız? Nasıl gidiyor? Hala memnun musunuz? İlk kez göz altına dolgu yaptırıp memnun olan biri duydum çok sevindim.

Hakikaten de enteresan.Daha detaylı bilgi verirmisiniz?
kim yaptı, kaca yaptıi hangi madde, kac kere yapıldı veya yapılacak.yüze de dolgu yapıldı mı sadece göz altına mı?acele cevap istiyoruz :66:

Back
X