Dolgu topuk/ayakkabı derdim :/

NuR96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
47
0
26
Öncelikle selamu aleyküm herkeze :)
konuyu açıp açmamak hakkında biraz düşündüm ama işin içinden de çıkamıyorum .
sorunum ayakkabı
boyum kısa 158 -159 civarı acaba dolgu topuk giysem komik mi durur çoğu yerde okudum boyu kısa olan dolgu topuk tercih etmesin diye.
link vericektim ama sitede yasak mı bilmiyorum ondan vermiycem. ( işte tahminen 7 8 cm topuk yada 5-6)
fikirlerinizi söyleyin lütfen olumlu veya olumsuz :/

Ben de cok giyerim, senin boylarinda giyen bir cok arkadasim var.
Bence dikkat edilmesi gereken nokta botlarin topuklar ve botlar ayni renk olmali ki boyunu kesmesin ve cok kalın yapili modelleri tercih etme ki ayaklarin orantisiz sekilde buyuk durmasin.

14 cm lik bile dolgu topugum var.:)
Ayak sagligi acisindan da daha saglikli

hmmm pekii teşekkür ederim yorumun için :)
topuklar ve botlar aynı renk olmalı bunu bilmem iyi oldu :) benim aldığımın renkleri farklı ne yazık ki artık bi dahakine dikkat edicem :)

Boyum 1,63 dolgu topuk sürekli giyerim çünkü çok rahat oluyor

Dikkat ettiğim tek şey pantalon paçaları, çünkü dar paça ile dolgu topuk pek hoş görünmüyor, kaba duruyor. O yüzden kotlarım dahil tüm pantalonlarım bol paça ama dolgu topuk büyük rahatlık =)

bütün pantolonlarım dar paça diyebilirim :)
daha yeni yeni başladım zaten dolgu topuk felan ondan pek bilmem neyle giyilir nasıl olur :) hep spor ayakkabı giyiyodum
yorumun için teşekkür bilmediğim bi konuda daha aydınlandım

bacak boyun kısaysa bilekten bağlı modelleri de tercih etmemelisin

resimde her iki modelden de var sen önü açık olanları almalısın bence

Eklentiler

• $bu-yazin-gozdesi-dolgu-topuk-13.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 695
Bence boyun gayet iyi.Dolgu topuklar komik ve yapmacık duruyor bence.

Dolgu topuk botlara ve çizmelere bayılıyorum.
Ama mümkünse en az 8 cm olsun topuğu. 5-6 cmli modeller bence ucuz kaçıyor.
Bir de elbiselerle, taytla çok güzel oluyor. Pantolon giyeceksen bol paçalıların altında iyi durur.

bacak boyun kısaysa bilekten bağlı modelleri de tercih etmemelisin

resimde her iki modelden de var sen önü açık olanları almalısın bence

evet ama malum kıştayız :)
teşekkürler tavsiye için ^^

3 resimdeki benimkine benziyo :)
aynı tarz genelde uzun bot tarzı tercih etmiyorum ama güzelmiş :)
teşekkür ^^

Senin boyunda olupta,aşırı kilolu olan hanımlara dolgu topuk yakışmıyor..

Ama kilom,boyuma göre uygun diyorsan giyebilirsin.Hoş duracağından eminsen giy :)

Senin boyunda olupta,aşırı kilolu olan hanımlara dolgu topuk yakışmıyor..

Ama kilom,boyuma göre uygun diyorsan giyebilirsin.Hoş duracağından eminsen giy :)

aşırı kilom yok normalim heralde bak emin olamadım şimdi
en fazla 58 imdir 55-58 arası gidip geliyom =)

valla boyun benden uzunn :) ben daha kısa olmama ragmen her özel günde dolgu topuk gıydım ınanılmaz rahat oldu normalde asla yuruyemem topukluyla bence hem şıkta.. Tabı sen bılırsın ben şıklık kadar rahatlıgada önem veriyorum zaten istedıgı kadar şık dursun ben adım bıle atamıyosam anlamı kalmaz dımı :)

Önemli bir görüşme ,toplantı yoksa bende giyiyorum ,babetler çok bayağı duruyor iş yeri için

çok aşırıya kaçmadıkça dolgu topuk iyi ,rahat ve şık ,polariste çok fazla seçenek var ....

Şu ikinci resimdekini İzmirde bulma şansım var mı acaba?
Bence komik durmaz ama 5-6 cm topuğu az buluyorum yani madem topuklu giyiyoruz hakkını verelim Ben de 1.65im

normal topuktansa dolgu topuk daha güzel duruyor canım hem rahat ayakları yormuyor, hoş ben pek topuklu giymiyorum boyun idare eder :) ama yazın seviyorum çok uzun tercih etmiyorum ama genede

kaç cm giyiyosun ki ben yorulmuyorum :)
yada çok geziyosun ikinci ihtimal =)

6-7 cm felan.ama alismam lazim bu duruma.boyum kisa oldugu icin ilerde topuklu giyicem genelde :) cok gezince daha cok yoruluyorum tabi :) sen kac cm giyiyosun?boyun kac?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…