famille, doktorum Ankara'da Nebil Bozdoğan, internetten bilgilerine ulaşabilirsin,yag enjeksiyonu benim burun ameliyatımla birlikte yapıldığı için fiyat hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, sanırım telefon ile bilgi alabilirsin. ilk gün şişlik oluyor, 2. ve 3. günlerde o şişlik iniyor ama morluklar 5- 6 gün sonra geçiyor, yani benim öyle olmuştu ama bünyeye göre de değişir tabiki, ellediğin zaman enjekte edilen yağı önce sertlik olarak hissediyorsun, zamanla yumuşuyor ve dağılıyor. ben 1 hafta işyerinden izin almıştım, morlukların ve şişliklerin inmesini bekledim. yakınındakilerin farketmemesi mümkün değil,
bence kaz ayakları için en çok kullanılan ve en etkili yöntem botox. Yağ enjeksiyonunun daha çok yüzün orta ve alt bölümünde kullanıldığını sanıyorum.
famille, doktorum Ankara'da Nebil Bozdoğan, internetten bilgilerine ulaşabilirsin,yag enjeksiyonu benim burun ameliyatımla birlikte yapıldığı için fiyat hakkında bir şey söyleyemeyeceğim, sanırım telefon ile bilgi alabilirsin. ilk gün şişlik oluyor, 2. ve 3. günlerde o şişlik iniyor ama morluklar 5- 6 gün sonra geçiyor, yani benim öyle olmuştu ama bünyeye göre de değişir tabiki, ellediğin zaman enjekte edilen yağı önce sertlik olarak hissediyorsun, zamanla yumuşuyor ve dağılıyor. ben 1 hafta işyerinden izin almıştım, morlukların ve şişliklerin inmesini bekledim. yakınındakilerin farketmemesi mümkün değil,
bence kaz ayakları için en çok kullanılan ve en etkili yöntem botox. Yağ enjeksiyonunun daha çok yüzün orta ve alt bölümünde kullanıldığını sanıyorum.
botoksun kanla ve beyınle hıc bır ıletısımı yok canım olsaydı ben yaptırmazdım cunku bende beyın tumoru var.... herkes rahat olsun bu konuda.. sadece kaslara etkılı ve botoks kremlerıne asla yatırım yapmayın yazık paranıza..
merhaba
burda yeniyim henüz
izmit -adapazarı
yada
ordu -sinopta önereceginiz iyi dolgu yapan yer yada doktor
adı verebilirseniz cok sevinecem
acildebiraz
teşekkürler
cnm bnde gecen hafta izmitte kocaeli ünversite hastanesine gittim dr tonguç beye .. burun ameliyatı olmam gerekio ve bana bu ameliyatla berbaer göz altıma dolgu yapmayı önerdi gayet kendinden emin güven verici konusuodu .. birkaç memnun kalmış hastası geldi ben ordayken , git bi görüş istersen ..
Merhaba,
ben de 3 kere botoks yaptırdım...Haftaya cuma günü randevu aldım, eğer yanıma bir kişi olursa 1 ilacın yarı parasına uygulama için prof.dr. işlem ücreti almayacak..sadece ilacı paylaşacağız...
cnm bnde yaptırmak istiorum ama güvenilir bi doktor mu ??nerde yaptırıcaksın?
Doktor tanıdığımız birisi ve uygulama için ek ücret almıycak. sadece ilaç parasını paylaşacağız. bir kutu ilaç 2 kişilkmiş çünkü... bu cuma randevum var...
görüşrüüz tatlım.. :)
cnm bnde gecen hafta izmitte kocaeli ünversite hastanesine gittim dr tonguç beye .. burun ameliyatı olmam gerekio ve bana bu ameliyatla berbaer göz altıma dolgu yapmayı önerdi gayet kendinden emin güven verici konusuodu .. birkaç memnun kalmış hastası geldi ben ordayken , git bi görüş istersen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?