saol arkadaşım önerin icin,fakat düşündümki ramazana bikac gün var
ve eger yaptırırsam dolgu icin içmem gereken bi ton su icemicem gün icersinde
oruclu oldugum icin oda deformasyon yapar etkili olmaz ve sanırım bayram ve
sonrası bikac günlügüne kuşadasına gidecem acaba orada önereceginiz bi doktor
varmı.aydın ici yada izmirde olabilir orayaa kadar gitcek vaktim olur diye düşünüyorum
bu yerlerde hangi iyi uzmanlar var acaba dolgu icin .bide oraya cok turisst gider estetik
şu bu derken doktorların tecrübesi fazla olur kanısındayım
gecmiş olsun arkadaşım
sen daha önce yaptırmış oldgun agız icinden gözaltı yağ enjeksiyon olayından
hosnut olmadındamı bu sefer dıştan yaptırdın.yağ enjeksiyonu
nasıldı yani göz altı görünümün.hangisini önerirsin kesin.
benimde yanaklar cökük orayı doldurtsam bu sefer göz altı cukur kalırmı
diye endişeleniyourm aslında göz altımada bi dolgunluk gerekli biraz
çökük ve mor napsam bi kararsızım ve endişeliyim.
bu arada daylight ardadaşım resimdeki sizmisiniiz
eger sizseniz yanaklarınız dolgumu dolguysa cok güzel
deilsede cok güzel
Merhaba, burun yanı yani nasolabial çizgilerin gitmemesinin nedeni, tam çizginin üzerine yapılmayışındandır.Çoğu doktor bu hattı hastaya çizdirir.Yani elinize bir ayna verirler ve siz rahatsız olduğunuz hattı kalemle belirlersiniz.Siz iyi çizemezseniz doktor yardım eder.Yani kısaca yaptırdığınız kişi bu hattı iyi belirliyememmiş.Yoksa dolgu normal yapıldığında nasolabial hatlarda harikalar yaratyor.Bence bir daha o kişiye gitmeyin.Diğer sorunuza gelince yaptırdığınız dolgu erimeden, yağ enjeksiyonu yaptırmayın.Zaten etik düşünen bir doktor yapmaz.Çünkü hatalı sonuç alısınız.Sebebine gelince ,yüzünüzün natural halinin görülmesi gerekir.Dolgu yapılmış şekliyle yağ enjekte edilirse, dolgu eridiğinde sonuç istediğiniz gibi olmaz.Merhaba,35 yaşındayım ve geçen ay sadece kaz ayaklarına olmak üzere botoks ve nasolabial çizgi denilen burun kenarına dolgu yaptırdım.Şu hyolo... asitden.Botoks için söyleyeceğim şu ki gözlerimin altında akşamları belirginleşmek üzere şişlikler yaptı.Bağdat caddesinde yaptırdığım dermotolog hanıma sorduğumda :ben birşey göremiyorum dedi!!! evet kırığıklar gitti ama tam elmacık kemnikleri üzerinde bildiğiniz şişlik oluyor.
Dolguya gelince 1 ay oldu ve şu anda burun kenarındaki çizgilerin her iki yanında birer santim genişliğinde bantlar var ve kırışıklar aynen durduğu gibi bu defada bantlar daha fazla gölge yapıyor
Bunuda dermatolog hanıma söylediğimde ''olurmu kırışıklar azaldı'' dedi.Zaten kenardaki bantıda görmediğini iddia etti!!
Şimdi bu tür sorunlar yaşayanlar varmı onu merak ediyorum.
ayrıca haftaya nasolabialler için bu defada yağ enjeksiyonu yaptıracağım.bir ay önce bu kalıcı olmayan dolgu maddelerinden yaptırmış olmam sorun yaratırmı? yaprıran varmı ?
Sevgiler:)
Diğer sorunuza gelince yaptırdığınız dolgu erimeden, yağ enjeksiyonu yaptırmayın.Zaten etik düşünen bir doktor yapmaz.Çünkü hatalı sonuç alısınız.Sebebine gelince ,yüzünüzün natural halinin görülmesi gerekir.Dolgu yapılmış şekliyle yağ enjekte edilirse, dolgu eridiğinde sonuç istediğiniz gibi olmaz.Merhaba,35 yaşındayım ve geçen ay sadece kaz ayaklarına olmak üzere botoks ve nasolabial çizgi denilen burun kenarına dolgu yaptırdım.Şu hyolo... asitden.Botoks için söyleyeceğim şu ki gözlerimin altında akşamları belirginleşmek üzere şişlikler yaptı.Bağdat caddesinde yaptırdığım dermotolog hanıma sorduğumda :ben birşey göremiyorum dedi!!! evet kırığıklar gitti ama tam elmacık kemnikleri üzerinde bildiğiniz şişlik oluyor.
Dolguya gelince 1 ay oldu ve şu anda burun kenarındaki çizgilerin her iki yanında birer santim genişliğinde bantlar var ve kırışıklar aynen durduğu gibi bu defada bantlar daha fazla gölge yapıyor
Bunuda dermatolog hanıma söylediğimde ''olurmu kırışıklar azaldı'' dedi.Zaten kenardaki bantıda görmediğini iddia etti!!
ayrıca haftaya nasolabialler için bu defada yağ enjeksiyonu yaptıracağım.bir ay önce bu kalıcı olmayan dolgu maddelerinden yaptırmış olmam sorun yaratırmı? yaprıran varmı ?
Merhaba,35 yaşındayım ve geçen ay sadece kaz ayaklarına olmak üzere botoks ve nasolabial çizgi denilen burun kenarına dolgu yaptırdım.Şu hyolo... asitden.Botoks için söyleyeceğim şu ki gözlerimin altında akşamları belirginleşmek üzere şişlikler yaptı.Bağdat caddesinde yaptırdığım dermotolog hanıma sorduğumda :ben birşey göremiyorum dedi!!! evet kırığıklar gitti ama tam elmacık kemnikleri üzerinde bildiğiniz şişlik oluyor.
güle güle kullan pepit.şebnem utku kimdir,dermatolog mu?nerde çalışır?
Ben ilk botoxumu teoman beye yaptırmıştım kaş arama ve göz kenarlarına. aynı dediğiniz gibi gözlatım şişti. herhalde benim gözaltım botoxu kaldıramadı dedim. çünkü kaş aram da istediğim kadar düzelmemişti. üstelik de en iyisi olsun diye, teoman beye gitmiştim ve geçen sene 700 milyon para vermiştim.
sonra arkadaşımın tavsiyesi ile şebnem utkuya gittim. O dolgu yaptırmıştı ve çok güzel olmuştu ve çok da doğal duruyordu. ben de botox şansımı bi daha deneyim dedim. kaş arama yaptırdım.hem de yarı fiyatına.
aslında dolguyu denemek istiyordum ama emin değildim. mezolift yaptırdım. dolgu provası gibi bi şey. çünkü bazı dolgular alerji yapıyor. mezoliftten de oldukça memnun kaldım. ama dolgu yaklaşık 1 yıl sonra vücuttan atılıyormuş. hamile kalma şansım varken cesaret edemedim. fakat yapan arkadaşım çok güzel oldu. 400 gibi de bi fiyat ödedi.
yani doktora gitmeden önce mutlaka memnun kalan birini görmek lazım bence. bi de sizinle ilgilenmekten gücenmeyecek birine gidin. ben yaklaşık bir saat ne istediğimden çok, ne istemediğimi anlattım. ben çok şişmek istemiyordum. botoxum çok doğal dursun istiyordum. öyle de oldu. sanki yüzümün ifadesi yumuşamış, dinlenmiş bi görünümüm oldu.
mezolifti bu gü yaptırdım. etkisi bi iki üç günde daha da belirginleşecekmiş. şimdilik morarma yok. bakalım yarın nasıl olaca
iKİNCİ BOTOKSU YAPTIĞINIZDA GÖZALTINDA ŞİŞLİK OLMADI MI?
Ben ilk botoxumu teoman beye yaptırmıştım kaş arama ve göz kenarlarına. aynı dediğiniz gibi gözlatım şişti. herhalde benim gözaltım botoxu kaldıramadı dedim. çünkü kaş aram da istediğim kadar düzelmemişti. üstelik de en iyisi olsun diye, teoman beye gitmiştim ve geçen sene 700 milyon para vermiştim.
sonra arkadaşımın tavsiyesi ile şebnem utkuya gittim. O dolgu yaptırmıştı ve çok güzel olmuştu ve çok da doğal duruyordu. ben de botox şansımı bi daha deneyim dedim. kaş arama yaptırdım.hem de yarı fiyatına.
aslında dolguyu denemek istiyordum ama emin değildim. mezolift yaptırdım. dolgu provası gibi bi şey. çünkü bazı dolgular alerji yapıyor. mezoliftten de oldukça memnun kaldım. ama dolgu yaklaşık 1 yıl sonra vücuttan atılıyormuş. hamile kalma şansım varken cesaret edemedim. fakat yapan arkadaşım çok güzel oldu. 400 gibi de bi fiyat ödedi.
yani doktora gitmeden önce mutlaka memnun kalan birini görmek lazım bence. bi de sizinle ilgilenmekten gücenmeyecek birine gidin. ben yaklaşık bir saat ne istediğimden çok, ne istemediğimi anlattım. ben çok şişmek istemiyordum. botoxum çok doğal dursun istiyordum. öyle de oldu. sanki yüzümün ifadesi yumuşamış, dinlenmiş bi görünümüm oldu.
mezolifti bu gü yaptırdım. etkisi bi iki üç günde daha da belirginleşecekmiş. şimdilik morarma yok. bakalım yarın nasıl olaca
iKİNCİ BOTOKSU YAPTIĞINIZDA GÖZALTINDA ŞİŞLİK OLMADI MI?
ikinci botoksumu göz kenarına yaptırmadım sadece alnıma yaptırdım.
benim gözaltım zaten biraz uykusuz kalsam, ağlasam şişiyor. şebnem hanım orda lenf dolaşımının sorun olduğunu söyledi. oraya botox yaptırdığmda kaslar çalışmayınca dolaşım iyice sorun oluyormuş ve şişmesine neden olabilir dedi.
o yüzden sadece kaş arama ve alnıma yaptırdım. oralarda da zaten şişme olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?