Dolgu yaptırdım yardıma ihtiyacım var

Nehir1213

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
16
6
86
Konya
4 gün önce dudak dolgusu yaptırdım. Ödem, topaklanmalar ve morluklar var. Bunların normal olduğunu varsayıyorum ancak bazı yorumları okuyunca korktum açıkçası. Çünkü normalde çoğu kişide morluk oluşmamış. Morluk ve ödemler zamanla düzelir mi? Bir diğer problem de; 3 gündür dudaklarıma bepanthen plus sürüyorum, çok minik yağ bezesi türünde şeyler oluştu. Bunlar normal mi? Nasıl bir bakım uygulamalıyım bilemedim açıkçası. Lütfen akıl verin :( Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Markasını inan hiç bilmiyorum. Anladım morluklar geçse iyi olur ya. Bepanthen gibi bir krem sürmek zarar verir mi acaba?

Ben juvederm yaptırdım ince bir dolgu hafif formda. Bence size yapılan dolgunun markası modeli ne ise öğrenin öncelikle. Sonra bulmayabilirsiniz. Benimde yanaklarından 4 senedir taş gibi dolgular duruyor. Dr eriyecek bekle dedi sürekli. Oysa yapıldığında da taş gibiydi . Bir terslik gorselerde soylemezler onlar. Hastaneye gidin derim.

Bnm dudaklarıma ayni dr juvederm yaptı kesinlikle topaklanma olmuyor. Morarmada olmadı. Ancak yanagimdaki dolgunun cinsi meçhul . Beni mahfetti . Yanaklarima serum sıkıp duruyor delik deşik oldu nafile erimiyor.

Bende morluk olmuyor Fazla . Juvederm den memnun kaldım. Sorun olmadı. Sadece dolgunun cinsi önemli . Bnm yanağıma aynı Dr 4 senedir duran sanirim kalıcı ve taş gibi birsey enjekte etti. Eritecem diyene suratımı iğneledi durdu bu 3. Günüm bugün gitmek istemiyorum korkuyorum. Her seferinde canım okadar yanıyorki acıdan krizler geçiriyorum gözlerim bayrak kırmızısı oluyor Aglamaktan. Sen sen ol dolgunun cinsine tarihine bak. paketi kendin aç. Bitirdiler beni. Dolgu iyi ise kendin bile yapabilirsin tabi riskleri var

valla morluklar geçti de ödemler olduğu gibi duruyor. Ödemler nedeniyle dudaklarımda asimetri oluştu. 1 haftayı geçti yaptırdığım fakat şuan hiç memnun değilim ödemler zamanla geçiyor mu? Sigara kullanıcısıyım bir de.

valla morluklar geçti de ödemler olduğu gibi duruyor. Ödemler nedeniyle dudaklarımda asimetri oluştu. 1 haftayı geçti yaptırdığım fakat şuan hiç memnun değilim ödemler zamanla geçiyor mu? Sigara kullanıcısıyım bir de.
Cnm buz koy ara ara. sigara zaten içme. Olumsuz etki eder. Dudak egzersizi yap. Ger büz dudaklarını dagilsin doku icine.

Back
X