Arkadaşlar bunu dolgu yaptırmadan önce okumanızı istiyorum. 27 yaşındayım küçük bir oğlum var iki yaşında ilk dolgumu 20 yaşında yaptırdım dudak dolgusuydu 22 yaşında yeniletmek için gittiğimde doktor el jawline elmacık vs yapalım yüzüm çok güzel sana çok yakışır dedi ve yaptırdım çok memnun kaldım eskiden o kadar güzeldim ki okuldaki hocalarım barbie derdi bana sonra evlendim anne oldum doğumdan sonra psikolojik olarak çöktüm dudak dolgusu yaptırmak için önce gittiğimden başka bir doktora gittim ve bir anda tüm yüzümün çöktüğüne ve dolgu yaptırmam gerektiğine ikna etti beni 3 cc jawline 1 cc dudak 2 cc elmacık ve yarım cc nazolobiel yapıldı 1 hafta aralarla ama bir sorun hissediyordum yanaklarımın altında şişlik dudaklarımda düzensizlik vardı 1 ay geçmedi doktora gittikçe bana paranoyak gibi davrandı ödemdir dedi geçti. Sonra başka doktorlar gezmeye başladım ve yüzüme ve dudağıma fibrozis tanısı konuldu bağ dokusu sertleşemesi Koca koca bant nodüller vardı be tedavisi Türkiye’de çok bilinmiyordu sorumlu bölgelerdeki dolgular erildi ama o o bağ dokusu reaksiyonları kaldı korkunç iz dolu bir dudağım ve yüzüm var ellerime her gün ağrılı sertlikler geliyor steroid tedavileri cildimi berbat edip inceltti aynada artık yabancı biri var her yerim dolgular başarısız bir sürü tedavi fibrozlar dudağımda dolgu eritilsede geçmeyen skar dokuları. Kimse dolgunun böyle bir komplikasyonu olduğunu belirtmiyor kullanılan marka elastydi. Üstelik tedaviye o kadar çok para harcadım ki her doktor yarım yamalak tedavi etmeye çalışıp bıraktı. Şimdi aynalardan kaçan çocuğuna bile annelik yapmakta zorlanan birisi oldum psikolojik destek alıyorum ama yetmiyor