kotondan almıştım, öyle koca koca kalıp gibi değil ,çok memnunum çok rahat.Yaşın kaç, önceden çok dert eder ağlardım bile niye göğüslerim küçük diyehatta bu siteye tesadüfen ameliyatları araştırırken denk gelmiştim. Şimdi 31 yaşında evli bir bayan olarak ne kadar gereksiz boşu boşuna dert etmişim kendime ve iyiki öyle bir hata yapmamışım diyorum. Gerçekten yazık o kadar üzüldüğüm günlere.Hem önemli olanın göğüs ölçüsü falan olmadığını görüyosun, hem de zaten evlenince göğüslerin büyüyor gerçekten(nasıl oluyor bilmiyorum) hoş büyümese de gerçekten önemli gelmiyor
19 yaşındayım haklısın aslında ama destekli südyen giymekten bıktım çok acıtıyo hem ilerde evlenince beğenmez eşim gibime geliyo tabi küçük göğüs seven biri denk gelse ne iyi olur
19 yaşındayım haklısın aslında ama destekli südyen giymekten bıktım çok acıtıyo hem ilerde evlenince beğenmez eşim gibime geliyo tabi küçük göğüs seven biri denk gelse ne iyi olur
sorun olmazsa ne kadar küçük olduğunu söyleyebilir misiniz? silikon olayını bende düşünüyorum ama şuan için beklemedeyim. ayrıca ykm de istediğiniz türden bikiniler bulabilirsiniz. pek çok marka da var üstelik
tam kafaya takacağın yaşlar:) ben ağlardım bideCanım evlilik iki göğüsten çok çok öte bir şey, öyle şeyler düşünme. Bana teyzemler takılırdı bide,kimse almaz seni küçücük göğüslerle diye Seni seven herşeyinle sever, evlenir. Ben eşime estetik mi olsam diye şakasına söyleyince bile kızar. Hem çıtı pıtı gözükürsün işte ne güzel. Diyorum ya ilerde niye bu kadar taktım diye üzüldüğün günlere üzülüceksin. Yaptıranlara saygım var ama sağlık sorunu dışında bıçak altına yatmak doğru gelmiyor.
Sen buna küçük diyosan ben öleyim80b takıyodum ama dediğim gibi iyyice küçüldüler şu an 75 gibiler.Mutlaka bakıcam teşekkürler
80b takıyodum ama dediğim gibi iyyice küçüldüler şu an 75 gibiler.Mutlaka bakıcam teşekkürler
Dolgulu bikini yerine içinde sütyen olan bikinileri bir bak .
80b takıyodum ama dediğim gibi iyyice küçüldüler şu an 75 gibiler.Mutlaka bakıcam teşekkürler
buna mı küçük diyorsun :))
ben de ergenlik döneminde küçük olsunlar diye dua ederdim :))
şuan allaha şükür 80c :)))
Bende destekli seviyorum kesinlikle ama nbb gibi markalarin destekleri cok sert la senzanin 2 bedeb buyulten destekli sutyenleri mutlaka kucuk goguslu bayanlar denemeli hem cok rahat hem uzun sure dayanikli hemde sonuc mukemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?