Dolgulu bikini

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Kızlar ben küçük göğüslü biriyim bundan büyük rahatsızlık duyuyorum Allah'ın izniyle iki sene içerisinde ameliyat olacağım fakat bu yaz tatile çıkıcam önceki tatillerimde takmıyodum bu sene zayıfladım sanırım iyice küçüldüler yani dolgulu bi bikini arıyorum bikaç yere baktım bulamadım varmı böyle bişey nerden bulabilirim? bilenler yardımcı olursa sevinirim

Ben pentiden aldım bi kaç hafta önce. Oraya bakabilirsin.
Ama tek beden geliyo her renkten o yüzden çabuk tükenebiliyorlar..

kotondan almıştım, öyle koca koca kalıp gibi değil ,çok memnunum çok rahat.Yaşın kaç, önceden çok dert eder ağlardım bile niye göğüslerim küçük diye hatta bu siteye tesadüfen ameliyatları araştırırken denk gelmiştim. Şimdi 31 yaşında evli bir bayan olarak ne kadar gereksiz boşu boşuna dert etmişim kendime ve iyiki öyle bir hata yapmamışım diyorum. Gerçekten yazık o kadar üzüldüğüm günlere.Hem önemli olanın göğüs ölçüsü falan olmadığını görüyosun, hem de zaten evlenince göğüslerin büyüyor gerçekten(nasıl oluyor bilmiyorum) hoş büyümese de gerçekten önemli gelmiyor

19 yaşındayım haklısın aslında ama destekli südyen giymekten bıktım çok acıtıyo hem ilerde evlenince beğenmez eşim gibime geliyo tabi küçük göğüs seven biri denk gelse ne iyi olur

19 yaşındayım haklısın aslında ama destekli südyen giymekten bıktım çok acıtıyo hem ilerde evlenince beğenmez eşim gibime geliyo tabi küçük göğüs seven biri denk gelse ne iyi olur

sorun olmazsa ne kadar küçük olduğunu söyleyebilir misiniz? silikon olayını bende düşünüyorum ama şuan için beklemedeyim. ayrıca ykm de istediğiniz türden bikiniler bulabilirsiniz. pek çok marka da var üstelik

tam kafaya takacağın yaşlar:) ben ağlardım bide Canım evlilik iki göğüsten çok çok öte bir şey, öyle şeyler düşünme. Bana teyzemler takılırdı bide,kimse almaz seni küçücük göğüslerle diye Seni seven herşeyinle sever, evlenir. Ben eşime estetik mi olsam diye şakasına söyleyince bile kızar. Hem çıtı pıtı gözükürsün işte ne güzel. Diyorum ya ilerde niye bu kadar taktım diye üzüldüğün günlere üzülüceksin. Yaptıranlara saygım var ama sağlık sorunu dışında bıçak altına yatmak doğru gelmiyor.

80b takıyodum ama dediğim gibi iyyice küçüldüler şu an 75 gibiler.Mutlaka bakıcam teşekkürler

Çok haklısın ya büyük göğüslü arkadaşlarımda keşke küçük olsa der mesela bilmiyorumki azıcık daha büyük olsa hiç takmazdım bende karşıyım bıçak altına ama kalçalarım dolgun göğüste küçük olunca orantısız duruyo o yüzden büyük ihtimal yaptırırım :26:

80b takıyodum ama dediğim gibi iyyice küçüldüler şu an 75 gibiler.Mutlaka bakıcam teşekkürler
Sen buna küçük diyosan ben öleyim
75 dolgulu takıyorum o bile bol geliyo bana
Arkadaşın da dediği gibi evlilik iki göğüsten öte bişey.

Sen ona kücükmü diyorsun Bence sen bunu kompleks haline getirmissin. Silikon bile düşündüğüne göre. Yaptırma bence hic doğal durmazsın. Hem ileride bebeğin olunca ne yapacaksın?

canım abla nasıhatı vereyım sana asla yaptırmayı düşünme çunku küçük değil ben suan 32 yasında ve evli iki çocuk anasıyım 90 b takıyorum önceden 75 di suan tam oturdu çok güzeller senın göğüslerin kesin buyur sakın ola yaptırmayasın pişman olrsun söylıyeyım

kızlar belkide haklısınızdır takıntı olmuştur ama dediğim gibi ben kendimi kötü hissediyorum yani kolay kolay görüntümde takıntı yapmam belkide ölçüsü iyidir ama dolgun değiller kesinlikle yani görmeden bilemezsiniz sizde neyse dediklerinizi dikkate alıcam

Bende destekli seviyorum kesinlikle ama nbb gibi markalarin destekleri cok sert la senzanin 2 bedeb buyulten destekli sutyenleri mutlaka kucuk goguslu bayanlar denemeli hem cok rahat hem uzun sure dayanikli hemde sonuc mukemmel

Bende destekli seviyorum kesinlikle ama nbb gibi markalarin destekleri cok sert la senzanin 2 bedeb buyulten destekli sutyenleri mutlaka kucuk goguslu bayanlar denemeli hem cok rahat hem uzun sure dayanikli hemde sonuc mukemmel

evet bende ordan almayı düşnüyüroum bide La Senza da push up südyenler var onlar nasıl bi fikrin varmı ?

Benimkiler onlardan sanirim bayagi pahali ama degiyorr
Birde renkler cok guzel ben nbb takarken habire demirleri cikiyordu eziyetti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…