Dudak Makyajı (dolgunlaştırıcı)ORİFLAME BEAUTY COLOURFULL RUJ

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

anelia

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
648
kızlar oriflamenin bu rujunu kullanıpta memnun olanınız varmı?%70 dolgunluk veriyomuş ben almayı düşünüyorum ama işe yaramazsada boşuna almış olmak istemiyorum.bu ruju bilenler paylaşsın lütfen bilmeyenlerde bi araştırın bakim kullanan tanıdıklarınız varmı şekerlerhihoyyyt

Eklentiler

• $0503200937408085.webp
    $0503200937408085.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 1.064
canım ben kullanıyorum ve çok memnunum..gerçekten dolgunlaştırıyor ve yumuşacık yapıyor tavsiye ederim

ben de kullanıyorum. renkleri de güzel. hafif sedefli gibi... bu ay indirimdeydi, 12 tl ama sanırım indirimsiz fiyatı 20 tl. bu arada yeni ürün olduğu için uzun süreli etkilerini bilmiyorum ama sürdükten sonra 1-2 dk içinde belirgin dolgunluk farkediliyor

ya arkadaşlar iyiymiş ama duyduğuma göre acıtıyomuş dudakları?_

bende kullandım bu ruju gayet hoş ayrıca ben kokusuna bayılıyorumzemuszemus zaten sürüldüğünde dudakta değişik bir his oluyor anlıyorsunuz bir kıpırtı oldugunuyerimseniben

sürdüğün anda hafif bir yanma etkisi oluyormuş ve cidden dolgunluk veriyormuş

kızlarr benimde ilgimi çekti kararsız kalmıştım arkadaşlar memnunsa hemen alıcam bitane kaydirigubbakcemile2

ben bu rujun testerını istemiştim renklerini görmek için vibrant rose güzel ama gerçekten sürünce yakıyo dudakları bide çok pis kokuyo ya ben dayanamadım sürdüğüm an sildim attım bi kenara ruju da :D

Back
X