- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Valla ne yapalim karar kara düşünüp duruyorum.arsutunu kullanılmak yoksa incir kuru tedaviden önce kafayi oynatmazsam iyi valla sabaha kadar kabus gibi rüyalar gordum AllahKizlarr nettiniz naptiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ne yapalim karar kara düşünüp duruyorum.arsutunu kullanılmak yoksa incir kuru tedaviden önce kafayi oynatmazsam iyi valla sabaha kadar kabus gibi rüyalar gordum AllahKizlarr nettiniz naptiniz
Oyy sen bu stresle valla nasil olur bilmiom kuzum ari sùtü bal poleni òneririm kùre gelince ignelere etkisi olurmu bilmem kiz dok. Sor dicem emme bilemedim ya kafani bosalt gòrdùgùn rúyalar dùsúnceleri den hepValla ne yapalim karar kara düşünüp duruyorum.arsutunu kullanılmak yoksa incir kuru tedaviden önce kafayi oynatmazsam iyi valla sabaha kadar kabus gibi rüyalar gordum Allahsonumuzu hayretsin inşallah cook zor yaa
Canım valla ben incir mevsimi olduğu için bol bol incir yiyorum. Arı sütü bal polen i henüz alamadım alınca arı sütü bal polen yiyip meyve olarak incir yemeye devam ederim. Sende öyle Yap istersen iki kur aynı olmamış olurValla ne yapalim karar kara düşünüp duruyorum.arsutunu kullanılmak yoksa incir kuru tedaviden önce kafayi oynatmazsam iyi valla sabaha kadar kabus gibi rüyalar gordum Allahsonumuzu hayretsin inşallah cook zor yaa
Kuzum bilemedimki ben iki kúrtaj oldugum halde bòyle bisey yasamadim doktorunu arayip sen yinede sor nolur nolmazSelam kızlar. Aynı bende de kızlar bişey soracağım yeni negatif sonuç aldım 4 gün sonra adet oldum normal bi şekilde adet oldum ve bitti. dün adetin 11. Günüydü hafif kan geldi bugün de geldi ama az geliyor. Neden böyle oldu acaba yeniden adet mi olacam anlamadım acaba tedaviden kalma zedelenmeler mi oldu onun izlerini vücut yeni mi atıyor
Selam kızlar. Aynı bende de kızlar bişey soracağım yeni negatif sonuç aldım 4 gün sonra adet oldum normal bi şekilde adet oldum ve bitti. dün adetin 11. Günüydü hafif kan geldi bugün de geldi ama az geliyor. Neden böyle oldu acaba yeniden adet mi olacam anlamadım acaba tedaviden kalma zedelenmeler mi oldu onun izlerini vücut yeni mi atıyor
canim ben günde çay kasığından biraz daha fazla aliyorum sabah ve akşam aç karinla aliyorum.Arı sütü bal karışımı aç yada tok mu alınacak ve günde ne kadar almak lazım canlar
yok canim daha bekliyoruz. şuan regli oldum.ve tedavi icin önümüzdeki regliyi bekliyorum. burdaki kizlarda eylül ve ekim topigine taşindilar.sen nasilsin neler yapiyorsun kizin nasil???Tedaviye baslayan varmiii
canım bu yazını kime istinaden yazdın.birde ne nasil anlaşılıyor.eğer kızların başka topige taşındığını soruyorsan burdaki arkadaşları sürekli başka topiklerde görüyorum.taşınma derken bunu kastettimIlk defa byle bısey duydum nasıl anlaşılıyor bu
Canım valla bende iki tüp bebekte böyle bi sorun olduğunu düşünmedim merkez yanlış doz ya da lab koşulları iyi değil ondan embiryo gelişimi geriden diye düşünüyordum. Merkez değişimi yaptık ve 3. Tüp bebekte de aynı şeyler başımıza gelince anladık ki embiryolar gelişimi geriden geliyor. nasıl anlaşılıyor işte en az iki tüp bebek denenirse teşhis koyulabilir.Ilk defa byle bısey duydum nasıl anlaşılıyor bu
Canım konuya yorum yapmıştır o konu başlığınacanım bu yazını kime istinaden yazdın.birde ne nasil anlaşılıyor.eğer kızların başka topige taşındığını soruyorsan burdaki arkadaşları sürekli başka topiklerde görüyorum.taşınma derken bunu kastettim
canım bu yazını kime istinaden yazdın.birde ne nasil anlaşılıyor.eğer kızların başka topige taşındığını soruyorsan burdaki arkadaşları sürekli başka topiklerde görüyorum.taşınma derken bunu kastettim
Canım valla bende iki tüp bebekte böyle bi sorun olduğunu düşünmedim merkez yanlış doz ya da lab koşulları iyi değil ondan embiryo gelişimi geriden diye düşünüyordum. Merkez değişimi yaptık ve 3. Tüp bebekte de aynı şeyler başımıza gelince anladık ki embiryolar gelişimi geriden geliyor. nasıl anlaşılıyor işte en az iki tüp bebek denenirse teşhis koyulabilir.
Valla canım bizde 3. Tüp bebekte bu durumu öğrenmiş olduk yani bizim durumumuz embiryolar yavaş bölünüyor ondan gebelik olmuyor onu anladık bizim durum da tüp bebek yapmak pek birşeyi değiştirmiyor normal yolla daha şansımız yüksek. Bizim de sebepsiz infertilite 6 yıldır olmuyor 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var maalesef . Rabbim inşaallah tez zamanda bizede nasip ederyok başlıga istinaden ılk mesajı okuyup sordum canım... genel yanı... benımde ıkıbucuk hatta uc yıldır olmuyoracaba bende de bu srun mu var dıye merak ettım ıkı aşılamam var henuz tup denemedım
anladım canım cevabı ıcın cok teşekkur ederım daaha neler duyacagız doktorlar bana sebebsız ınfertılıte teşhısı koydu ama herşeyın bı sebebı vardır acaba bende de bu durum mu var dedım ama hıc tup denemedım henuz ıkı aşılamadan oteye gıdemedım
Valla canım bizde 3. Tüp bebekte bu durumu öğrenmiş olduk yani bizim durumumuz embiryolar yavaş bölünüyor ondan gebelik olmuyor onu anladık bizim durum da tüp bebek yapmak pek birşeyi değiştirmiyor normal yolla daha şansımız yüksek. Bizim de sebepsiz infertilite 6 yıldır olmuyor 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var maalesef . Rabbim inşaallah tez zamanda bizede nasip eder
Valla canım bizde 3. Tüp bebekte bu durumu öğrenmiş olduk yani bizim durumumuz embiryolar yavaş bölünüyor ondan gebelik olmuyor onu anladık bizim durum da tüp bebek yapmak pek birşeyi değiştirmiyor normal yolla daha şansımız yüksek. Bizim de sebepsiz infertilite 6 yıldır olmuyor 2 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denememiz var maalesef . Rabbim inşaallah tez zamanda bizede nasip eder
Yokmuş canım tüp bebekte tedavisi. İşte normal yolla yumurta kalitesi embiryo kalitesi için arı sütü bal polen var incir kürü var onları demiyoruz artık. Her tüp bebek denememiz de aynı durum olunca çaresi de yok ediyorlar bizde normal yolla deneyecez mecbur inşaallah rabbim nasip eder. Siz tüp bebek mi deneyeceksinizkür faan denedın mı canım bunun bı tedavısı yokmuymuş![]()
Yokmuş canım tüp bebekte tedavisi. İşte normal yolla yumurta kalitesi embiryo kalitesi için arı sütü bal polen var incir kürü var onları demiyoruz artık. Her tüp bebek denememiz de aynı durum olunca çaresi de yok ediyorlar bizde normal yolla deneyecez mecbur inşaallah rabbim nasip eder. Siz tüp bebek mi deneyeceksiniz