Canım rezerv azlığı yumurta sayısı ile alakalı galiba embiryonun gelişimine etkisi yoktur. 1 aydır araştırma yapıyorum embiryo gelişimini % 80 yumurta etkiliyor yazıyor bazı yerlerde her ne kadar doktorlar bu duruma ne yumurta alakalı ne sperm alakalı deseler bile bazı Makalelerde öyle yazıyor . O ay ki aylık yumurta kalitesi alakali mı embiryolar böyle oldu yoksa her seferde olur mu bilmem benim 3 tedavi de aynı oldu 4. Tedaviye başlamak o yüzden istemiyoruz aynı şeyler başımıza gelecek diye. iyice araştırma yapıp ona göre hareket etmek lazım.slm arkadaşlar ...aynı sorun bende de oldu..acıbadem volkan bey e gidiyorum .. 6 yumurtadan 4 ü döllendi ancak bölünememe nedeniyle tüp bebek iptal edildi ..bu arada mikrochip le döllenme sağlandı..dr um yumurtaların çok iyi demişti ama neden bölünemedi dediğimde sebebi belli değil dedi..kafayı yiycem.. yumurta ve sperm tamam sorun yok deniyor ama neden bölünemiyor...şimdi kendi kafamdan bol bol protein almaya çalışıyorum ..bu arada rezervim de pek yeterli değil.. sıkıntılı bir durum