Döllenme olmadi cok üzgünüm😣

Neden illa 5.gün arıyorlar.3.gün tutun da çok.keşke 3.gün deneseniz.ilaçlar çok zor süreç insanı yıpratıyor.benim de ilk tedavimde adetin 2.günü 4 folikül görmüştü ve rezervin az demişti 3 ay vitamin kullandım.bu tedavimde adetin 2. Günü 8 folikül gördü yani dediğiniz gibi vitaminler işe yarıyor
3. Gün denedik tutmadı canım :( iki tane iyi kalite konuldu olmadı ne yazık ki beş yumurta toplanmıştı üçü döllendi ikisi kaliteliydi iki ay sonra yine opu olacağım ben de vitamin kullanıyorum şuan inşallah daha iyi çıkar bu sefer benim de

3. Gün denedik tutmadı canım :KK43: iki tane iyi kalite konuldu olmadı ne yazık ki beş yumurta toplanmıştı üçü döllendi ikisi kaliteliydi iki ay sonra yine opu olacağım ben de vitamin kullanıyorum şuan inşallah daha iyi çıkar bu sefer benim de
Yanlış anlama ama bana bu durum biraz garip geldi.her zaman tutmaması embriyo kaynaklı olmayabiliyor işin içinde sperm de var çünkü.nice 5.gün embriyoları bile tutunamayabiliyor.ayrıca tüp bebek ilaçları da kaliteyi etkiliyor.doktor değiştirmeyi düşünüyor musun.

Kizlar basina boyle bisey gelen varmi?6 yumurta toplandi 3 u isleme alınmis ve hicbiri dollenmemis.ilk denememdi ve cok buyuk hüsran oldu.ikinci denemede de aynisi olursa diye cok uzuluyorum.

3 ay kampa gir canim saglikli beslen kilolu isen kilo ver. Sigara kullaniyorsan birak. Doktorun sana ve esine vitamin haplari versin. Benim 22 yumurtadan sadece 1 tanesi 5.gune gidebildi.

Tutmasaydi doktor 3 aylik tedaviye alacakti.

Yanlış anlama ama bana bu durum biraz garip geldi.her zaman tutmaması embriyo kaynaklı olmayabiliyor işin içinde sperm de var çünkü.nice 5.gün embriyoları bile tutunamayabiliyor.ayrıca tüp bebek ilaçları da kaliteyi etkiliyor.doktor değiştirmeyi düşünüyor musun.
Canım neden garip geldi anlamadım :( üçüncü gün embriyolarının sadece %40 ı beşinci güne ulaşabiliyormuş o yüzden beşinci Güne ulaşan embriyoları transfer edince şans daha fazlaymış.verdiğimiz embriyolar beşinci Güne karnında ulaşmadı mı yoksa başka nedenden mi tutmadı bilemeyiz dedi.zaten ideali beşinci günmüş tüm doktorların asıl tercihi ama embriyo az olunca beşinci Güne bekletmek istemedi ilkseferinde bazen dışarıda beşinci Güne ulaşamayanlar anne karnında ulaşabiliyormuş o yüzden.bundan dolayı ben de beşinci gün transferini mantıklı buluyorum hatta doktorum kabul ederse genetiğe de yollayıp embriyo ile ilgili yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz.spermle ilgili sorun varsa zaten üçüncü günden sonra gelişimi yavaşlıyormuş embriyoların diye biliyorum.spermle ilgili bişey yapan doktor duymadım hiç senin doktorun önerdi mi var mı öyle bişey doktoruma sorayım varsa

Ama kendini buna şartlama psikolojik olarak.çünkü ben çok duydum 5.gün en kaliteli olup da tutmayan.Ama tabiki sen tedbir almak istiyorsun bu çok normal umarım Allah hepimizin gönlündekini verir.spermin morfolojisinde sıkıntı varsa tutmama ya da düşük olma riski varmış.bizim morfoloji ve hızda sıkıntı vardı umarım iyi olur sonu.

Ama kendini buna şartlama psikolojik olarak.çünkü ben çok duydum 5.gün en kaliteli olup da tutmayan.Ama tabiki sen tedbir almak istiyorsun bu çok normal umarım Allah hepimizin gönlündekini verir.spermin morfolojisinde sıkıntı varsa tutmama ya da düşük olma riski varmış.bizim morfoloji ve hızda sıkıntı vardı umarım iyi olur sonu.
Morfoloji sorunu olunca sperm için ayrı bişey yapılıyor mu bizim de %2 ama hoca zaten döllerken morfolojisi normal olanı alıyoruz o yüzden sorun olmuyor demişti ama sizin doktorunuz farklı birşey önerdiyse araştırayım ben de .
5. GÜn olunca tutacak diye brişey yok biliyorum ne yazık ki herşey mükemmel olunca bile tutmayabiliyor :(

Morfoloji sorunu olunca sperm için ayrı bişey yapılıyor mu bizim de %2 ama hoca zaten döllerken morfolojisi normal olanı alıyoruz o yüzden sorun olmuyor demişti ama sizin doktorunuz farklı birşey önerdiyse araştırayım ben de .
5. GÜn olunca tutacak diye brişey yok biliyorum ne yazık ki herşey mükemmel olunca bile tutmayabiliyor :KK43:
Bizim de morfoloji %2.ama dna hasarına hiç baktırmadık.sanırım mikroçip yoluyla seçildi spermler.umarım sağlıklı olur.

Merhaba kızlar gecen sene kasimda 2inci tüp e basladim 5 yumurta toplandı ve hic biri dölenmedi araliga ertelendi 4 yumurta toplandi 1 iyi kalite transfer edildi ve negatif tutmadi ve 2019 nisanda tedaviye basladim 5 yumurta toplandı 2 yumurta dölendi 1 inci kalote 2 embryo transfer yapildi ve cok sukur tuttu suan 1 aylik hamileyim darisi herkesin basina tabi merkez degistirdim ben

Merhaba kızlar gecen sene kasimda 2inci tüp e basladim 5 yumurta toplandı ve hic biri dölenmedi araliga ertelendi 4 yumurta toplandi 1 iyi kalite transfer edildi ve negatif tutmadi ve 2019 nisanda tedaviye basladim 5 yumurta toplandı 2 yumurta dölendi 1 inci kalote 2 embryo transfer yapildi ve cok sukur tuttu suan 1 aylik hamileyim darisi herkesin basina tabi merkez degistirdim ben
Tebrikler darısı bize inşallah.sağlıcakla kucağına al inşallah

Hayırlı olsun ne güzel :( nerde tedavi oldunuz acaba

Back
X