Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle arkadaşlarını dinle. Peşini bırak,hiç oralı bile olma. Hatta karşılaştığınız yerler varsa okul vs. (yaşını da bilmiyorum ama) görmemezlikten gel.senin ona baktığını görmesin,bırak o sana baksın seni merak etsin.
Belki zor gelecek ama emin ol en doğrusu bu. Onun hakkında kimseye yorum bile yapma. Eğer seni seviyorsa meraktan deli olacaktır :))
canım çok zordur bilirim ama kendini başka şeylere yönelt gezmene eğlenmene bak
arkadaşlarınla takıl yalnız kalmamaya özen göster alışveriş yap saç rengini değiştir bakım yap kendine
inan daha güçlü olacaksın sürekli aklında o olursa kendini harap edersin
bende zamanında yaşadım bu tip sıkıntılar inan giden senden gidiyor kimseye bişey olmuyor güçlü ol mutlu ol onu aklına getirme
herşey geçiyor zaman gerek sadece bu zaman sürecinde dediklerimi yap kendini çok daha iyi hissedeceksin
teşekkür ederim cevaplarınız için. tek isteğim o gelsin bana tekrardan o kadar bağlanmışım ki
ve onu kaybetmeyeyim diye yaptığım şeyler aslında onu kaybetmeme zemin hazırlıyormuş
aşkın gelişi aklın gidişidir diye boşa demiyorlarmış demek ki.
inşallah atlatırım bugünleride
onunda inadı hala devam ediyor. Ben artık vazgeçtim.. fazla naz aşık usandırır derler ya hanii bunun ki bıktırdı beni. izlerini silmeye çalışıyorum artık.