Dolo dolu yaşadığım ilişkim inat yüzünden bitti

arkadaslarını dınle ve dedıklerını uygulamaya bak

pesınden ne kadar cok kosarsan o kadar cok kacacaktır senden

sessız bır sekıl de kosene cekıl ,hıc bır sekıl de takıp etme

Kesinlikle arkadaşlarını dinle. Peşini bırak,hiç oralı bile olma. Hatta karşılaştığınız yerler varsa okul vs. (yaşını da bilmiyorum ama) görmemezlikten gel.senin ona baktığını görmesin,bırak o sana baksın seni merak etsin.

Belki zor gelecek ama emin ol en doğrusu bu. Onun hakkında kimseye yorum bile yapma. Eğer seni seviyorsa meraktan deli olacaktır :))

yapmaya çalışıyorum en azından tek kelime dahi etmedim kaç gündür . ama dayanamıyorum ki artık ( ne kadar zor
bu arada yaşım 19 az kaldı 20ye .s

canım çok zordur bilirim ama kendini başka şeylere yönelt gezmene eğlenmene bak
arkadaşlarınla takıl yalnız kalmamaya özen göster alışveriş yap saç rengini değiştir bakım yap kendine
inan daha güçlü olacaksın sürekli aklında o olursa kendini harap edersin
bende zamanında yaşadım bu tip sıkıntılar inan giden senden gidiyor kimseye bişey olmuyor güçlü ol mutlu ol onu aklına getirme
herşey geçiyor zaman gerek sadece bu zaman sürecinde dediklerimi yap kendini çok daha iyi hissedeceksin

yapmaya çalışıyorum en azından tek kelime dahi etmedim kaç gündür . ama dayanamıyorum ki artık ( ne kadar zor
bu arada yaşım 19 az kaldı 20ye .s

En güzel zamanların ne güzeldir 20'li yaşlar Değerini bil, yaşamaya bak. Hava güzel, giyin, güzelce makyaj yap süslen çık dışarı arkadaşlarınla gez..

teşekkür ederim cevaplarınız için. tek isteğim o gelsin bana tekrardan o kadar bağlanmışım ki
ve onu kaybetmeyeyim diye yaptığım şeyler aslında onu kaybetmeme zemin hazırlıyormuş
aşkın gelişi aklın gidişidir diye boşa demiyorlarmış demek ki.
inşallah atlatırım bugünleride

benim ilişkimde sadece inat uğruna bitti
ve ne yazık ki inadım hala devam ....

benim ilişkimde sadece inat uğruna bitti
ve ne yazık ki inadım hala devam ....

onunda inadı hala devam ediyor. Ben artık vazgeçtim.. fazla naz aşık usandırır derler ya hanii bunun ki bıktırdı beni. izlerini silmeye çalışıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…