dolu dolu yasamak istiyorum

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Günüm hayatim bombos geciyor. Bunalimda gibiyim. Cok kucuk bi yerde yasiyorum ve arkadasim yok. Sevgilim baska sehirde yasiyor. Disari ciktigimda yok. Yasadigimi farketmek istiyorum artik. Kendime nasil gelebilirim.

Günüm hayatim bombos geciyor. Bunalimda gibiyim. Cok kucuk bi yerde yasiyorum ve arkadasim yok. Sevgilim baska sehirde yasiyor. Disari ciktigimda yok. Yasadigimi farketmek istiyorum artik. Kendime nasil gelebilirim.

Benimde bos geciyor... arkadasim yok evliyim ama esim ise gidince butun gun evde hep ayni seyler,
bende kaliteli zaman gecirmek istiyorum.. hergunum bosa gidiyor takip ediyim bende bu topigi bakalim,
belki faydali seyler bulurum..

Kaç yaşındasınız acaba?
Anladıgım kadarıyla çalışmıyorsunuz ama belki okuyorsunuzdur?
Bunları da ögrenirsek belki burdan biraz yardımcı olabılırız sıze.

Canım öncelikle bu kadar karamsar olman için 18 yaş sence de erken değil mi?
Bende 20 yaşımı bitiriyorum eylülde. Hayattan en keyif alınacak dönemlerimizi yaşıyoruz şuan.
Elbette ki hayatımızda sıkıntılar,üzüntüler,tatsızlıklar da oluyor.
Ama biz genciz ve bugünler bir daha asla gelmeyecek.
Küçük bir yerde yaşamanın eminim ki sosyalleşmede bazı olumsuz etkileri vardır.
Ama bak şuan internetin başındasın, bu olanaktan yoksun değilsin.
Bende şuan tatildeyim görünüşe bakılırsa boş boş yatıyor gibi görünüyorum ama öyle değil.
Gün içinde sürekli film izliyorum, yeni yeni kitaplar araştırıp onları okuyorum, gazetemi okuyorum, internetten araştırmalar yapıyorum.
Mesela yemek yapmayı çok seviyorum,sürekli yemek tariflerine bakıp onları kendim deniyorum.
Hoşlandıgın,yapmaktan keyif aldıgın seyler hiç mi yok?
Bul onları ve zamanını onlara ayır.
Tak kulaklıgını, cık dısarı,yürüyüs yap kısa bır sürede olsa.
Okul açılınca zaten hayatın okul olmak zorunda kalıyor.Ne güzel tatilimiz var işte. Kendine zehir etme.
Ve bence hayatına anlam katabilmek için bir hayat amacı belirlemelisin.
Kendini en çaresiz hissettiğin anlar belkide geleceğinin tohumlarını atmak için en uygun zamanlardır.olamaz mı?
Hayatta bir amacın olmazsa hep huzursuz olursun,toparlayamazsın.
Yaşadıklarımızın cogu hayata bakışımızın ve kendi davranışlarımızın sonucu bence.
Küçük bir yerde yaşamaktan çok mu bıkkınsın, o zaman öyle bir yere gel ki keyif alabileceğin bir şehirde yaşamak zorunda kalasın.
Kendine güven.Bence yapabilirsin :)

Back
X