Arkadaslar saatlerdir forumu okuyorum yuzlerce mesaj okudum
Ameliyatimin 18. Gunundeyim inanin bu soruyu sadece kendim icin sormuyorum benim gibi olanlar icin soruyorum
Bandajlar acilinca burun sirt etleri sanki sikmissin gibi yapisik gibiydi ve huc dogal degildi
Dun acildi bandajlarim bu gun bile buraz duzeldi tabi hafif.
Simdi sormak istedigm su bunu forumda cogu insan sormus
Bandajlar ilk acildiginda yada ertesi gun bi sure kendinizi fare gibi domuz tipi gibi hissettiniz mi(benzetm3 icin ozur diliyorum)
Bu goruntu zamanla duzeliyormu sisliklerden mi kendimizi boyle tuhaf hissediyoruz.
Zamanla bu kalkiklik duzelecek mi
Veya yuz ve burun sislikleri yuzundenmi boyle gozukuyor
Hic bizim gibi sikayetleri olup zamanla ici ferahlayan yok muuu(
Hahahhac kusura bakmayin komik ve doğru bir benzetme biraz kronik. evet duzeliyormus olan arkadaslarimda kizarlarmis hep doktorlarına domuza benziyordum diye ama düşme payi hesaplanarak yapiliyor. Ve 2 ay içerisinde gözle gorulur dusuyormus foruma koyan arkadaşlardan biliyorum bende. Cumartesi alcim alincak benimde hadi hayirlisiii
Esim bile bana caktirmiyor ama gizli gizli tuhaf bakislarini yakaliyorum
Insallah dediginiz gibi biraz duserde bende biraz rahatlarim
Esim bile bana caktirmiyor ama gizli gizli tuhaf bakislarini yakaliyorum
Insallah dediginiz gibi biraz duserde bende biraz rahatlarim
Hahahhac kusura bakmayin komik ve doğru bir benzetme biraz kronik. evet duzeliyormus olan arkadaslarimda kizarlarmis hep doktorlarına domuza benziyordum diye ama düşme payi hesaplanarak yapiliyor. Ve 2 ay içerisinde gözle gorulur dusuyormus foruma koyan arkadaşlardan biliyorum bende. Cumartesi alcim alincak benimde hadi hayirlisiii
kimee yaptırdınn acabaa ogrenebilirmiyim???
ben yaptıralı bir ay oldu kalkıklığı ideal daha da inerse düz olacak çok iner mi cevap lütfen; ((Ben buradaki tanidik doktorlara yaptirmdim bagcilar özel Medicalist de yaptirdim Ümit taskin arkadasimda ona yaptırmisti memnundu öyle çok araştırma gereği duymadim. 3 bin TL yaptirdim.. 6. Günüm sislerin filan indi morluklarim çok hafif var. Cumartesi alcilarim alincak heyecanla bekliyorum :))
ben yaptıralı bir ay oldu kalkıklığı ideal daha da inerse düz olacak çok iner mi cevap lütfen; ((
Bu mesajimi tamamen benim gibi olanlara yaziyorum yardim amacli
Insan bu tarz bi piskolojiyi yasayinca kendi gibi olanlarida dusunmeli bence tecrubelerini paylasmali
Bandajlarim ilk acildiginda inanin delirecektim kimse beni gormeden olsem bile dedim burnum bi tuhafti
Simdi 4 hafta oldu inanin fark etti cevremden guzel sozler duymaya basladim ayrica kalkikligi ideal k8vama gelmeye basladi
Henuz burnum yeni olmasina ragmen artik pisikolojim duzeldi kizlar onceden aynaya baktigimda fare gibi goruyordum k3ndimi(gulmeyin kuzlar inanin degisik bir piskolojiydi) velhasil benim gibi olablara sesleniyorum sabredin hersey dyzelecek 4 hafta oldu ameliyat olali benimki bile yeni olmasina ragmen birazda olsa oturup ucu indi ise aylar sonra daha da guzel olacaktir
O yuzden sikmayin tatli caninizi
Burnunuzdaki ufak kusurlar umrunuzda olmasin muhakkak eski burnunuzdan iyidir bunlari dusunun
Zamanla oturup simanizda guzellesiyor :)
Canm ilk actinda doktor gormek istiyorum dedim aynaya baktimda bayilmisim domuza benzemisim naptin bana diye cikistim burnumdan memnun deilim 8ay oldu ama o goruntum kalmadi
Ben buradaki tanidik doktorlara yaptirmdim bagcilar özel Medicalist de yaptirdim Ümit taskin arkadasimda ona yaptırmisti memnundu öyle çok araştırma gereği duymadim. 3 bin TL yaptirdim.. 6. Günüm sislerin filan indi morluklarim çok hafif var. Cumartesi alcilarim alincak heyecanla bekliyorum :))
iki bin teleye bildigin bi doktor varmi :S ?
Hala memnun değil misin .s
Yok canm ya bazen bakiyorum guzel geliyo ama cevremdeki kimse hic bi allahin kulu guzel olmus demiyo naptin bole kendine diyo
Baskalarinin fikirlerini çok önemsemeyin. Ama çok rahatsız olduysaniz doktorunuz size ücretsiz. Revizyon yapabilir bir konusun maddi durumumuz el veriyorsa daha iyi bir doktor a yaptirn. Burun ne kadar kotu olursa olsun revizyonla duzeltirlir. Sonuçta bir omur o burunlasiniz siz iyice düşünüp karar verinn. Üzüldüm begenmemeniz fotografiniz var mi? Ona gore yorum yapayim. Geçmiş olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?