Domuz Eti Hk. :(

vegaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
4
0
16
Öncelikle selamlar

Arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım. Nasıl davransam bilemedim. Yazmaya karar verdim.
Yurtdışındayız. Eşim 1-2 hafta önce iftarda bir rus markası mantı almış. Orucunu açmış. 1-2 haftadır cinsel hayatımızda bir durgunluk vardı ama ben ramazan ayı olduguna yoruyordum.
Sonra dün o mantılarda domuz eti oldugunu öğrendik. Ve domuz eti yiyen kişiler eşlerini kıskanmazmış diye bir rivayet var. Çok müşkül durumdayım. Nasıl davransam bilemedim.. Yorumlarınızı bekliyorum..

Bence o etten olmamıştır. Çok bilgili değilim bu konuda ama tesadüfen öyle denk gelmiş probleminiz ve mantı bence. Konuşarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum :)

Yeni uye ilk konu esimle cinsel sorunumuz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne alaka?
Safsatadan ibaret!!
Benim bir cok gayrimuslim arkadasim var domuz eti de yerler ama hic esini kiskanmama durumu yok.cinsel problemler de yok.
Ya bu kadar hurafeci olmayin allahaskina,baska bir sebebi vardir hemen domuz etine baglamissiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Senin bahsettiğinin olması için sürekli domuz eti yemen gerek,yani bir kere de olacak iş değildir.

Allah akıl fikir versin. O zaman hristiyanların çoğalamaması gerekiyordu. O kadar çocuk nasıl oluyor acaba? Hem kıskanmakla cinselliğin alakası nedir yahu?

Yeni üye konusuna takılmak istemiyorum ama, çinli çocuk evlat edindim böceklere ağzı sulanıyor gibi olmuş bu biraz.

Hah çoğu kişi tesadüf demiş çok sevindim:)

Aslında konuya çok takılmamıştım yaşandığında da netten yaptığım araştırmalar kafamda soru işaretleri yarattı epey.

Ve bu konudan da çok emin değilim zaten, domuz etinin böyle bir etkisi ispatlanmış mıdır hurafe midir tam bildiğim söylenemez.. E ailemden de uzaktayım paylaşma gereği duydum.

Anti parantez bu platformu ara ara okuyan biriyim sadece ve siteye ilk hangi konuyla alakalı yazacağımın takdirini verme cüretinde bulunulması hoş değil.. Üyeliğimi 1-2 yıl önce aldım dye hatrlıyorum bir konu için yazacaktım vazgeçtim o zamanlar.

Yine de yorum yapanlara teşekkürler ve selamlar.

başlığı domuz eti değil domuz elti hakkında diye okumuşum

neyse domuz etinin cinselliği azalttığını sanmam.başka bi sorun vardır

eti yenen canlının karakterini almak nasıl bi saçmalıkmış ya. ruh yiyici gibi.bunun tartışılması bile komik . keçi eti de inat yapar o zaman. haramsa haram yani ekstra bir şey yüklemek gereksiz.

Son verdiğiniz cevaptan aklı başında birine benziyorsunuz öyle sezdim ,fakat yediğiniz bir tabak mantı ile vücut kimyası bir anda nasıl değişir sorusuna takılmanıza da şaşırdım açıkçası ,bilim kurgu filmlerinde bile böylesi bir senaryo yoktur heralde,anında değişecek metabolizma ve beyin yapısı ,hücreleri etkileyerek beyindeki kıskanma ve cinsellik dürtülerini yok edecek bir gıda maddesi ,henüz böyle bişey icat edilmedi diye biliyorum . Kusura bakmayın garip geldi yani.

Her icinde cinsellik gecen konuya "yeni uye ilk konu hmmm" diye girmesek keşke.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alakaya maydanoz
Boyle bisey oldugunu zannetmiyorum. Boyle dusunursek domuz eti yiyen yabanci erkekler cinsel problem yasiyor ve performanslari dusuk oyle mi?
Hic zannetmem.
Domuz eti yiyen esini kiskanmaz lafi da tamamen uydurma

Çok tuhaf cidden bir tabak yemekle insanın kimyası değişsin cinsel hayatı bozulsun...

Gayrimüslimlerin cinsel hayatlarının sorunlu olması lazım şu durumda...

Ben de domuz eti haram ne yapmamız gerek diye dert yanacaginizi sandım ama söylediğiniz şeye bak. Domuz dinimizce necistir haramdir çünkü zararlı maddeler barindirir ve tabiatı gereği pis bir canlidir. başka da bir etkisi yoktur.. cinselliği etkileyeceğini sanmam ha sadece psikolojik olarak bi günah isledik diye düşünüp de vucudunuz tepki göstermiş olabilir. Çok düşünmekle oluyor böyle şeyler. .

eylül166 hanım garip olmasına garip zaten ben mantıklı oldugunu savunmuyorum kesinlikle:)
Bu aslında belki de çoğu insanın hayatta sorgulamadığı, sorgulatılmadığı veya dayatılan bazı konuların bir yansıması gibi düşünülebilir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Başlığı konuyu tiye alır gibi açmışım (ki alınmayacak gibi de değil) bazı arkadaşlar bu sebeple önyargılı davranmış olabilir tavsannn hanım:)

neyse uzatmıyorum iyi akşamlar herkese..

başlığı domuz eti değil domuz elti hakkında diye okumuşum

neyse domuz etinin cinselliği azalttığını sanmam.başka bi sorun vardır

tek değilmişim okudum okudum elti yok konuda işte bunlar hep şartlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…