Arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım. Nasıl davransam bilemedim. Yazmaya karar verdim.
Yurtdışındayız. Eşim 1-2 hafta önce iftarda bir rus markası mantı almış. Orucunu açmış. 1-2 haftadır cinsel hayatımızda bir durgunluk vardı ama ben ramazan ayı olduguna yoruyordum.
Sonra dün o mantılarda domuz eti oldugunu öğrendik. Ve domuz eti yiyen kişiler eşlerini kıskanmazmış diye bir rivayet var. Çok müşkül durumdayım. Nasıl davransam bilemedim.. Yorumlarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar garip bir sorunla karşı karşıyayım. Nasıl davransam bilemedim. Yazmaya karar verdim.
Yurtdışındayız. Eşim 1-2 hafta önce iftarda bir rus markası mantı almış. Orucunu açmış. 1-2 haftadır cinsel hayatımızda bir durgunluk vardı ama ben ramazan ayı olduguna yoruyordum.
Sonra dün o mantılarda domuz eti oldugunu öğrendik. Ve domuz eti yiyen kişiler eşlerini kıskanmazmış diye bir rivayet var. Çok müşkül durumdayım. Nasıl davransam bilemedim.. Yorumlarınızı bekliyorum..
eti yenen canlının karakterini almak nasıl bi saçmalıkmış ya. ruh yiyici gibi.bunun tartışılması bile komik . keçi eti de inat yapar o zaman. haramsa haram yani ekstra bir şey yüklemek gereksiz.
Bi yaşima daha girdim bu ne sacma tespittir böyle ne alaka simdi brn böyle birseyin olacagina inanmiyorum şimdi buyuk bss hayvanlardan biri esini cok kiskanmis olsa bizde onu yesek cinsel istegimiz mi artacak
Allah Allah ilginç...
hahahhaha en sevdigim geyiktir domuz yiyen esini kiskanmaz lafi
bi de buna inananlar var yahu hangi cagdayiz???
biri de surekli yemek lazim falan demis etkisini gostermesi icin hahahah
yahu guzelim o ramazandandir adam butun gun yemek yemeyip bir anda yuklenince bi rehavet oluyodur insanin butun yeme icme aliskanligi degisiyor ramazanda.. tabi ki baska seyler de etkilenecek gayet normal
Bu kadar mantıksız bir konuya ilk defa denk geliyorum. Domuz eti ile cinsel soğukluğun ne alakası var zaten içindene kadar var. Yurtdışında insanlar sürekli o etle besleniyor o zaman hepsinin cinsel hayatı biter üreyemezlerdi değil mi burada sorana kadar bunu düşünmediz mi hem cinselliği düşünene kadar dini boyutunu düşünün müslümanlara o et haram pis hayvanlar olduklarından. O yönden bir ürün alırken içindekileri okumayı ihmal etmeyin.