Benim konum var… ama özet geçeyim başımdan geçeni. Son üniversitemde çocuğun biriyle tanışmıştık. Defile sonrası kendisiyle buluştuk ettik içelim dedik. Bu durdu duraksadı. Parfümün dedi… bu parfüm o parfüm dedi ben afalladım ne olduğunu anlayamadım. Sonra kalktı dolabından 11 yıl önceki ilk aşık olduğu kızın parfüm şişesini çıkarmıştı bana. Ben şok olmuştum. Parfüm şu an zaten pek bulunan bir parfüm değil ama ben çok sevdiğimden özel günlerde kullanıyordum. Adam 11 yıl önceki sevgilisinin parfüm şişesini saklıyormus, kızla aynı parfümü kullanmışız. Denk gelmesi biraz zordu. O an bana bakışı falan beni korkutmustu.
Şiddetli bi kavga etmistik kendisiyle tırnaklarım yere düstü tırnaklarımı alıp atacam almaa diye bağırıyor saklıyor deli midir nedir. Kafamdaki yazmayı çekiyor neden alıyosun dedim sanane diyo. Sonuç? Sabah ellerim mosmor yüzüm kıpkırmızı bacaklarımda yumruk izleri.
Yazmada eski sevgilisininmiş bana vermisti

Var böyle deliler. Parfümümü ona vermistim 1 ay önce fotoğrafını çekmiş atmış bana bak saklıyorum diye. You’u canlı kanlı yaşamış biri olarak söylüyorum korkunc.