- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.256
- 798
neyyyyyyyyJaponya'da kullanılmış külot otomatı varmış, o aklıma geldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyyyyyyyyJaponya'da kullanılmış külot otomatı varmış, o aklıma geldi.
donlar da çok pahalandı ama.bugün baktım avm de lanet olsun fakirliğime dedim alamadımmBu gecede rahat uyucaz don sayesinde![]()
Don olmak kolay değildonlar da çok pahalandı ama.bugün baktım avm de lanet olsun fakirliğime dedim alamadımm![]()
![]()
kendim dikeceğim ben de hıhhhhhDon olmak kolay değilpahalı olacak ki değerli olsun
![]()
Becerikli doncu hatunkendim dikeceğim ben de hıhhhhh![]()
![]()
valla 3 don 99 tl idi gözüme inanamadımm.pazardan ve a101 bim den giymeye devammmmBecerikli doncu hatun![]()
Filmlerden etkilenmiş olabilir mi? Yeşilçamda sapıklık çok işlendi çünkü bir zamanlar.Düzenleyeyim onu evet bir kızdan çalmış dükkandan falan da değil
Filmlerdeki sapıklar gibi
İyi de kim nereden bilmiş o don kızın donu?Bizi köyde bu kan davası meselesi olmuştur..70 sene önce falan dedemin babasinin kiz kardesinin çamasirini çalıp köy odasınin çatisına asmişlar şunun donu bende diye töbe töbeeeee tabiki silahlar konuşmuş hala da köyde iki aile arasinda husumet vardir ..aklima geldi siz don diyince :/
Benim konum var… ama özet geçeyim başımdan geçeni. Son üniversitemde çocuğun biriyle tanışmıştık. Defile sonrası kendisiyle buluştuk ettik içelim dedik. Bu durdu duraksadı. Parfümün dedi… bu parfüm o parfüm dedi ben afalladım ne olduğunu anlayamadım. Sonra kalktı dolabından 11 yıl önceki ilk aşık olduğu kızın parfüm şişesini çıkarmıştı bana. Ben şok olmuştum. Parfüm şu an zaten pek bulunan bir parfüm değil ama ben çok sevdiğimden özel günlerde kullanıyordum. Adam 11 yıl önceki sevgilisinin parfüm şişesini saklıyormus, kızla aynı parfümü kullanmışız. Denk gelmesi biraz zordu. O an bana bakışı falan beni korkutmustu.
Şiddetli bi kavga etmistik kendisiyle tırnaklarım yere düstü tırnaklarımı alıp atacam almaa diye bağırıyor saklıyor deli midir nedir. Kafamdaki yazmayı çekiyor neden alıyosun dedim sanane diyo. Sonuç? Sabah ellerim mosmor yüzüm kıpkırmızı bacaklarımda yumruk izleri.
Yazmada eski sevgilisininmiş bana vermistiVar böyle deliler. Parfümümü ona vermistim 1 ay önce fotoğrafını çekmiş atmış bana bak saklıyorum diye. You’u canlı kanlı yaşamış biri olarak söylüyorum korkunc.
Aman don dondur ne gerek var o kadar para vermeyevalla 3 don 99 tl idi gözüme inanamadımm.pazardan ve a101 bim den giymeye devammmm![]()
aynen kim görüyor ki.donu en ucuzundan alacaksın asıl onun üstüne giydiğin pantolon etek tayt vs ona paraları bayılacaksınAman don dondur ne gerek var o kadar para vermeye![]()
İyi de kim nereden bilmiş o don kızın donu?
Sonuçta köyde herkes aynı pazardan alıyordur sonları. Ki yani farklı bile olsa babası ,abisi, köylüsü ne bilecek ki onun donu, adını mi işlemiş???
Konu sahibi , adam bosbogaz biri diye konuşmayabilirsin, en doğal hakkin. Ama yasi daha 15ken abazaligindan yaptığı bir şey. Koca adam olmus yani, artık gülüp geçecek bir anı olmustir onun için. Böyle seyler yaygın olmasa kadınlar birkaç yüz liraya internette kullanılmış çorap çamaşır satar miydi??
Bildirimlerinizi falan açmış öyle hemen gördüğüne göre. Benim bildirimlerimi falan hep açmıştı instagram, Twitter her yer. Nereye gitsem peşimdeydi. Ama şunu kesin diyorum saplantılı ve takıntılı.Demek ki böyle tip bir adam var gerçekten dışarıda
Geçmiş olsun diyorum size
Bana da biraz garip gelmişti kendisi zaten böyle hemen çok samimi oldu sanki yıllardır arkadaşız gibi
Sosyal medyada bir şey yazsam hemen görüyor falan, haha şöyle yorum atmışsın diye
2 dk oldu yazalı daha
Red flag dalgalanıyor gözünüzün önünde. You'nun 4. sezonunu siz çekmeyin sonra.Demek ki böyle tip bir adam var gerçekten dışarıda
Geçmiş olsun diyorum size
Bana da biraz garip gelmişti kendisi zaten böyle hemen çok samimi oldu sanki yıllardır arkadaşız gibi
Sosyal medyada bir şey yazsam hemen görüyor falan, haha şöyle yorum atmışsın diye
2 dk oldu yazalı daha
Bildirimlerinizi falan açmış öyle hemen gördüğüne göre. Benim bildirimlerimi falan hep açmıştı instagram, Twitter her yer. Nereye gitsem peşimdeydi. Ama şunu kesin diyorum saplantılı ve takıntılı.