Dondu ve mutlumusunuz

Dönerse nasibindir gibi düşünme belki de dönünce sen umursamayacaksın. İçin soğuyacak sadece ve emin ol eski tadı kalmayacak hiçbir şeyin. Sonrasında daha daha iyi biri çıkacak ve olmadığına eninde sonunda sevineceksin.

ayrildiginiz kisi size tekrar dondu mi asla donmez dediginiz? Ve donerse senindir deniliyo, nasibin ise, aranizda yasayan var mi? Asla donmez beni birakti gitti sonra geri donup mutlumusunuz?
Ay yahu d.tunun b.kunu temizleyemeyen varlıkların neyine böyle takıntılı olunuyor anlamıyorum

İnsan iste ya insan yani
B.k yapıyor parmakları ağzı burnu var, herkes gibi yani
Farklı bişey değil hatta belki çirkindir bile
Niye vazgeçilmez olsun ?

Dönerse nasibin değildir, giderken 'elimi sallasam ellisi' diye düşünüp hickimseyi bulamadığından dönmüştür. Çok da anlam yüklememek lazim

ayrildiginiz kisi size tekrar dondu mi asla donmez dediginiz? Ve donerse senindir deniliyo, nasibin ise, aranizda yasayan var mi? Asla donmez beni birakti gitti sonra geri donup mutlumusunuz?
Zamanında yaşadım böyle bir şey. Döndü, aylarca peşimdeydi, hadi bi daha deneyelim dedik, daha da bok oldu.

Denenmişi denemenin anlamı yok, aynı kitabı yeniden okuyorsun.

Ay bi de şu dönerse senindir lafını kim çıkardıysa ağzına kürekle vurmak lazım bence. Ne alaka yani

Zaten o lafta 'sevdigini serbest bırak,dönerse senindir' diyor, konu sahibi serbest bırakmamış ki. Yalvarmis, yakarmis, ama adam onu terketmiş

Zaten o lafta 'sevdigini serbest bırak,dönerse senindir' diyor, konu sahibi serbest bırakmamış ki. Yalvarmis, yakarmis, ama adam onu terketmiş
Ay doğru öyleydi. Nasıl gaza gelmişsem sözün öncesini unuttum

Ben konunun öncesini bilmiyorum bu arada, sadece bu konu için yazılanı gördüm. Yahu niye yalvarıyon adama konu sahibiiii? Bu sümüklü adamlar böyle yapıyonuz diye kendilerini bi halt sanıyorlar

Yalvarmak degil de zamaninda savastim kurtarmak icin cunku emek vardi. Savasin icindeydik, ben onu kurtarmak icin savasirken o coktan savasin icinden siyrilip gitmis. Sonra kendi kendime dedimki kizim, sen babasiz buyuyen kizsin birak su annesi gibi sahiplenmeyi. Sadece insanin ici aciyo iste aynisini yasasin istiyorum.

Bu kisiye once aile baski kuruyo ya o kiz ya ailen diye sonra kafasini sulamislarki kacti gitti. Ve tabi herzaman aileyi de suclamamak lazim. O istese kacmazdi ama o bir korkak. Rabbime havale ediyorum

İnan bana hiçbir erkek sadece aile baskısı ile bir kızı bırakmaz. Aklın alıyor mu hiç? Ya gerçekten sevmemiş ya da tam bir karaktersizmiş. Her iki durumda da ayrıldığın için memnun olman lazım ama sen döner mi diye düşünüyorsun. Dönmesin anacım bırak. Ayrıca savaştım diyorsun da ne diye savaşıyorsun, tek taraflı savaşman sadece yerinde saydırır. Ki zaten durum ortada. Sil geç döner mi dönmez mi uğraşma. Biraz kendine değer ver rica ediyorum.

Ergence bir tavır. Ne gereği var. Bitti gitti artık. Şutlasan her şutlamasan ne. Kendi haliyle kalsın. Karma onu elbet bulur ne yaptıysa.

Hepsi döndü ayrıldığım kim varsa ama hiçbirini affetmedim bana göre bu işlerde olmuyor ipteki düğüm gibi sürekli önüme gelir mantığı ile bakıyorum onun için 2. Defa denemem kimseyle

14 yıllık evililğimin son 4 yılı hep ayrılıp yeniden barışmakla geçti en son çokçok ısrarlara karşı birde üçüncü çocuk yaptım 2kızdan sonra birde oğlum oldu bebeğim 2 aylıktı tekrar ayrıldık yani geri dönmesi çokta hayırlı olmuyor olmuyorsa ısrar etmemek lazım şimdi üç çocukla ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür kafam rahat mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…