- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Üzülme lütfen. İnan her ailede kendine göre sorunlar var. Kaç yaşındasın?
Daha çok gencim ve çalışmıyorum gidecek bir yerim yok 21 yaşındayım. Evi terk etmeyi düşünüyorum en azından bir tık beni anlasınlar diye arkadaşımda kalırım22 yaşında mısınız?
Şiddetin bi sebebi olamaz ama bu o kadar saçma ki
Gidecek yeriniz var mı?
Çok değil fazla fazla pahalı kiralar ve çalışmadığım için böyle bir şeyde imkansız. Ben ailemi çok severim ama bu gece ki annemin davranışı çok zoruma gitti ve bir süre haber vermeden arkadaşımda kalmayı düşünüyorumKiralar çok pahalı falan ama bu çile çekilmez işe girip ayrı eve çıkın başka türlü bu eziyetten kurtulamazsınız.
Annenizi alıp karşınıza içten bir şekilde konuşun bence, evi terk etmek daha da içinden çıkılmaz hale getirmesin.Daha çok gencim ve çalışmıyorum gidecek bir yerim yok 21 yaşındayım. Evi terk etmeyi düşünüyorum en azından bir tık beni anlasınlar diye arkadaşımda kalırım
En begendigim yorum.. is bul gitmek evden kacmak vs suan icin sacma.. her gun mugede neler duyuyoruz.. oku mesleginle bi yerlere gel bence.. disardakiler sandigin kadar iyi degil..evdekileri mumla ararsin sonra, demedi demeKonunun başını okumam yetti bişeyler yazacağım. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama oku ve mesleğini eline al. Ezbere cümleler gibi gelmesin sana.. Fiziksel şiddet gördüğüm, sömürüldüğüm ve hiç değer görmediğim evden bu sayede kurtuldum. Yemek konusunda örnek vereyim ben işten daha geç gelirdim ailemin geri kalanı dışarıdan yemek söylemiş, yemiş ve lahmacun, pide Her neyse boş paketlerini mutfak tezgahının üzerine bırakmış olurdu. Ben de eve gelip ne bulduysam onu yerdim. Ya da bu örneği vermeye utanıyorum ama tavuk yemeği varsa bana kalan kısımları ayırırdıhatta belki cahillik dersiniz ama o gün tavuğun kalan kemiklerini görünce ablam dediğim insana fotoğrafını çekmiştim ve ağlamıştım.. bunların hepsi çok üzücü biliyorum ama dayandım çalıştım, atandım sonra da tayin isteyip başka bir ile geldim. Sen de yapabilirsin eminim çok gençsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?