Benim eşim dondurmayı çok seviyor. Dışardaki dondurmacılardan aldık mı üzerine fıstık ve sos dötürüyoruz ya o çikolata sosu nasıl oluyorda dondurmanın üstüne dökünce katılaşıyor :) biz evde normal çikolata sosu yaptık dondurmanın üstüne döktük ama olmadı yani katılaşmadı. CADIARZU bir bilen var mıdır acepp?
Benim eşim dondurmayı çok seviyor. Dışardaki dondurmacılardan aldık mı üzerine fıstık ve sos dötürüyoruz ya o çikolata sosu nasıl oluyorda dondurmanın üstüne dökünce katılaşıyor :) biz evde normal çikolata sosu yaptık dondurmanın üstüne döktük ama olmadı yani katılaşmadı. CADIARZU bir bilen var mıdır acepp?
bildiğin kare çikolatayı eritiyorsun ama sıcak tutman lazım yani ılık olmalı ki akışkan olsun
O çikolata dondurmanın soğuyula birleşince katılışıyor canım:icecream:
arkadaslar benim ildigim kadariyla sadece eritilmis cikolata degil.cunku burada marketlerde donan sos olarak dondurma sosu satiliyo.plastik sisede.bende onun icinde baska bi madde ekliyolar.marketten aldimizida dondurmanin ustune dokunce hemen katilasiyo.
Vay bende çok merak etmişimdir. Daha sonralardan bende margarin diye mantık kurdum ama
Dondurmacılara sorabilrcek olan yok mu cidden ? Ben sormuştum espiri yapmıştı adam