Tabi ki yapıldı 4 çeşit revani saymistinBenim yapmayı düşündüğüm tatlıların hepsi yapıldıYani hemen hemen hepsi
B planım sahiden yoktu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki yapıldı 4 çeşit revani saymistinBenim yapmayı düşündüğüm tatlıların hepsi yapıldıYani hemen hemen hepsi
B planım sahiden yoktu
![]()
Nasıl kadayıf yapayım yardımcı olunGeçen gün kadayıf yapacağım demiştin,o C planı mıydı?![]()
Ben aslında sunum için özel birşeyler düşünmüştüm ondan bu kadar geçiktiBakalım ayın 24 üne 24,5 saat var daha
Göreceğiz varmıymış mı yok mu![]()
Yapacağım demekle olmaz,ağzından çıktı söz bir kere ,yapman gerekirBende 80 katlı baklava yaparım![]()
Aslında benim bir revani tarifim daha varTabi ki yapıldı 4 çeşit revani saymistin![]()
80 katlı çok kalın olurYapacağım demekle olmaz,ağzından çıktı söz bir kere ,yapman gerekir![]()
Kendini yorma,en basiti ,en sadesi nasıl oluyorsa öyle yap,seni düşündüğümden diyorum,gerçek bakNasıl kadayıf yapayım yardımcı olun![]()
Bence de yapma yaniAslında benim bir revani tarifim daha varAma revani yapan arkadaşlara ayıp olur diye yapmıyorum
![]()
Ooooo,nete baktım da bayağı var,yoksa kastettiğin kakaolu olanı mı?Sen paylaşmışsın,Aslında benim bir revani tarifim daha varAma revani yapan arkadaşlara ayıp olur diye yapmıyorum
![]()
Nur yapmasaydı şekerli ekmek yapardımKendini yorma,en basiti ,en sadesi nasıl oluyorsa öyle yap,seni düşündüğümden diyorum,gerçek bak![]()
Hangisi hangisi söyle bakalımBence de yapma yani
Ayy o kadar tatlı varki yapılacak keşke gene bi tarifle katılsam, kimse yapmıyor yahu![]()
Evet kakaolu revani çok güzel oluyorOoooo,nete baktım da bayağı var,yoksa kastettiğin kakaolu olanı mı?Sen paylaşmışsın,ben de başka tarif daha var revaninin
![]()
Canım bizim burda parçalanmamış kadayıf bulmak çok zor
Şöbiyet yap şöbiyet, yada gül tatlısıHangisi hangisi söyle bakalım![]()
Söyleme demiştin ya daha önceHangisi hangisi söyle bakalım![]()
Bir şöbiyet daha mı olsunŞöbiyet yap şöbiyet, yada gül tatlısı![]()
Şöbiyetlerde oy bölünür zaten,gül tatlısı veya lokma tatlısı veya da kırk katlı baklavadan yap,Onların oyu bölünsün,mu ha ha haŞöbiyet yap şöbiyet, yada gül tatlısı![]()
Burma tatlı yapsam nasıl olurŞöbiyetlerde oy bölünür zaten,gül tatlısı veya lokma tatlısı veya da kırk katlı baklavadan yap,Onların oyu bölünsün,mu ha ha ha![]()