Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende elmalı pasta yapıyorum once bı tepsıye dızıyorum atıyorum buzlukta bıraz donuyo 2 3 saat
ardından çıkarıp onları buzdolabı pışetıne koyuyorum yanı pişmeden yapıyorum bunları
mısafır gelmeden 2 saat once falanda atıp fırına pışırıyorum ardından pudra şekerıne buluyorum
çok guzel oluyo tazecık ben sevıyorum.bide arada bı mantı yapıp atıyorum o da çok ıyı oluyo
bırde alakasız ama et köfte yoğurup şekıl verıp bı tepsıye dızıp koyuyorum
hazır kofte gıbı darda kalınca çok rahat oluyo hemencık pışırıverıyorum
hamur işleride taze kalıyor..merhaba arkadaşlar.yeni bir eve taşındım ve önümüzdeki birkaç haftada çok sayıda misafir bekliyorum.benim sorum dondurucuda pişmiş kek,poğaça,kurabiye ..vs saklasam,nasıl saklamalıyım ve çıkarınca aynı tazeliğinde oluyormu?kış için sebze vs koyuyorum ama hamur işi hiç denemedim.tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen![]()
merhaba hanmlar kek yapcam kalanını buzluğa atmak istiyorum kesip mi atmalyım yoksa bütün mü koyayım hangisi güzel olur
Bende öyle yapayım o zaman yarısını da koysam o şekilde olur herhalde teşekkürlerAnnem bütün şekilde folyoya sarıp koyuyor çıkarınca da ya öylece bırakıyor ya da mikrodalgada ısıtıyor sanki yeni yapılmış gibi oluyor keserken de dağılmıyor :)
Bende öyle yapayım o zaman yarısını da koysam o şekilde olur herhalde teşekkürler![]()