Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugun pazardan köy ekmeği aldım ama benim için baya büyük 10 gün yerim onu nasıl saklayabilirim dondurcuya atın diyolar ama anlamadım taş gibi olmaz mı cıkınca
bugun pazardan köy ekmeği aldım ama benim için baya büyük 10 gün yerim onu nasıl saklayabilirim dondurcuya atın diyolar ama anlamadım taş gibi olmaz mı cıkınca
Merhaba
Ben aldığım fazla ekmekleri veya daha sonra kullanmak için aldığım ekmekleri taze iken tek kullanımlık dolap poşetine koyuyorumKullanmadan 1 saat önce buzluktan çıkarıyorum taze gibi oluyor.Tavsiye ederim
Hatta acil ise tüm koyduğum ekmeği dilimleyip tavada önlü arkalı ısıtıyorum çok nefis oluyor..
Bu ekmekte dolaba konur