Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:) koyulur nasıl koyulur bilio musunuz benim gibi kayınvalidenizin inekleri olur her gittiğinizde 5'er kiloluk bidonlarla süt verirse ve siz de evde yalnızca iki kişiyseniz koyuluyor :) bitanem ben yoğurt peynir kaplarına kaynattığım sütü atıorum birerkiloluk falan oluo ortalama o bayagı dayanıo tatlı pasta yapacağımda donuyla kaptan ılık suyula azıcık kenarlarını çözdürüp don haliyle tencereye atıorum kısık ateşte altını acıorum o tamamen çözerken kullanıorum sütü güzelce arkadaşların dediği gibi bende elmaları tarcınlayıp falan atarım mutlaka iç hazır olur peynirli maydanozlu börek poğaça içim hazır olur sütü de paylaştırır hemen kullanırım tekrar dolapta tutmaya gelmez böyle olunca artı dondurucudan cıkan sütten yoğurtta calınmıo ama yoğurt atmayı hiç denemedim :)
ben hic denemedim ama burdan ögrendim sarıp cig olarak konuluomus. komsum da ole yapıomus bi seferde hepsini sarıp dondurucuya atıyomus sora cıkarıp pisiriomus tadında bi degisme olmuomus.