- 27 Haziran 2022
- 81
- 40
- 38
- 31
- Konu Sahibi Kardelencik94
-
Doktorlar hep soyluyor bir belirti beklentisi icine girmeyin diye. Bu donemde herhangi bir belirti olmaz. Belirti yasadim diyenlerde baska bir seyi belirti diye yorumluyor. Boyle seyler dusunup kendi izi strese sokmayin lutfen.Selam hanımlar benim dondurulmuş 3.gün birinci kalite iki tane embriyom transfer edildi bugün 9 günüm ve hiç bir belirtim yok test yapmayada cesaretim yok doktorum 14.günde kan testi yapmamı istedi onu bekliyorum bu durumda olan veya olup pozitif olanlar benle paylaşabilirmi lütfen
Çok teşekkür ederim elde değil strese girmiyorum fakat burda yazılanları okuyunca kimisinde belirtiler oluyor otomatikmen soru işareti doğuyor insanın aklınaDoktorlar hep soyluyor bir belirti beklentisi icine girmeyin diye. Bu donemde herhangi bir belirti olmaz. Belirti yasadim diyenlerde baska bir seyi belirti diye yorumluyor. Boyle seyler dusunup kendi izi strese sokmayin lutfen.
Soyle soyleyeyim ben transfer olduktan sonra bazi belirtiler yasadigimi dusundum. Bir kanama oldu mesela internetten arastirdigimda tam da yerlesme kanamasinin olabilecegi gunlerde, olmasi gerektigi renkte ve lekelenme tarziydi. Koku hassasiyetim olmustu mesela bir de. Yerlesme kanamasi oldugunu dusunup kesin hamileyim gozuyle baktim ve 12. Gun testte yikildim resmen. Negatifti.Çok teşekkür ederim elde değil strese girmiyorum fakat burda yazılanları okuyunca kimisinde belirtiler oluyor otomatikmen soru işareti doğuyor insanın aklına
Haklısın dediğim gibi o kadar ilaç kullanıyoruz belirti dediğimiz belkide ilaçların etkisdir. Çok üzüldüm tekrar denedinmi tüp bebek içinSoyle soyleyeyim ben transfer olduktan sonra bazi belirtiler yasadigimi dusundum. Bir kanama oldu mesela internetten arastirdigimda tam da yerlesme kanamasinin olabilecegi gunlerde, olmasi gerektigi renkte ve lekelenme tarziydi. Koku hassasiyetim olmustu mesela bir de. Yerlesme kanamasi oldugunu dusunup kesin hamileyim gozuyle baktim ve 12. Gun testte yikildim resmen. Negatifti.
Merhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı hiç bir belirtim yoktu olmadı diye üzülüyordum bir sürü idrar testi almıştım gün gün yazmak için 8. Gün erken gebelik testi yaptım ve hemen çıktı kan testine gittik 8. Gün 128 çıktı 12. Gün 530 çıktı ikiside tutmuştu belirti arama sıfır belirti eskiden olsa kasık ağrım oldu hamileyim tutunma lekesi vs hep düşünürdüm sende üzülme belirti yok diye elinde erken gebelik testi varsa yap merakını gidermek için varsa zaten çıkıyor hemenSelam hanımlar benim dondurulmuş 3.gün birinci kalite iki tane embriyom transfer edildi bugün 9 günüm ve hiç bir belirtim yok test yapmayada cesaretim yok doktorum 14.günde kan testi yapmamı istedi onu bekliyorum bu durumda olan veya olup pozitif olanlar benle paylaşabilirmi lütfen
Carsamba gunu transfer olacagim.Haklısın dediğim gibi o kadar ilaç kullanıyoruz belirti dediğimiz belkide ilaçların etkisdir. Çok üzüldüm tekrar denedinmi tüp bebek için
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınız. Yazılanları okudukça içime bir kurt düşüyor o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim böyle okudukça içim ferahlıyor çarşamba günü test günüm o zamana kadar dayanmak istiyorum hayırlısı ile bekleyen herkesin sonucu pozitif olurMerhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı hiç bir belirtim yoktu olmadı diye üzülüyordum bir sürü idrar testi almıştım gün gün yazmak için 8. Gün erken gebelik testi yaptım ve hemen çıktı kan testine gittik 8. Gün 128 çıktı 12. Gün 530 çıktı ikiside tutmuştu belirti arama sıfır belirti eskiden olsa kasık ağrım oldu hamileyim tutunma lekesi vs hep düşünürdüm sende üzülme belirti yok diye elinde erken gebelik testi varsa yap merakını gidermek için varsa zaten çıkıyor hemen
Hayırlısı olsun inşallah en güzel sonuçları hepimiz alırızCarsamba gunu transfer olacagim.
Hayırlısı olsun inşallah en güzel sonuçlarCarsamba gunu transfer olacagim.
sizin ilk denemenizmi yaşınız kaçMerhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı hiç bir belirtim yoktu olmadı diye üzülüyordum bir sürü idrar testi almıştım gün gün yazmak için 8. Gün erken gebelik testi yaptım ve hemen çıktı kan testine gittik 8. Gün 128 çıktı 12. Gün 530 çıktı ikiside tutmuştu belirti arama sıfır belirti eskiden olsa kasık ağrım oldu hamileyim tutunma lekesi vs hep düşünürdüm sende üzülme belirti yok diye elinde erken gebelik testi varsa yap merakını gidermek için varsa zaten çıkıyor hemen
Evet canım ilk denemem yaşım 36Hayırlısı olsun inşallah en güzel sonuçlar
sizin ilk denemenizmi yaşınız kaç
Bugün 11. Günüm çarşamba günü test günümBugun kaçıncı günün
Cesaretin varsa erken gebelik testi alıp yapabilirsin yarın sabah ilk idrarınla bence. Zatenn kesin varsa çıkıcak çift çizgi silikte olsa cnm. 10. Günde çıkar silik çizgi idrar testinde.ama olduki çıkmadı kan gününe kadar morelini bozmadan devam etSelam hanımlar benim dondurulmuş 3.gün birinci kalite iki tane embriyom transfer edildi bugün 9 günüm ve hiç bir belirtim yok test yapmayada cesaretim yok doktorum 14.günde kan testi yapmamı istedi onu bekliyorum bu durumda olan veya olup pozitif olanlar benle paylaşabilirmi lütfen
Eşimde aynısını diyor o da çok heycanlı test var al yap diyor da ben cesaret edemiyorum eğer negatif görürsem çok moralim bozulur en iyisi daha iki gün sabredip kan testinde göreyim inşallah hayırlısı olur çok dua edin lütfenCesaretin varsa erken gebelik testi alıp yapabilirsin yarın sabah ilk idrarınla bence. Zatenn kesin varsa çıkıcak çift çizgi silikte olsa cnm. 10. Günde çıkar silik çizgi idrar testinde.ama olduki çıkmadı kan gününe kadar morelini bozmadan devam et
Merhaba kızlar, 22 Ağustos tarihinde ilk tüp bebek transferim oldu . 1. Kalite iki tane 3. Gün emriyosu daha önce tüp bebek tedavisi olan arkadaşımin geçirdiği süreçten dolayı bende 4. Günden itibaren erken gebelik testi yapmaya başladım 8 yıllık evliyim hayatımda silik bile olsa çift çizgi görmemiştim 4. Günden itibaren bugüne kadar hergun erken gebelik ve normal 5 liralık testlerden hep çift çizgi çıktı silik ama görülebilen. Buna aldanıp bugün 7. Günümüz kan tahliline gittim sonuç negatif çıktı. Anlamadığım idrarda bugün bile çıkan şey kanda nasıl çıkmıyor hormon olmasa idrar testinde nasıl öyle oldu anlamadım. Bir bilinmezlik denklemindeyim asıl tes günüm ayın 3 nde bakalım ne olacakMerhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun benimde 3. Gün çift embriyo transferi yapıldı hiç bir belirtim yoktu olmadı diye üzülüyordum bir sürü idrar testi almıştım gün gün yazmak için 8. Gün erken gebelik testi yaptım ve hemen çıktı kan testine gittik 8. Gün 128 çıktı 12. Gün 530 çıktı ikiside tutmuştu belirti arama sıfır belirti eskiden olsa kasık ağrım oldu hamileyim tutunma lekesi vs hep düşünürdüm sende üzülme belirti yok diye elinde erken gebelik testi varsa yap merakını gidermek için varsa zaten çıkıyor hemen
Merhaba canım benimde dondurulmuş 3.gün 1.kalite çift embriyo transferi oldum bugün 12.günüm test günüm 2 gün sonra doktorum 14 gün sonra gel demişti yani çarşamba kan vermeye gidecem ve bu süre içinde hiç test yapmadım çok istedim ama negatif görüp moralim bozulur strese girerim korkusuyla yapmadım hiç bir belirtim yok sabırla çarşambayı bekliyorum sen çok erken test yapmışsın ve 3.gün embriyosu benim bildiğim 5. Gün embriyosu daha erken sonuç verir diye keşke sabretseydin böyle erkenden test yapıp kendini strese sokuyorusn ve stres bu süreçte en önemli olan etken lütfen sabret inşallah kan testi gününde pozitfi görürsün Rabbim hepimizin sonucunu güzel eylesin hayırlısı ile güzel sonuçlar alırızMerhaba kızlar, 22 Ağustos tarihinde ilk tüp bebek transferim oldu . 1. Kalite iki tane 3. Gün emriyosu daha önce tüp bebek tedavisi olan arkadaşımin geçirdiği süreçten dolayı bende 4. Günden itibaren erken gebelik testi yapmaya başladım 8 yıllık evliyim hayatımda silik bile olsa çift çizgi görmemiştim 4. Günden itibaren bugüne kadar hergun erken gebelik ve normal 5 liralık testlerden hep çift çizgi çıktı silik ama görülebilen. Buna aldanıp bugün 7. Günümüz kan tahliline gittim sonuç negatif çıktı. Anlamadığım idrarda bugün bile çıkan şey kanda nasıl çıkmıyor hormon olmasa idrar testinde nasıl öyle oldu anlamadım. Bir bilinmezlik denklemindeyim asıl tes günüm ayın 3 nde bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun canım moralini sakın bozma asıl test tarihinde değişebilir benim ikiz olduğu için erken öğrendik benim önce ikinci kesem kayboldu doktor tek devam edeceğiz dedi sonra tek kese içinde bölünme olmuş tek yumurta ikizi dedi Allah’ın mucizesi çok sevinmiştik kanamam başladı ve şimdi bir tanesinin kalbi çok yavaş atıyor herşeyde bir hayır var biz bilemiyoruz ne kadar üzüldüğümüzü birbirimiz anlayabiliriz olmasa bile şansın var dememeye devam et moralini yüksek tut Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar, 22 Ağustos tarihinde ilk tüp bebek transferim oldu . 1. Kalite iki tane 3. Gün emriyosu daha önce tüp bebek tedavisi olan arkadaşımin geçirdiği süreçten dolayı bende 4. Günden itibaren erken gebelik testi yapmaya başladım 8 yıllık evliyim hayatımda silik bile olsa çift çizgi görmemiştim 4. Günden itibaren bugüne kadar hergun erken gebelik ve normal 5 liralık testlerden hep çift çizgi çıktı silik ama görülebilen. Buna aldanıp bugün 7. Günümüz kan tahliline gittim sonuç negatif çıktı. Anlamadığım idrarda bugün bile çıkan şey kanda nasıl çıkmıyor hormon olmasa idrar testinde nasıl öyle oldu anlamadım. Bir bilinmezlik denklemindeyim asıl tes günüm ayın 3 nde bakalım ne olacak
Merhaba canım evet arkadaşıma uydum yaptım pişman da oldum ama sonradan benim gibi olan iki bayan görünce biraz da olsa geçti üzüntü sabırla test günümü bekliyorum. Dualarım sizinle Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. 8 yıl sonra aşılama da bile görmedim bu çizgileri orda olmalarını çok istiyorum inslalah doğru olan testlerde ki şeydir 5 tane test de hep silik ama gözle görülenMerhaba canım benimde dondurulmuş 3.gün 1.kalite çift embriyo transferi oldum bugün 12.günüm test günüm 2 gün sonra doktorum 14 gün sonra gel demişti yani çarşamba kan vermeye gidecem ve bu süre içinde hiç test yapmadım çok istedim ama negatif görüp moralim bozulur strese girerim korkusuyla yapmadım hiç bir belirtim yok sabırla çarşambayı bekliyorum sen çok erken test yapmışsın ve 3.gün embriyosu benim bildiğim 5. Gün embriyosu daha erken sonuç verir diye keşke sabretseydin böyle erkenden test yapıp kendini strese sokuyorusn ve stres bu süreçte en önemli olan etken lütfen sabret inşallah kan testi gününde pozitfi görürsün Rabbim hepimizin sonucunu güzel eylesin hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız
İnşallah herşey yolunda gider Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Gerçekten çok zormuş dua etmekten Umut etmekten başka çarem yok 3 gün kaldı bir muzice olur inşaallah. Zaten çok zor bir dönemden geçiyoruz Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallahHayırlısı olsun canım moralini sakın bozma asıl test tarihinde değişebilir benim ikiz olduğu için erken öğrendik benim önce ikinci kesem kayboldu doktor tek devam edeceğiz dedi sonra tek kese içinde bölünme olmuş tek yumurta ikizi dedi Allah’ın mucizesi çok sevinmiştik kanamam başladı ve şimdi bir tanesinin kalbi çok yavaş atıyor herşeyde bir hayır var biz bilemiyoruz ne kadar üzüldüğümüzü birbirimiz anlayabiliriz olmasa bile şansın var dememeye devam et moralini yüksek tut Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?