Bana doktorum 3.gun embriosu icin transfer gunu de dahil 9.gun kan testi yapa bilirsin dediKızlar merhaba ,
Ben mayıs ayında dondurulmuş 3 gün embriyo transferi oldum . Bugün 8.ci günüm dayanamayıp erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı . Hiçbir belirtim de olmadı zaten . Sadece ilk 2-3 gün kasıklarda hafif ağrı oluştu başka da belirti yok . 12.ci günümde kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali varmıdır? Bu şekil olup pozitif gören var mı geç tutunma olup idrara karışmamış olabilir mi kafam karmakarışık
Merhaba 3. Gün embriyosu pozitifse idrara geç yansıyor bende öyle olmuştu 10. Gün tekrardan yapın. Hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba ,
Ben mayıs ayında dondurulmuş 3 gün embriyo transferi oldum . Bugün 8.ci günüm dayanamayıp erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı . Hiçbir belirtim de olmadı zaten . Sadece ilk 2-3 gün kasıklarda hafif ağrı oluştu başka da belirti yok . 12.ci günümde kan testi vericem pozitif çıkma ihtimali varmıdır? Bu şekil olup pozitif gören var mı geç tutunma olup idrara karışmamış olabilir mi kafam karmakarışık
Sizde mi transfer oldunuz acabaMerhaba, 3. Gün embriyosu için erken olabilir bence moral bozmayın
Sonucunuz ne çıktı pekiBana doktorum 3.gun embriosu icin transfer gunu de dahil 9.gun kan testi yapa bilirsin dedi
İnşallah çok teşekkür ederim . Sizinde mi 3 gün embriyosuMerhaba 3. Gün embriyosu pozitifse idrara geç yansıyor bende öyle olmuştu 10. Gün tekrardan yapın. Hayırlı olsun inşallah
Benim ilk transferim başarılı olamadı maalesef şimdi pgt sonuçlarını bekliyorum ikinci transfer içinSizde mi transfer oldunuz acaba
Rabbim inşallah tez zamanda o güzel duyguları yaşatır bizeBenim ilk transferim başarılı olamadı maalesef şimdi pgt sonuçlarını bekliyorum ikinci transfer için
Sonucumun cikmasina daha 9-10 gun var)Sonucunuz ne çıktı peki
Belirti aramayın zaten regl ve gebelık belirtisi aynı bende de belirti yoktu belirtıler sonradan cıkıyo 8.gün de erken yeni yeni kanda beliriyo zaten en güzeli hastaneye gidip kan vermek garanti yani belirtim yok diye kendınızı olumsuzluga kurmayın ben agrım var dıye adet olucam sanmıstım meselaKızlar merhaba ,
Yaaa çok teşekkür ederim bir tanesinizBelirti aramayın zaten regl ve gebelık belirtisi aynı bende de belirti yoktu belirtıler sonradan cıkıyo 8.gün de erken yeni yeni kanda beliriyo zaten en güzeli hastaneye gidip kan vermek garanti yani belirtim yok diye kendınızı olumsuzluga kurmayın ben agrım var dıye adet olucam sanmıstım mesela
Bence pazartesi vereceğim transferi ne zaman olmuştunuzKızlar çok teşekkür ederim .
Nasipse pazartesi kan tahlili vereceğim.
Sizde ki durumlar nedir bekleyen var mı
Benim 5.gündü ama ben mesela adet olcam sandım ve hıc gebelık testı yapmadım evde yanılabılırım dıye dırek kan verdım o da 9.gun 90 cıkmıstı beta ondan dıyorum erken davranmayın cok merak edıtosanız bence kan verın ve hepp umutlu olun herşey Allahdan bence cok güzel bi bebişiniz olcak onu dusunerek gecırın zamanıYaaa çok teşekkür ederim bir tanesinizsizinde mi 3 gün embriyosuydu pozitif gördünüz mü
Aynı günde vereceğiz inşallah olumlu sonuçlar alırız . 21.05 de oldum ben . Siz hiç test yaptınız mı pekiBence pazartesi vereceğim transferi ne zaman olmuştunuz
Benim 5.gündü ama ben mesela adet olcam sandım ve hıc gebelık testı yapmadım evde yanılabılırım dıye dırek kan verdım o da 9.gun 90 cıkmıstı beta ondan dıyorum erken davranmayın cok merak edıtosanız bence kan verın ve hepp umutlu olun herşey Allahdan bence cok güzel bi bebişiniz olcak onu dusunerek gecırın zamanı
Sen test yap hıc 3.gün 5. Gün deme kalıtelı olsun yeterAllah razı olsun hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun inşallah
Ben 17 de transfer oldum. Ben hiç idrar testi yapmıyorum en sağlıklısı kan testiAynı günde vereceğiz inşallah olumlu sonuçlar alırız . 21.05 de oldum ben . Siz hiç test yaptınız mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?