Canım bu 2. Transferim ilki 3 tü . Hata 3 ab 3 bb transfer olmuştum.çok şükür 1 tanesi tutunmuştu pozitifti ama kalbi durmuştu. Embriyo genetik yaptırmamıştık sanırım sağlıksızdı. 2. Transferim 5. Gün embriyosu şuan 17 haftalık ikizlere hamileyim. Sakın olumsuz düşünme. Ben ilkinde kürtaj yaptırmıştım o kadar zoruma gitmişti ki neden neden diye diye piskolojik olarak 0 a düştüm. Ama Rabbim yerini doldurdu bu sefer 2 nasip etti.İnşallah çok teşekkür ederim . Sizinde mi 3 gün embriyosu
Yok benimde çift embriyoSizin eger tek embrio ise bence normal ole sonuc almaniz. Hanimefendinin cift embrio oldugu icin ole cikmasi gerekti zaten
Çok şükür Rabbima sağlıkla gelsinlerCanım bu 2. Transferim ilki 3 tü . Hata 3 ab 3 bb transfer olmuştum.çok şükür 1 tanesi tutunmuştu pozitifti ama kalbi durmuştu. Embriyo genetik yaptırmamıştık sanırım sağlıksızdı. 2. Transferim 5. Gün embriyosu şuan 17 haftalık ikizlere hamileyim. Sakın olumsuz düşünme. Ben ilkinde kürtaj yaptırmıştım o kadar zoruma gitmişti ki neden neden diye diye piskolojik olarak 0 a düştüm. Ama Rabbim yerini doldurdu bu sefer 2 nasip etti.
InsAllah siz de guzel sonuclar alirsiniz. Her kesin vucudu farkli calisiyor. Umudunuzu asla kayb etmeyinYok benimde çift embriyo
Bence kaybetmemelisiniz her beden aynı olmuyorBen bu yüzden umudumu kaybettim
Yaaa çok teşekkür ederim güzel kalbinizden öpüyorumcanım hiç kendini üzme, daha çok erken bence de. 3. gün embriyolar bazen geç tutunabiliyor. 8. gün negatif çıkması kesin sonuç değil, 10. gün bile silik pozitif gören çok kişi var burda. belirtilerin olmaması da bi şey ifade etmiyor, ben hamile kaldığımda hiç ama hiç belirti hissetmemiştim mesela. kasık ağrısı olması bile umut verici bir şey. bence 12. gün kan testini bekle, ondan önce ne görürsen gör emin olmuyorsun zaten. pozitif çıksa bile bazen silik oluyor, bazen geç çıkıyor. dua et, güzel şeyler düşün ve kendini yıpratma olur muçok kişi senin gibi süreç yaşayıp sonunda güzel haber aldı, senin için de öyle olur inşallah
Test gününüz ne zaman16 yı ben bekliyorum sabırla ve itinayla test yapmadandirek keseye gidicem böyle giderse
Normalde 1 Haziran ben 2 Haziran gidicem transferimin 16. GünüTest gününüz ne zaman
Yaa çok güzel aynı anda kan vericez sonuçları bizimle paylaşır mısınNormalde 1 Haziran ben 2 Haziran gidicem transferimin 16. Günü
Birde 3.cu gün embriyosu muYaa çok güzel aynı anda kan vericez sonuçları bizimle paylaşır mısın
Evet 3. Gün embriyosuBirde 3.cu gün embriyosu mu
Benimde 3. Gün çift embriyoEvet 3. Gün embriyosuyazarım tabiki de
İnşallah canım. Ben hiç bir zaman testimi erkenden yapmadım gününü bekledim sürekli . sonuçta var ya da yok bize verilen bir gün var ve onu beklemeye karar verdim sürekli de hep böyle sonucum aldım. Sen de erken vermiş olabilirsin ama yine de kendini strese sokma önemli olan tez günümüzde alacağımız sonuçlar inşallah senin de güzel olurBenimde 3. Gün çift embriyobugün transfer harici 9 günüm negatif çıktı ama dilerim geç tutunma olup kanda mutlu haberi alırız
Amin inşallah darısı başınızaÇok şükür Rabbima sağlıkla gelsinler
Hayır maalesefAmin inşallah darısı başınızabaşka dondurulmuş embriyonuz var mı
Benimde ilkinde yoktu 2 tane anca elde etmiştik. 1 tane tutundu Bebeğin kalbini hiç duyamadım kürtaj oldum ilk adetten sonra dr hemen 2. Tedavime başladı histeroskopi yaptık. Sonra yine yumurta büyütme toplama hiç kendimi hazır hissetmedim. İsrarla beklemek istedim. Dr 2 adet yumurta gördüm başlayalım büyütelim dedi. Yine 5 yumurta toplandı ilginçtirki 4 döllendi 3 tanesi ise 5. Güne gitti. Şaka gibi ben hiç hazır hissetmezken ilkinden nasıl daha iyi bir süreç geçti diye düşündüm.( Amh 0,11 eşimde sperim sayısı az iki olmayacak insan yumurtasız evlenmişizHayır maalesef
Umarım bir sonraki tutarKızlar benim sonucum negatif dilerim bekleyen ellerini açıp dua eden herkesin duaları kabul olurinşallah bir gün buraya pozitif çıktı diye gülücükler saçarım hepiniz iyi ki varsınız cicek kadınlar
Merhaba ben de aynı durumdayım . Şubat ayında ilk transferimi oldum bebek gelişmedi kürtaj oldumCanım bu 2. Transferim ilki 3 tü . Hata 3 ab 3 bb transfer olmuştum.çok şükür 1 tanesi tutunmuştu pozitifti ama kalbi durmuştu. Embriyo genetik yaptırmamıştık sanırım sağlıksızdı. 2. Transferim 5. Gün embriyosu şuan 17 haftalık ikizlere hamileyim. Sakın olumsuz düşünme. Ben ilkinde kürtaj yaptırmıştım o kadar zoruma gitmişti ki neden neden diye diye piskolojik olarak 0 a düştüm. Ama Rabbim yerini doldurdu bu sefer 2 nasip etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?