• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 5.gün embriyo (2 tane) hamile kalanlar yaşadıklarınız ve yaptıklarınız

meha123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
647
202
103
33
tüp bebek ilk deneme taze transfer 4 aylık bebegimi kaybettim.
Suan 2. Güne yaklaştım dondurulmuş embriyo transferi 5. Gün sizler neler yaptınız anlatırmısınız

selam hanimlar bende tup bebek yaptirdim 14 yumurtadan 1 tane embiryo oldu 6.gün dondurduk ama kalitesi iyi deil denemek istiyorum tutarmi diye boyle basina gelen oldumu transfer yaptiran

selam hanimlar bende tup bebek yaptirdim 14 yumurtadan 1 tane embiryo oldu 6.gün dondurduk ama kalitesi iyi deil denemek istiyorum tutarmi diye boyle basina gelen oldumu transfer yaptiran
Merhaba benim de embriyolarım hep gelişimi geriden geliyor. 5. Günde blast olmayıp 6. Günü beklediler hep. Ben işk denememde tak 6. Gün embriyosu transfer ettirdim tutmadı. Doktor iki tane olursa şansın daha yüksek dedi. Bir sonraki denemelerde havuz yöntemi yapıldı embriyolar 2 olunca da bu ay transfer oldum. Sonuç bekliyorum

Merhaba benim de embriyolarım hep gelişimi geriden geliyor. 5. Günde blast olmayıp 6. Günü beklediler hep. Ben işk denememde tak 6. Gün embriyosu transfer ettirdim tutmadı. Doktor iki tane olursa şansın daha yüksek dedi. Bir sonraki denemelerde havuz yöntemi yapıldı embriyolar 2 olunca da bu ay transfer oldum. Sonuç bekliyorum
insaAllah pozitif gorursunuz 2 embiryo olunca sans daha yuksek oluyor .]

Merhabalar 😊
5. Gün dondurulmuş transfer 2 adet transfer oldum ..18 nısanda oldum ..
7.gün 66
9.gün 166
12.gün 973
Cok sukur

Merhabalar 😊
5. Gün dondurulmuş transfer 2 adet transfer oldum ..18 nısanda oldum ..
7.gün 66
9.gün 166
12.gün 973
Cok sukur
Maaşallah benimde 9.gün 173. 13. Gün 907 kese görmeye çağırdılar ben alttan baktırmak istemedim için daha gec gidicem

Kızlar burdaysanız birşey soracağım 4+6 hafif leke geldi 0 00 bu boyutlarda hafif gri kahvemsi gibi yerleşmemi

Merhaba benimde pazartesi 2 adet transferyapildi. Nelere dikkat ettiniz?
1 hafta sureklı yattım cok kalkmadım ayaga genel olarak uyudum dınlendım 25 gun oldu hala evı ben supurmedım yardımcı alıyorum hıcbıseye dokunmuyorum mutlu oldugum seylerı yapyıorum ve saglıklı beslenıyorum . balık tavuk et yıyorum aksamları gunduz makarna pılav vs cunku bunlarda bebek plesantasında onemlı seyler bu sekılde .. hafıf kanamam oldu doktorum ıgneyı hergun vurulmamı soyledı 2 kese gorduk cuma kalp atıslarını almaya gdıyoruz umarım ıkısınden de alırız

Gecmis olsun. Şükür 2 keseniz yerinde. Kalp atislarinida duyduktan sonra hersey yolunda ilerleyecek insallah. Makarna pilav yedinizmi doktorum yasak diyor bize. Yesillik ve protein et balik tavuk besleniyorum. Benimde 2 embiryo bende keselerini kalp atislarini kucagimiza almak nasip olsun. 3 gün daha bugun. 1 hafta evdeyim. Sonra masa basi isime devam. Ev isi filan yapmiyorum. Ama sabahlari progestan dex gobekten yapiyorum. Tansiyonum dusuyor sanirim 3 saat uyuyorum. Sende progestan dex kullaniyormusun ?

transfer oncesı estrofem kullandım gunde 3 defa 3 defa progestron fitil , bgunde 1 defa kortızon kullandım ,gunde 1 defada corasprın

transfer sonra aynen devam ama ek olarak 3 gunde bır progestron 2 tup ıgneyı karıstırıp tek seferde karından vuruldum .. kanamam oldu bıraz ıgneyı hergune cıkardı corasprını kestı doktorum sımdı yıne 3 gunde bire donduk hala devam edıyoruz ılaclara..
ikiz bebeklerım kalp atıslarını aldık

Gecmis olsun. Şükür 2 keseniz yerinde. Kalp atislarinida duyduktan sonra hersey yolunda ilerleyecek insallah. Makarna pilav yedinizmi doktorum yasak diyor bize. Yesillik ve protein et balik tavuk besleniyorum. Benimde 2 embiryo bende keselerini kalp atislarini kucagimiza almak nasip olsun. 3 gün daha bugun. 1 hafta evdeyim. Sonra masa basi isime devam. Ev isi filan yapmiyorum. Ama sabahlari progestan dex gobekten yapiyorum. Tansiyonum dusuyor sanirim 3 saat uyuyorum. Sende progestan dex kullaniyormusun ?
progestron dex 25mg 2 tupü 1 kerede vuruluyorum 3 gunde bır kalp atıslarını aldıkk

Back
X