Şimdiye kadar çoktan sonuç belli olmuştur ilerleyen sayfalara bakmadım. Sadece kendi sürecimdeki olan aklımda kalanları yazayım. 3.gün sistit olmuş gibi idrar yaparken sancım vardı ben hayatımda sistit olmadım arkadaslarim sistiti bu şekilde tanımladı bana ordan biliyorum. Ama benim yumurtalığım ve idrar kesesi birbirine çok yakınmış oyuzden yumurtlama günleri de bu ağrıları hep yaşardim. Transferden sonraki 3.gün yaşayınca heyecanlandım. 4 ve 5 günler sağ kasıkta batmalar oldu ama sürekli değildi ara ara. 5.gün 5-6 saniyelik acayip halsizlik oldu yemek yiyorduk kaşığı ağzıma goturemedim o derece ama 5-6 saniye sürdü sadece. 6 ve 7 günlerde de sabahları ani hareketlerde baş dönmeleri oluyordu zaten 7.gun dayanamadım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı aynı gün akşam kan testine gittim 70 küsur çıktı şuan kızım 4 yaşında
Kızımdan sonra hiç korunmadığımız halde olmadı bu sefer dondurulmuşlardan kardeş alalım dedim.
Onda da 3.gün sistit ağrısı gibi ağrım oldu ama onun dışında bişey olmadı moralim bozuktu tutmadı diye 5.gün ne de olsa negatif olacak hadi erken test alayım da yapayım dedim yaptım zar zor 2.yi gördüm. 7.gün yine test yaptım onda daha belliydi artık. Ve yine 7.gün kan verdim 31 çıktı. Oğlum şuan 10 aylık
Veeee mucizeeee oğlum 6 aylıkken doğal yolla hamile kaldım şuan 3 aylık bir bebişim daha var içimde

Rabbim size ve içinde merhamet duygusu olan herkese yaşatsın anne olmayı

sizin sonucunuz nedir merak ettim...