oldu canım,doktordanda hayırlı olsun cevabını aldım, Rabbim sanada nasip etsin inşallah,tuttu mu senin de,müjde vericek misin bize :))Yaa çok güzel bir haber budoktordan duymak da nasip olsun inşaallah. Darısı benim de başıma
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oldu canım,doktordanda hayırlı olsun cevabını aldım, Rabbim sanada nasip etsin inşallah,tuttu mu senin de,müjde vericek misin bize :))Yaa çok güzel bir haber budoktordan duymak da nasip olsun inşaallah. Darısı benim de başıma
![]()
Yok bizim tutmadı bu sefer de. Bir dahakine inşaallaholdu canım,doktordanda hayırlı olsun cevabını aldım, Rabbim sanada nasip etsin inşallah,tuttu mu senin de,müjde vericek misin bize :))
Çok şükür çok iyi canım senin adına çok sevindim benim ilk kanda 25 diSen bana umut olmuştun transfer hariç sekizinci günüm kan verdim 32 çıkmış çok şükür Perşembe tekrar istediler benden birbirimize bol bol dua edelim hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah![]()
İnşallah canım hep güzel haberler alalım verelimÇok şükür çok iyi canım senin adına çok sevindim benim ilk kanda 25 diben evde karalar bağlamıştım
çok iyi hayırlısıyla artacak Allah'ın izniyle inan
![]()
Hic canını sıkma olur mu, can veren Rabbim emeklerimizi görüyor, karşılığını da er yada geç verir, rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseYok bizim tutmadı bu sefer de. Bir dahakine inşaallah![]()
Öyle tabi. Allah hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin isteyen herkeseHic canını sıkma olur mu, can veren Rabbim emeklerimizi görüyor, karşılığını da er yada geç verir, rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese![]()
İdrar testine güvenme hiç bugün 8 gün ve idrarda negatif çıktı kanda 15 o yüzden mutlaka kana baktırSenin sonuçların kaç çıktı canım benimde bugün transferden sonra 7. günum idrar testi negatif çıktı
Dun verdim 10. gün kan testi canım çok şükür pozitifİdrar testine güvenme hiç bugün 8 gün ve idrarda negatif çıktı kanda 15 o yüzden mutlaka kana baktır
Demiştim idrar testine hiç guvenmeyın kaçıncı gün embriyosuydu kanda kaç çıktı benim 8. Günde 15.46 çıktı 3. Gün embriyosuyduDun verdim 10. gün kan testi canım çok şükür pozitif
İlk öncelikle gözünüz aydınız tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDun verdim 10. gün kan testi canım çok şükür pozitif
Allah razı olsun canım valla hiç bir belirti yoktu sende hiç belirtilere takılma ben doğal gebelik te iki kez yaşadım 6. haftadan önce belirtim yoktu o yüzden bu sefer çok aramadım ama seni çok anlıyorum Allah hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinİlk öncelikle gözünüz aydınız tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin6.gündeyim test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 7 nisan test günüm sizin belirtileriniz olmuş muydu?
Amin inşallah tek duamız buAllah razı olsun canım valla hiç bir belirti yoktu sende hiç belirtilere takılma ben doğal gebelik te iki kez yaşadım 6. haftadan önce belirtim yoktu o yüzden bu sefer çok aramadım ama seni çok anlıyorum Allah hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Evet normal kaset test yedinci gün yaptım çıkmadı galiba yedinci gün den sonra kana geçiyor ondan herhalde direkt kan ver moralini bozma sizin kaçıncı gün bugünAmin inşallah tek duamız bu
Erken gebelik testi yaptınız mı evde ?
27 martta transferim gerçekleşti 6.günüm bugünEvet normal kaset test yedinci gün yaptım çıkmadı galiba yedinci gün den sonra kana geçiyor ondan herhalde direkt kan ver moralini bozma sizin kaçıncı gün bugün
Daha erken hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız inşallah27 martta transferim gerçekleşti 6.günüm bugün
İnşallahDaha erken hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız inşallah
Cuma günü kese görmeye çağırdılar canım inşaAllah görebilirim duanı eksik etmeNrcn3422 sizi merak ettim inşallah herşey yolunda dır benden dördüncü bir test daha istediler yarın
Çok şükür çok sevindim senin adına darısı başımızaCuma günü kese görmeye çağırdılar canım inşaAllah görebilirim duanı eksik etme![]()
Bencede erken davranmayın. Bu ay bende aşılama yaptırmıştım evde 9.günden itibaren pozitif çıkınca dayanamayıp 11.gün kan testi yaptırdım. Değerim 35 çıktı, üç gün sonra yarıya düştü ve yıkıldım. O yaşadığım hüsranı yaşamak yerine üç gün daha bekleyemediğim için kendime çok kızgınım. Zaten varsa günü geldiğinde de çıkacak hemde daha yüksek değerle inşallah, sabırlı olun acizane tavsiyemİlk öncelikle gözünüz aydınız tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin6.gündeyim test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 7 nisan test günüm sizin belirtileriniz olmuş muydu?