• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 5.gün embriyosu transferin 7.günü

Yaa çok güzel bir haber bu 😍 doktordan duymak da nasip olsun inşaallah. Darısı benim de başıma 🤭
oldu canım,doktordanda hayırlı olsun cevabını aldım, Rabbim sanada nasip etsin inşallah,tuttu mu senin de,müjde vericek misin bize :))

Sen bana umut olmuştun transfer hariç sekizinci günüm kan verdim 32 çıkmış çok şükür Perşembe tekrar istediler benden birbirimize bol bol dua edelim hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🥰
Çok şükür çok iyi canım senin adına çok sevindim benim ilk kanda 25 di 🤭 ben evde karalar bağlamıştım 😁 çok iyi hayırlısıyla artacak Allah'ın izniyle inan 🤲🥰

Hic canını sıkma olur mu, can veren Rabbim emeklerimizi görüyor, karşılığını da er yada geç verir, rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese 😊
Öyle tabi. Allah hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin isteyen herkese ☺️

Dun verdim 10. gün kan testi canım çok şükür pozitif
İlk öncelikle gözünüz aydınız tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 6.gündeyim test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 7 nisan test günüm sizin belirtileriniz olmuş muydu?

İlk öncelikle gözünüz aydınız tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 6.gündeyim test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 7 nisan test günüm sizin belirtileriniz olmuş muydu?
Allah razı olsun canım valla hiç bir belirti yoktu sende hiç belirtilere takılma ben doğal gebelik te iki kez yaşadım 6. haftadan önce belirtim yoktu o yüzden bu sefer çok aramadım ama seni çok anlıyorum Allah hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲

Allah razı olsun canım valla hiç bir belirti yoktu sende hiç belirtilere takılma ben doğal gebelik te iki kez yaşadım 6. haftadan önce belirtim yoktu o yüzden bu sefer çok aramadım ama seni çok anlıyorum Allah hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Amin inşallah tek duamız bu 💙
Erken gebelik testi yaptınız mı evde ?

Bencede erken davranmayın. Bu ay bende aşılama yaptırmıştım evde 9.günden itibaren pozitif çıkınca dayanamayıp 11.gün kan testi yaptırdım. Değerim 35 çıktı, üç gün sonra yarıya düştü ve yıkıldım. O yaşadığım hüsranı yaşamak yerine üç gün daha bekleyemediğim için kendime çok kızgınım. Zaten varsa günü geldiğinde de çıkacak hemde daha yüksek değerle inşallah, sabırlı olun acizane tavsiyem😔

Back
X