• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 5.gün embriyosu transferin 7.günü

herkese hayırlı olsun kızlar bende 30 martta vericem test ilaçsız tüp bebek deniyorum kısmetimizde ne var görücez...

Evet canım çok şükür değerim artmış 🤲 senin sonucun da inşaAllah pozitif olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 🤲
Senin sonuçların kaç çıktı canım benimde bugün transferden sonra 7. günum idrar testi negatif çıktı

Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰 Çarşamba günü de tekrar kan testi istediler Rabbim sana da nasip etsin tutunsun inşaAllah 🤲😘

Bende 15 Mart'ta transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptım hatta inanmayıp beta HCG testinede baktırdım sonuç pozitif, inşallah hayırlısıyla sende pozitif haberini alırsın gerçi hala inanamiyorum, sanırım doktorun ağzından duymadan inanamiycamda 🤭
Canım senin belirtiler neydi

Sen bana umut olmuştun transfer hariç sekizinci günüm kan verdim 32 çıkmış çok şükür Perşembe tekrar istediler benden birbirimize bol bol dua edelim hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🥰
Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰 Çarşamba günü de tekrar kan testi istediler Rabbim sana da nasip etsin tutunsun inşaAllah 🤲😘

Sen bana umut olmuştun transfer hariç sekizinci günüm kan verdim 32 çıkmış çok şükür Perşembe tekrar istediler benden birbirimize bol bol dua edelim hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🥰
Hayirli olsun cnm kat be kat artar insallah degerin:) belirtin varmiydi

Canım senin belirtiler neydi
bende kasık ağrısı oldu ara ara birazda göğüs ağrım oldu,birde belki çok erken bir belirti psikolojik bekide ama kokulara karşı hassasiyet olmuştu bende, aa birde leke geldi benden pembe küçük bir leke zaten ondan test yapmıştım korkup meğer yerleşme kanaması dediklerindenmiş :))

Back
X