- 12 Mayıs 2022
- 89
- 134
- 13
- 37
Evet canım çok şükür değerim artmışKan testi yaptın mı canım. Bende bugün kan verdim. Sonucu bekliyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok şükür değerim artmışKan testi yaptın mı canım. Bende bugün kan verdim. Sonucu bekliyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Amin canımEvet canım çok şükür değerim artmışsenin sonucun da inşaAllah pozitif olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
![]()
Cnm çıktımı sonucun merak ettim:)Amin... Amin...![]()
Hayır çıkmamış daha bende heyecan ile bekliyorumCnm çıktımı sonucun merak ettim:)
Senin sonuçların kaç çıktı canım benimde bugün transferden sonra 7. günum idrar testi negatif çıktıEvet canım çok şükür değerim artmışsenin sonucun da inşaAllah pozitif olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
![]()
Bana umut oldun senin de beşinci gün embriyosu değil mi ilk değerin kaç çıkmıştıİdrar testi değil canım benim bugün 13. Gün 160 çıktı 10. Gün bekle acele etme![]()
Ben 10. Gün kan verdim canım evet 5. Embriyo değerim 25 çıktıBana umut oldun senin de beşinci gün embriyosu değil mi ilk değerin kaç çıkmıştı
Teşekkürler canım cevabın için tekrar hayırlı olsun inşallah kat kat artarak devam ederBen 10. Gün kan verdim canım evet 5. Embriyo değerim 25 çıktı
Canım senin belirtiler neydiBende 15 Mart'ta transfer oldum ve bugün dayanamayıp test yaptım hatta inanmayıp beta HCG testinede baktırdım sonuç pozitif, inşallah hayırlısıyla sende pozitif haberini alırsın gerçi hala inanamiyorum, sanırım doktorun ağzından duymadan inanamiycamda![]()
Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsunÇarşamba günü de tekrar kan testi istediler Rabbim sana da nasip etsin tutunsun inşaAllah
![]()
Hayirli olsun cnm kat be kat artar insallah degerin:) belirtin varmiydiSen bana umut olmuştun transfer hariç sekizinci günüm kan verdim 32 çıkmış çok şükür Perşembe tekrar istediler benden birbirimize bol bol dua edelim hayırlısı ile hepimiz kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah![]()
Allah razı olsun canım senden amin inşallah hiç beklemiyordum senin kaçıncı günün bugünHayirli olsun cnm kat be kat artar insallah degerin:) belirtin varmiydi
Benimde transfer haric 8 günum canim... Aman aman bi belirtim yokAllah razı olsun canım senden amin inşallah hiç beklemiyordum senin kaçıncı günün bugün
Aynı gün transfer olmuşuz bu arada adaşiz galiba ben dayanamadım bugün verdim hiçbir belirtim yoktuBenimde transfer haric 8 günum canim... Aman aman bi belirtim yok
Dayanamazsam bende yaparim:)Aynı gün transfer olmuşuz bu arada adaşiz galiba ben dayanamadım bugün verdim hiçbir belirtim yoktu
bende kasık ağrısı oldu ara ara birazda göğüs ağrım oldu,birde belki çok erken bir belirti psikolojik bekide ama kokulara karşı hassasiyet olmuştu bende, aa birde leke geldi benden pembe küçük bir leke zaten ondan test yapmıştım korkup meğer yerleşme kanaması dediklerindenmiş :))Canım senin belirtiler neydi