Dondurulmuş 6.gün embriyosu

neslisah55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
79
60
3
31
Merhabalar arkadaslar 14 aralıkta yumurta toplama işlemim oldu. Progesteron değerim sınırda oldugu için transfer ertelendi bi dahaki adetime kadar ertelendi. Embriyolarım dan 2 tanesi donduruldu ama 6.gün donduruldu benimle aynı durumda olan var mı ya da 6.gün embriyo donması ve bunun başarısı ne kadardır bilgisi olanlar var mı acaba ?

5. Gün embriyosuna göre bir tık kötü. 5. Gün pgtli embriyo için yüzde 55 başarı oranı verilirken 6. Gün blastosit aşamasına gelmiş pgtli embriyo için başarı oranı ortalama yüzde 50 deniliyor.

Bugün transfer in tekrar bi tedaviye başladık 14-15 ocak gibi transferim yapılacak doktor iki tane cok güzel embriyolarını dondurduk demişti

Bugün transfer in tekrar bi tedaviye başladık 14-15 ocak gibi transferim yapılacak doktor iki tane cok güzel embriyolarını dondurduk demişti
Arkadaşın dediği gibi üzülecek bir şey yok benim de 6. Gün embriyolarım oldu çok araştırdım beşinci gümden belirgin bir farkı yok çok düşük bir fark var oran olarak bahçeci doktorları hiç önemsemiyorlar açıkcası 6. Günle 5. Gün olmasını

Kalitelerini sormadınız mı. Hani 5aa, 4aa gibi bir şey söylenmesi lazım

Yok öyle bisey demediler hiç
canim bosuna uzulme, 6.gun de sansin daha yuksek, benim tanidim 3 kisi 6.gunle hamile kaldi, hatta benim bildigim 5.gune gore daha yuksek sansin, dusuk degil amerikada 6.gune cikan embriyo daha kalitelidir denir, en aiznda benim doktorum oyle dedi

canim bosuna uzulme, 6.gun de sansin daha yuksek, benim tanidim 3 kisi 6.gunle hamile kaldi, hatta benim bildigim 5.gune gore daha yuksek sansin, dusuk degil amerikada 6.gune cikan embriyo daha kalitelidir denir, en aiznda benim doktorum oyle dedi
İnşallah canım cok tesekkür ederim hayırlısı artık inşallah bekleyip göreceğiz ocak sonu inşallah burdan güzel haberler veririm herkesle birlikte inşallah

Siz transfer oldunuz mu 6.gün embriyolarından

Siz transfer oldunuz mu 6.gün embriyolarından
Oldum benim tutmadı canım o zaman çok araştırmıştım ama 6. Gün diye tutmadığını düşünmüyorum kaliteli demişlerdi adenomiyozis ve tutunma zamanım kaymış çıktı Erada şuanki doktorum bu yüzden olabileceğini söyledi üçüncü transfer için geçici menapozla adenomiyozisi baskılayıp bekliyorum bakalım

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızfa hepimizin inşallah muradımızı alıp hayallerimize kavusuruz rabbim yeni yılda saglıklı huzurlu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah inşallah

Canım hiç canını sıkma tedavine odaklan ve allaha sığın dua et... ne 3. Günü ne 5. Günü allah ol derse olur inşallah... burda 2. Gün transferi bile pozitif sonucu gördüm...
Aynı gün bi arkadaş ile transfer yaptık.. ona doktor çok fazla ümitlenme 3. Gün embriyosu ama kalite iyi değil dedi.. benim 5. Gün embriyosu iyi kalitede koydular negatif ile sonuçlandı onun pozitif oldu... doktorum bana dediki bu kez gebelik bekliyoruz ne kadar umutlandım herşey normal herşey güzel ellerim yine boş onca sıkıntı ya rağmen..
2 negatif tüp bebek deneyimim var yakında 3. Ye başlanacak.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ol desin de oluversin hepimizin sağlık lı hayırlı evlatları...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu yolda bekleyenlerin elini boş cevirmesin. 2 ocakta da ben test yapacağım. Aşılama sonucumu hem çok merak ediyorum hem de korkuyorum...
Nasip

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu yolda bekleyenlerin elini boş cevirmesin. 2 ocakta da ben test yapacağım. Aşılama sonucumu hem çok merak ediyorum hem de korkuyorum...
Nasip

Inşallah güzel haberler verirsin bizlere...
Hepimiz emek veriyoruz umut ediyoruz...
Birbirimize destek oluyoruz burda...
Inşallah 2020 de anne oluruz hepimiz mutlu sona ulaşırız...

Evet dr dan geliyorum , sonuc pozitif :)
Değerim 235.05 , şok oldum, çok umutsuzdum..
Allah yüzümüze güldü, çok şükür
Yaaa cok sevindim adınıza hayırlı ugurlu olsun gözünüz aydın olsun inşallah rabbim hepimize yaşatsın bu mutlulugu. Kacıncı gün embriyosuydu ve de dondurulmus mu taze miydi acaba

Evet dr dan geliyorum , sonuc pozitif :)
Değerim 235.05 , şok oldum, çok umutsuzdum..
Allah yüzümüze güldü, çok şükür

Ocak ayı çok hayırlı geldi ne çok pozitif haberi aldık bugün şükürler olsun allahım..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım... bizlerede dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah bu yıl.. hepimiz emek veriyoruz umut ediyoruz sonumuz güzel olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…