Dondurulmuş blast beta hcg yüksek görüşkerinize ihtiyacım var

masalselda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
16
2
86
50
İstanbul
kafamçokkarıştıKızlar 4.denemem.Dondurulmuş 1 tane blast embriyo transferedi.15. gün bekleyamedim.13 gün beta hcg yaptırdım.sonuç 1016 şaşırdım.....çok yüksek geldi Dr. normal dedi ama içim rahat değil.ne diyosunuz

dondurulmuşlar da genelde yüksek değerler alına biliyor. çünkü embriyoları genelde 5-6 gün en iyi ilerlemiş olanları dondururyorlar .buda 3. gün embiriyo verilmiş bir anneden değeri yüksek çıkması normal ama, 13 gün için değerin gayet iyi bunun bir anlamıda sağlıklı başlangıç yapmış olman çok güzel, ayrıca ikiz aynı yumurta ikizi olma şansında var.sanırırm 10 sonraya çağırmış dr seni kese dururmuna bakmış bu ikiz olayı benim fikrim o yüzden kendini buna kaptırmamanı tavsiye ederim.Olursa da sana bir süpriz olsun.

sağlıkla ilerlemen ve bebeğine kavuşman dileği ile hayırlı ve uğurlu olsun annecik....

Teşekkürler...Zaman geçmiyoo...kese ve kalp atışını bir görsem...Rahatlayacam ... Bi tane olsunda sağlıklı olsun.....diğer 3 denemem çok kötü tecrübeler yaşadım....çoookk,,

masal selda merhaba cnm.benim de 6 ad.blastokist embriyom var dondurulmuş.benimde yakın zamanda transfer olucak inşallah.hangi merkezdesin sen.kaçıncı gün transferin oldu adetten sonra sayarsak eğer.sonucuna gelirsek de başka topiklerde vardı bu konuda orda da öle yazıyordu.blas dönemindeki embryo sonuçları biraz daha fazla çıkıyormuş.birde kafama takılan blastokist safhasında transfer olunca 10.gün test yapılıyor.dondurulmuşlarla transfer yapılınca 15.gün yapılıyor.bizim hangisinde yaptırmamız doğru olurki acaba.bir de senin bir adetmiydi dondurulan.yoksa çözülürken filan mı bir kaldı.bende çok merak ediyorum.senide görünce soriim dedim umarım yardımcı olabilirsin.tekrar tebrikler sana inşallah sağlıkla kucağınada alırsın

kafamçokkarıştıKızlar 4.denemem.Dondurulmuş 1 tane blast embriyo transferedi.15. gün bekleyamedim.13 gün beta hcg yaptırdım.sonuç 1016 şaşırdım.....çok yüksek geldi Dr. normal dedi ama içim rahat değil.ne diyosunuz

canımm çook tebrik ederim.bende blast dondurulmus embriyolarımla gebeyim.14.gün sonucum 1122,5 çıkmıstı.17 mart kese yada keseleri göreceğim insallah.dondurulmuslarla değer yüksek çıkabiliyormus.benden 2.test istenmedi 15 gün sonrası için randevu verdiler.bende çok korkuyorum ya kese görünmezse diye ya kalp atışı duyulmazsa diye.sanırım bu korkular hep devam edecek.insallah bebişlerimizi sağlıkla kucacımıza alırız.Allah tamamına erdirir insallahh.

selam

kormayın değerleriniz gayet iyi.Yapmanız gereken sadece ilaçlarınızı zamanın da almak ve bol su içmek .Bebek gelişimim şimdi anne karnında hızla yapıyor.ayrıca yumurta toplama gibib rahimi yorucak ve azda olsa hırpalayacak bir dururm olmadığı için bebek çok rahatlıkla ve sağlıkla ilerliyor.Önünüzde çok güzel günler var tadını doya doya çıkarın .............

Tebrikler masalseldacım,blast transferleri hemen implante oldugu icin degerin gayet normal.Ama aktüelin dedigi gibi sürpriz bir bölünme neden olmasınsositososito

Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci de yaptırdım. 4 tanaeydi çözdürünce 1 tana sağlam kaldı.oda blast dı.6. gün diye (transfer) biliyorum. Dondurulmuşlarda 15 gün sonra test istiyorlar. 13 gün benim çıktı. Bugünde 16.gün 2564 çıktı. yiine tedirginim. 3050 çıkması gerekiyordu. ne diyosunuz....

canım çok tebrik ederim banada 3 tane dondurulmuş transfer edildi 1 tanesi iyi kalitedeydi.12. gün değerim 870 idi. 14. gün değerim 1187 olmuştu bir hafta sonra kese görmeye gittiğimde bir kese oluşmuştu yarında kalp atışları için gidicem:)))))))))

Bahçeci kliniğinde Mustafa Bahçeci de yaptırdım. 4 tanaeydi çözdürünce 1 tana sağlam kaldı.oda blast dı.6. gün diye (transfer) biliyorum. Dondurulmuşlarda 15 gün sonra test istiyorlar. 13 gün benim çıktı. Bugünde 16.gün 2564 çıktı. yiine tedirginim. 3050 çıkması gerekiyordu. ne diyosunuz....

4 taneside blastmıydı cnm.bende tedirginim şimdi benim 2+2+2 dondurulmuş blastokistim var.4 tanesi 5.gün 2 tanesi 6. gün blastı.şimdi çözülürken bozulcaklar diye çok korkuyorum cnm bana yardımcı olurmusun

arkadaslaşlar mrhba bende bugun dondurulmuş embriyo ile transfer yapıldı.12gün nasıl gececek bilmiyorum kötü sonuç almaktan cok korkuyorum

özgezumra canım bu kadar blastın var daha ne istiyooon...............Blastlar çoooook büyük şans.... benim şimdiye kadar ilk defa blast tarasfer oldu.sonuçlar şimdilik iyi......iyi haberlerini bekliyozzzz. ne zaman transferolacak?

esel83 rahat ol diyecem ama zorbiliyorum.Kaç embriyo transfer oldu? kafanı başka şeylerle meşgul et ben 3 günden sonra işe başladım. hiç kimseye söylemedim. Sürekli bu konudan bahsedilince daha çok geriliyorum....ozaman çok rahat geçiyooooo.....

özgezumra canım bu kadar blastın var daha ne istiyooon...............Blastlar çoooook büyük şans.... benim şimdiye kadar ilk defa blast tarasfer oldu.sonuçlar şimdilik iyi......iyi haberlerini bekliyozzzz. ne zaman transferolacak?

cnm merhaba ben ocak ta tedaviye başladım 34 yumoş toplandı.21i işleme alındı 14 tanesi 3.güne kadar geldi.4 adet 5. güne geldi donduruldu.2 taneside 6.güne geldi donduruldu.donduruldu diyorum yumurta toplama işleminden sonra ben rahatsızlandım.ohss olma riskim çok arttı.yumurtalar aşırı cevap vermiş.şimdi 2 ay dinlenmek için geçicek aradan.(1ay bitti) regl olmayı bekliyorum şimdi.sonra merkeze gidicem uygun gündede transfer olucak.nisanın ilk haftası martın son haftası olabilir gibi.rabbim nasip ederse inşallah.ben çözünürken bozulur diye çok korkuyorum.hakkımda hayırlısı ne varsa kaderimde onu yaşıcam.

cnm merhaba ben ocak ta tedaviye başladım 34 yumoş toplandı.21i işleme alındı 14 tanesi 3.güne kadar geldi.4 adet 5. güne geldi donduruldu.2 taneside 6.güne geldi donduruldu.donduruldu diyorum yumurta toplama işleminden sonra ben rahatsızlandım.ohss olma riskim çok arttı.yumurtalar aşırı cevap vermiş.şimdi 2 ay dinlenmek için geçicek aradan.(1ay bitti) regl olmayı bekliyorum şimdi.sonra merkeze gidicem uygun gündede transfer olucak.nisanın ilk haftası martın son haftası olabilir gibi.rabbim nasip ederse inşallah.ben çözünürken bozulur diye çok korkuyorum.hakkımda hayırlısı ne varsa kaderimde onu yaşıcam.
özgezümre ben her denememde OHSS geçirdim.çok sıkıntılı bişey...ölümlerden döndüm..Hangi merkezde yaptırıyonn ?. kolay gelsin...çok uzun bir yoolll..şimdiden aman sıkma kendini....olacak olan ne yaparsan yap geliyooo? ölümün nasıl bir sebebi varsa doğumunda öyllee...senn istesende istemesende gelmek isteyen geliyoooo?Ben sana ilginç bişey daha söyleyeyim. transferden eşimin bile haberi yoook ?nasıl......?????

özgezümre ben her denememde OHSS geçirdim.çok sıkıntılı bişey...ölümlerden döndüm..Hangi merkezde yaptırıyonn ?. kolay gelsin...çok uzun bir yoolll..şimdiden aman sıkma kendini....olacak olan ne yaparsan yap geliyooo? ölümün nasıl bir sebebi varsa doğumunda öyllee...senn istesende istemesende gelmek isteyen geliyoooo?Ben sana ilginç bişey daha söyleyeyim. transferden eşimin bile haberi yoook ?nasıl......?????

inanmıyorum sana gerçektenmi?hiç sormuyormu hastaneye ne zaman gidicen filan die.ayy masalselda sende az değilsin valla nasıl becerdin saklı tutmayı.bendemi öle yapsam ne yapsam :)ee nasıl dinlendin yattın evde.yada dinlendinmi transferden sonra ne yaptın.ben transferden sonra 1 hafta izin kullanayım diyorum bu planımı eşimde biliyor.olduda tutmadı ozaman ne derim adama ben :) çok cesaretlisin walla.allahım yüzünü kara çıkarmasın sonuna kadar sağlıkla sağlıcakla gidersin bebişlerinle bebişinle.ee ne zamaan söylemeyi düşünüyorsun.ayy çok meraklandım şimdi.ben umut tüp bebek merkezinde oluyorum tedavi ara verdik işte 2 ay.turser var belki bloglarda görmüşsündür.onla aynı gün aynı odada yumoşlarımız toplandı merkezde .o şimdi 6 hafta 2 günlük hamile.darısı başıma inşallah bende regl olmayı bekliyorum işte.ama sana çok şaşırdım walla ne diyeyim bravo

inanmıyorum sana gerçektenmi?hiç sormuyormu hastaneye ne zaman gidicen filan die.ayy masalselda sende az değilsin valla nasıl becerdin saklı tutmayı.bendemi öle yapsam ne yapsam :)ee nasıl dinlendin yattın evde.yada dinlendinmi transferden sonra ne yaptın.ben transferden sonra 1 hafta izin kullanayım diyorum bu planımı eşimde biliyor.olduda tutmadı ozaman ne derim adama ben :) çok cesaretlisin walla.allahım yüzünü kara çıkarmasın sonuna kadar sağlıkla sağlıcakla gidersin bebişlerinle bebişinle.ee ne zamaan söylemeyi düşünüyorsun.ayy çok meraklandım şimdi.ben umut tüp bebek merkezinde oluyorum tedavi ara verdik işte 2 ay.turser var belki bloglarda görmüşsündür.onla aynı gün aynı odada yumoşlarımız toplandı merkezde .o şimdi 6 hafta 2 günlük hamile.darısı başıma inşallah bende regl olmayı bekliyorum işte.ama sana çok şaşırdım walla ne diyeyim bravo
ÖzgezÜmrecıĞım daha Önce kı denemelerde Çook sıkıntı yaŞadım. EŞım 6 ay kendıne gelemıyotdu. Ben ÖlÜmlerden dÖndÜm.Çok ıstedıĞı halde bu sayfayı kapattı. EĞer negatıf olursa daha kendımı toplayamadıĞı ıÇın sÖylemedım. 3gÜn yatmaya dıkkat ettım. Normal hayatıma devam ettım .Şu anda ÇalıŞıyorum. Hastaneyı nıye sorsunkı tedavıden haberı yook.dondurulmuŞ olduĞu ıÇın hastaneye 2 defe gıttım.saĞlıklı devam ederse sÜprııızz yapacamm. Şu an rahatım kımsenın haberı yook.ayın 19 beklıyooom.

merhaba arkadaşlar.benimde önümüzdeki aylarda dondurulmuş blastlarımla transferim olacak nasipse.bu işlemi daha önce yaptırmış olan sizlere birkaç sorum olacak.benim yanlızca 3 tane embriyom var dondurulmuş.onlar çözünürken bozulabiliyormuş.sizde böyle bir bozulma yaşandı mı?birde tedavinin başından sonuna kadar kaç gün dr.kontrolüne gittiniz?tedavi toplam kaç gün sürdü?

ÖzgezÜmrecİĞİm daha Önce kİ denemelerde Çook sıkıntı yaŞadım. EŞİm 6 ay kendİne gelemİyotdu. Ben ÖlÜmlerden dÖndÜm.Çok İstedİĞİ halde bu sayfayı kapattı. EĞer negatİf olursa daha kendİmİ toplayamadıĞı İÇİn sÖylemedİm. 3gÜn yatmaya dİkkat ettİm. Normal hayatıma devam ettİm .Şu anda ÇalıŞıyorum. Hastaneyİ nİye sorsunkİ tedavİden haberİ yook.dondurulmuŞ olduĞu İÇİn hastaneye 2 defe gİttİm.saĞlıklı devam ederse sÜprİİİzz yapacamm. Şu an rahatım kİmsenİn haberİ yook.ayın 19 beklİyooom.

hastaneyi sormuyormuki derken bizim doktor iki ay sonra transfer olucak bi problem çıkmazsa dediya eşim şimdi biliyo ne zaman gideceğimi doktora ondan sordum cnm.sizdede aynı durum yokmuydu diye.ayy çok güzel walla.biz bide yan yana çalışıyoz doktora filan giderken biliyor haberi oluyor.kız bendemi yapsam.ama haber vermezsem sonra negatif olursa çok kızar.ben sana bakardımda süpriz yapıcaksın diye dinlenmedinde.kendine bakmadın da filan filan sayar durur.yoksa çok güzel pozitif olması.cnm bizimde 21 mayıs evlilik yıldönümümüz.walla aklımdan geçmiyor değil bende sölemiim.nisanda transfer olursa mayıs 21 e kadar hem negatifmi pozitifmi onu öğrenirim hemde tutarsa sağlıklı gelişiyormu tekmi çiftmi onu öğrenirim ne dersin olmazmı :):):)çok güzel olur sonucun pozitif olacağını bilsem hiç düşünmem yaparımda işte.bide diğer sorun var.şimdi bu benden niye kaçıyorsun der.biliyosun yasak ya ilişki.....olmaz kız adamın yanına nisanın ilk haftasından mayısın sonuna kadar gitmicem.başka şeyler düşünür dimi :)

hastaneyi sormuyormuki derken bizim doktor iki ay sonra transfer olucak bi problem çıkmazsa dediya eşim şimdi biliyo ne zaman gideceğimi doktora ondan sordum cnm.sizdede aynı durum yokmuydu diye.ayy çok güzel walla.biz bide yan yana çalışıyoz doktora filan giderken biliyor haberi oluyor.kız bendemi yapsam.ama haber vermezsem sonra negatif olursa çok kızar.ben sana bakardımda süpriz yapıcaksın diye dinlenmedinde.kendine bakmadın da filan filan sayar durur.yoksa çok güzel pozitif olması.cnm bizimde 21 mayıs evlilik yıldönümümüz.walla aklımdan geçmiyor değil bende sölemiim.nisanda transfer olursa mayıs 21 e kadar hem negatifmi pozitifmi onu öğrenirim hemde tutarsa sağlıklı gelişiyormu tekmi çiftmi onu öğrenirim ne dersin olmazmı :):):)çok güzel olur sonucun pozitif olacağını bilsem hiç düşünmem yaparımda işte.bide diğer sorun var.şimdi bu benden niye kaçıyorsun der.biliyosun yasak ya ilişki.....olmaz kız adamın yanına nisanın ilk haftasından mayısın sonuna kadar gitmicem.başka şeyler düşünür dimi :)
Biz en son 3 yıl denemiştik.Dondurulmuşların süresi bitmek üzereydi.Son şansımdı.5-6 ay önce konuştuğumda kesinlile çoçuk sayfasını kapattığını,bu streae girmemeyeceğini söyled. Evlatlık için yazın başvurmaya gittik.eğer herşey yolunda giderse kese ve kalp atımından sonra haftaya doğum günü söylemeyi düşünüyorum.işlerimiz ayrı eve geliş saati 9 dan önce gelemiyoo. ilişki durumuda 15 gün idare ettim. adet oldum, başım ağrıyoo vb...sorun olmadıı.benim başka sansım yoktuuu?

Back
X