Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dondurulmuş blastosist transfer sonrası belirtiler neler yaşadınız.aciillllllllll
arkadaşlar
dondurulmuş blastasist ve tek embriyo transfer edildi. 3. günümdeyim. hamilelik belirtileri neler.neler yaşadınız. belirtisi olmayıp hamile kalan var mı. lütfen yazın.
arkadaşlar
dondurulmuş blastasist ve tek embriyo transfer edildi. 3. günümdeyim. hamilelik belirtileri neler.neler yaşadınız. belirtisi olmayıp hamile kalan var mı. lütfen yazın.
Canım tarnsferin hayırlı uğurlu olsun RABBİM sağ salim meleğini kucağına almayı nasip etsin.Bende dondurulumuşlarımla hamile kaldım ama tahlil sonucumu alana kadar hiç bir hamilelilk belirtisi hissetmedim hatta test yaptırırken sonuç negatif diye düşünüyodum görünce şok oldum.Benim hamişlik belirtilerim çok sonra başladı.RABBİM gönlüne göre versin.
arkadaşlar
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım.Belirti arama bence.Belirtisi olupta gebe kalan ve kalmayan çok kişi oluyor.Bende belirtiler olduğu halde negatifti sonucum.dondurulmuştu aynı şekilde....
arkadaşlar
aynen bütün belirtileri sonuna kadar yaşadım ve koca bir hiçççç...önümüzdeki ay bende dondurulmuşlarla denicem gerçi şans biraz düşük oluyormuş ama banada 1 transfer yapılcak hayırlısı artık...